elemanzelzelenin kurbağaya benzemesi hk.

dogida

dogida

Banned
1732464687595
1732464743957

@elemanzelvadre

• JFL
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 93990
Duucycyydyeydyey

Gozume bastirdim iceri girdi sikintiwyok

• Love it
Reactions: menas
  • +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and auitistsurvior
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
kirpiklerini elerinle üste dogru yap pct daha cok belli olur high mtn sin htn potansiyelin var

Fotoğrafda fraud varsa fark etmez fraudu gercege döndürmek cok kolay

Forward growth vardir umarim hgh cene transformasyona göre cenen uzun olması lazım pek inanamdım ama gercekse acayıp bir transformasyon

• +1
kirpiklerini elerinle üste dogru yap pct daha cok belli olur high mtn sin htn potansiyelin var

Fotoğrafda fraud varsa fark etmez fraudu gercege döndürmek cok kolay

Forward growth vardir umarim hgh cene transformasyona göre cenen uzun olması lazım pek inanamdım ama gercekse acayıp bir transformasyon
Uzadi heralde bilmiyom

• JFL
Reactions: Deleted member 80812
Cenen iyi saclarina arkaya cekip tüm side profil yolla maxilla analyzi yapim

Hgh öncesi fotoraf varmi imkansız hghnın bu kadar cene vermesi cenen dudaklarının önünde ideal hgh kullanmadan önce fotoğrafda dudaklarının arkasındaydı

Hgh bu kadar yapmaz gibime geliyor yaptıysa acayıp bişey
Hgh önce foto yolla

• +1
Saçlarıda kes amk satanist topa benziyon

Gözlere kadar gelsin saclar her tarafta aynı boyut

Yanlar kısa falan yapma her yer aynı yap

Cenen iyi saclarina arkaya cekip tüm side profil yolla maxilla analyzi yapim

Hgh öncesi fotoraf varmi imkansız hghnın bu kadar cene vermesi cenen dudaklarının önünde ideal hgh kullanmadan önce fotoğrafda dudaklarının arkasındaydı

Hgh bu kadar yapmaz gibime geliyor yaptıysa acayıp bişey
Hgh önce foto yolla
Screenshot 20241124 212133

Sa

• JFL
Reactions: Deleted member 80812
Valla kanki fotoları analyzledim

İlk fotoda ve o ascend fotoda yas kac? Baya iki sene fark var gibi gözüküyor. Ascend foto attığında 15-16 benziyon bu jaw rate videoda 17-18, su gh öncesi fotoda 13-14.

Cenen zaten hep varmış hgh belki minimal daha büyükleştirmistir.
Fark ettim olay eski fotoda jaw alta doğru gidiyor ondan kötü gözüküyor yeni videoda düz. Bence eski fotoda postur cok kötüydü. Eskiden hatırlıyonmu cenen dudakların önündeymidi yada arkasındamı? (Dudakların önünde olan cene cok mogger bir feature)

Ve fark ettim dudaklarını top gibi yapma kötü gözüküyor.

Mewing falan cope diyorlar ama mewing senin o eski jawu yeni jaw’a döndüren şey işte cope falan deyil.

İlk fotoda ve o ascend fotoda yas kac? Baya iki sene fark var gibi gözüküyor. Ascend foto attığında 15-16 benziyon bu jaw rate videoda 17-18, su gh öncesi fotoda 13-14.

Fark ettim olay eski fotoda jaw alta doğru gidiyor ondan kötü gözüküyor yeni videoda düz. Bence eski fotoda postur cok kötüydü. Eskiden hatırlıyonmu cenen dudakların önündeymidi yada arkasındamı? (Dudakların önünde olan cene cok mogger bir feature)

Mewing falan cope diyorlar ama mewing senin o eski jawu yeni jaw’a döndüren şey işte cope falan deyil.
mewing ilüzyon yaratıyo diye biliyorum hocamistan

5 ay var kanzi

• +1
Reactions: Deleted member 79837
sende ilk ses deysmesi kac yasinda oldu? Su an 17 yasindasin demi? Erken puberty mi gec mi?

Söyle bana kac yasinda sesin degisti ve koltuk alti killar kacda cikdi cokönemli.

sende ilk ses deysmesi kac yasinda oldu? Su an 17 yasindasin demi? Erken puberty mi gec mi?

Söyle bana kac yasinda sesin degisti ve koltuk alti killar kacda cikdi cokönemli.
Puberty giris yasim 13
Ne bu anti anonimlik hocam
Ben suan 120 kiloyum aq bunla alakasi yok