Eli yüzü düzgün tüm kızlar kapılmış

StuntmanMike

StuntmanMike

Kraken
İnanılmaz amk Lise de üni 1 de eli yüzü düzgün bir kız bulamazsan sonra imkansızlaşıyor zira kızlar değerlerini fark ediyor ve çevrelerinde ki erkekleri simpleştirerek onlardan gelen ilgi ile yaşamaya başlıyorlar.
Bu aşamaya geçememiş lise yada üni 1 de manita edinmiş kızlar ise ömür boyu erkeklerine bağımlı kalıyor
JBF yani sadece ilki ol hapı aşırı gerçek
Kız yörük sapsarı mal farkında değil çok güzel çevresinde olan ilk kekoya domalıyor
Mümkünatı yok prime Leo brad pitt bile olsan o karıyı kekodan ayıramazsın işte öyle güçlü JBF

25+ dan sonra kalan karıların çoğu tipsiz tam bu forumun simplerinin ağzına layık tipler
yarısından fazlasının amı ve ayağı kokuyor
feminemlik 0
Sadakat 0

Kısacası çer çöp alayı

İnanılmaz amk Lise de üni 1 de eli yüzü düzgün bir kız bulamazsan sonra imkansızlaşıyor zira kızlar değerlerini fark ediyor ve çevrelerinde ki erkekleri simpleştirerek onlardan gelen ilgi ile yaşamaya başlıyorlar.
Bu aşamaya geçememiş lise yada üni 1 de manita edinmiş kızlar ise ömür boyu erkeklerine bağımlı kalıyor
JBF yani sadece ilki ol hapı aşırı gerçek
Kız yörük sapsarı mal farkında değil çok güzel çevresinde olan ilk kekoya domalıyor
Mümkünatı yok prime Leo brad pitt bile olsan o karıyı kekodan ayıramazsın işte öyle güçlü JBF

25+ dan sonra kalan karıların çoğu tipsiz tam bu forumun simplerinin ağzına layık tipler
yarısından fazlasının amı ve ayağı kokuyor
feminemlik 0
Sadakat 0

Kısacası çer çöp alayı
Onlarin kokan amini koklamak icin para sayarim nankor

• JFL
Reactions: Heatmiser
Onlarin kokan amini koklamak icin para sayarim nankor
Tengri denen kral bu dileğini yerine getirecek aslan parçası hiç şüphen olmasın sadece diğer orklar gibi itaatkar bir simp ol

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Allah denen kral bu dileğini yerine getirecek aslan parçası hiç şüphen olmasın sadece diğer orklar gibi itaatkar bir simp ol
Uniye yeniden gitsen olmuyyor mu am bulmak icin tekrar? Kapali bisey bulursun en azindan facially htb high mtb

Uniye yeniden gitsen olmuyyor mu am bulmak icin tekrar? Kapali bisey bulursun en azindan facially htb high mtb
istemiyorum kokuyorlar.
Sınıfımdaki kızların yarısı kokuyordu 2 3 tanesinin eli üzü düzgündü onların da sevgilisi vardı

istemiyorum kokuyorlar.
Sınıfımdaki kızların yarısı kokuyordu 2 3 tanesinin eli üzü düzgündü onların da sevgilisi vardı
Ya kokunu skcm simdi kac yasinda bakirsin git korona asisi ol korona ol koku moku almiyon daha

• JFL
Reactions: recai iskender
Ya kokunu skcm simdi kac yasinda bakirsin git korona asisi ol korona ol koku moku almiyon daha
Bakir değilim
7 senelik eskortmaxxxing geçmişim var
MTB aşağısını da sikmem bu kadar basit

Bakir değilim
7 senelik eskortmaxxxing geçmişim var
MTB aşağısını da sikmem bu kadar basit
Biliyom eskortmaxer oldigunu bakir olsan daha iyimis aq arttik karilara ilgin gitmis baksana?? Koku moku bisey anlatiyin kendi kendine

Biliyom eskortmaxer oldigunu bakir olsan daha iyimis aq arttik karilara ilgin gitmis baksana?? Koku moku bisey anlatiyin kendi kendine
Senin yaşındayken eskortmaxxxinge başladım
Hayatımda ki en doğru kararlardan birisi
Seksi erken yaşta olabilecek en iyi şekilde deneyimledim(benim pozisyonum için)
O zamanda böyleydim ortalama aşağısı kızları görmezden gelirdim
İnsan kendine yakışacak ortama girdiğinde sırıtmayacak birini arıyor işte

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Senin yaşındayken eskortmaxxxinge başladım
Hayatımda ki en doğru kararlardan birisi
Seksi erken yaşta olabilecek en iyi şekilde deneyimledim(benim pozisyonum için)
O zamanda böyleydim ortalama aşağısı kızları görmezden gelirdim
İnsan kendine yakışacak ortama girdiğinde sırıtmayacak birini arıyor işte
Ortama girip napican kizla gizli gizli sik gizli gizli sikis

s...

gizli gizli

Last edited:
Kral ben khhv yim zaten amq
Ben değilim ben insel falan değilim ne inseli ne khhvsi khhv nedemek buarada 12 flört 4 exim oldu suanda playboy galan yapıyom hadi bakşm

• JFL
Reactions: Peter Steele
@StuntmanMike 190 bowlcutlı eleman degilmisin