![dogida](/data/avatars/l/45/45642.jpg?1732401773)
dogida
Banned
![1732464687595 1732464687595](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4527888_1732464687595.png)
![1732464743957 1732464743957](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4527890_1732464743957.png)
@elemanzelvadre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aslında uzukuyor bunla dalga gecmeyin orospu evlatlarıDuucycyydyeydyey
Knk gercekler acitir. Cirkinler klanina alim verdiraslında uzukuyor bunla dalga gecmeyin orospu evlatları
benide alınKnk gercekler acitir. Cirkinler klanina alim verdir
Cok kötü gözükmüyor lan gözlerin o yolladigin ascend fotoda pct var hattaKnk gercekler acitir. Cirkinler klanina alim verdir
Pct post cycle threpy miCok kötü gözükmüyor lan gözlerin o yolladigin ascend fotoda pct var hatta
Positiv canthal tilt gerizekaliPct post cycle threpy mi
Evet var ztn noluyo oluncaPositiv canthal tilt gerizekali
Kötü gözükmüyü diyom amk iyi gözüküyo dudaklarin kötü tek gözlerin iyiEvet var ztn noluyo olunca
Kendine htn diyorKötü gözükmüyü diyom amk iyi gözüyo dudaklarin kötü tek gözlerin iyi
Türkiyede htn olarak gecebilir bence low htnKendine htn diyor
Sen me sedin be abimKendine htn diyor
Uzadi heralde bilmiyomkirpiklerini elerinle üste dogru yap pct daha cok belli olur high mtn sin htn potansiyelin var
Fotoğrafda fraud varsa fark etmez fraudu gercege döndürmek cok kolay
Forward growth vardir umarim hgh cene transformasyona göre cenen uzun olması lazım pek inanamdım ama gercekse acayıp bir transformasyon
Yan hesap felan misinTürkiyede htn olarak gecebilir bence low htn
Yolla side profilini analyz edim topum benUzadi heralde bilmiyom
Kimin yan hesabıYan hesap felan misin
Cenen iyi saclarina arkaya cekip tüm side profil yolla maxilla analyzi yapimView attachment 3313184
Kac puan knk
Su jaw bende olacaktı...View attachment 3313184
Kac puan knk
Cenen iyi saclarina arkaya cekip tüm side profil yolla maxilla analyzi yapim
Hgh öncesi fotoraf varmi imkansız hghnın bu kadar cene vermesi cenen dudaklarının önünde ideal hgh kullanmadan önce fotoğrafda dudaklarının arkasındaydı
Hgh bu kadar yapmaz gibime geliyor yaptıysa acayıp bişey
Hgh önce foto yolla
çenen yoksa chin implant veya genioplasty yaptırSu jaw bende olacaktı...
Kafa kescezSaçlarıda kes amk satanist topa benziyon
Hangi jaw abiSu jaw bende olacaktı...
Recessed olmayan jawın bebekHangi jaw abi
Hgh oncesi jaw attim o nasil knkçenen yoksa chin implant veya genioplasty yaptır
recessed jaw larpı yapma amkKafa kescez
Hangi jaw abi
Gozlerimin portlek olmasini degistirmiyi amarecessed jaw larpı yapma amk
uudd yap kanzi!Gozlerimin portlek olmasini degistirmiyi ama
Kac kg bonemass ekleruudd yap kanzi!
Valla kanki fotoları analyzledim
150 kilogram bonemass+ 750 kg musclemassKac kg bonemass ekler
mewing ilüzyon yaratıyo diye biliyorum hocamistanValla kanki fotoları analyzledim
İlk fotoda ve o ascend fotoda yas kac? Baya iki sene fark var gibi gözüküyor. Ascend foto attığında 15-16 benziyon bu jaw rate videoda 17-18, su gh öncesi fotoda 13-14.
Cenen zaten hep varmış hgh belki minimal daha büyükleştirmistir.
Fark ettim olay eski fotoda jaw alta doğru gidiyor ondan kötü gözüküyor yeni videoda düz. Bence eski fotoda postur cok kötüydü. Eskiden hatırlıyonmu cenen dudakların önündeymidi yada arkasındamı? (Dudakların önünde olan cene cok mogger bir feature)
Ve fark ettim dudaklarını top gibi yapma kötü gözüküyor.
Mewing falan cope diyorlar ama mewing senin o eski jawu yeni jaw’a döndüren şey işte cope falan deyil.
5 ay var kanziValla kanki fotoları analyzledim
İlk fotoda ve o ascend fotoda yas kac? Baya iki sene fark var gibi gözüküyor. Ascend foto attığında 15-16 benziyon bu jaw rate videoda 17-18, su gh öncesi fotoda 13-14.
Cenen zaten hep varmış hgh belki minimal daha büyükleştirmistir.
Fark ettim olay eski fotoda jaw alta doğru gidiyor ondan kötü gözüküyor yeni videoda düz. Bence eski fotoda postur cok kötüydü. Eskiden hatırlıyonmu cenen dudakların önündeymidi yada arkasındamı? (Dudakların önünde olan cene cok mogger bir feature)
Ve fark ettim dudaklarını top gibi yapma kötü gözüküyor.
Mewing falan cope diyorlar ama mewing senin o eski jawu yeni jaw’a döndüren şey işte cope falan deyil.
tiroid mi var
Ilk foto 5 ay öncemi? Inanmam amk. Jaw kötü olani diyom hgh öncesi o nezamandi yarram.5 ay var kanzi
Hipotiroid hastasiyimtiroid mi var
Kanzi april isteIlk foto 5 ay öncemi? Inanmam amk. Jaw kötü olani diyom hgh öncesi o nezamandi yarram.
Ne bu anti anonimlik hocamView attachment 3313184
Kac puan knk
Puberty giris yasim 13sende ilk ses deysmesi kac yasinda oldu? Su an 17 yasindasin demi? Erken puberty mi gec mi?
Söyle bana kac yasinda sesin degisti ve koltuk alti killar kacda cikdi cokönemli.
Ben suan 120 kiloyum aq bunla alakasi yokNe bu anti anonimlik hocam
sana lefort 2 lazım maxilla özürlüsü oldugun icin gözler bug görünüyor
Ee?sana lefort 2 lazım maxilla özürlüsü oldugun icin gözler bug görünüyor
ananın amı
Sg lanananın amı
Front atsana eleman bide saçı çek yzun gözün açılsın mkkView attachment 3313184
Kac puan knk