Elveda

D

Deleted member 66807

catch an edge
11 aydır bu forumdayım alabildiğimi aldım gitme vakti geldi. Mentalimi biraz sikti yalan yok gitme sebebimde bu. Hayatımda eksik birşey olmamasına rağmen en ufak negatiflikte özgüvenim yerle yeksan oluyor 26 yaşındayım ama çocuk gibi yaşıyorum. Yalnız kalmaya 5 dakika bile tahammül edemiyorum sürekli birşeylerle uğraşmak zorunda kalmaya çabalıyorum buda enerjimi sikip atıyor.Güçlü bi mentalim olmasını isterdim. Ağlamak yada veda etmek isteyen doluşun aşağıya

• +1
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak, SecularIslamist, Zodiac and 7 others
Sıkıntı forumun ''looksmaxxing'' kısmına yazman.

Offtopicten başka bir yere tıklamıyorum. Ara sıra forevergymcellingin neden average guy için over olduğu threadleri geliyor onlara basıyorum. Başka bir iki ilgi çekici şeyler yazan oluyor.

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, Dathomirian Zabrak and Ashoimex
11 aydır bu forumdayım alabildiğimi aldım gitme vakti geldi. Mentalimi biraz sikti yalan yok gitme sebebimde bu. Hayatımda eksik birşey olmamasına rağmen en ufak negatiflikte özgüvenim yerle yeksan oluyor 26 yaşındayım ama çocuk gibi yaşıyorum. Yalnız kalmaya 5 dakika bile tahammül edemiyorum sürekli birşeylerle uğraşmak zorunda kalmaya çabalıyorum buda enerjimi sikip atıyor.Güçlü bi mentalim olmasını isterdim. Ağlamak yada veda etmek isteyen doluşun aşağıya
Beni uyandırın, bu nası' bi' rüya?
Kurumayan sulu boya gibi paranoya
Olmasa da olurmuş, atmasana, Ziya
Sigarayı da seni de bırakırdım güya

• JFL
Reactions: Zodiac and ER enjoyer
Bana ascendleyene kadar buradan kurtuluş yok usta sana yolunda başarılar dilerim bide senle slaylecektik biz o planlara noldu

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Deleted member 66807
Bana ascendleyene kadar buradan kurtuluş yok usta sana yolunda başarılar dilerim bide senle slaylecektik biz o planlara noldu
olm ayni şeyleri yapion zaten sürekli büyükmekten başka yapacağın birşey yok

olm ayni şeyleri yapion zaten sürekli büyükmekten başka yapacağın birşey yok
Kanka çene dışında heryeri saldım sadece alt çenemin biraz ileriye gelmesini istiyorum onun icin ortodontiste gidecem overbite var bende

sanada iyi şanslar bro mentalimi toplayana kadar ara verdim seninde bana ihtiyacın yok tek basına slaylersin

• +1
Reactions: Kayra139 and ER enjoyer
🫡 bende gidicem buralardan uzaklara

Last edited:
  • So Sad
  • +1
Reactions: menas, Ashoimex, Kayra139 and 1 other person
Kanka senin bir şeye ihtiyacın yok amk tek ihtiyacın olan şey gymmaxx ve konuşmayı bi şekilde öğrenmen nt olman kizlarla

• +1
Reactions: Ashoimex and ER enjoyer
Kanka senin bir şeye ihtiyacın yok amk tek ihtiyacın olan şey gymmaxx ve konuşmayı bi şekilde öğrenmen nt olman kizlarla
Umarım usta.Ortamlara girdikçe alışırım gymmaxe başlayacağım zaten

• +1
Reactions: Kayra139
ben çok yabancıyım bu terimlere aq kızlarla nt olmak derken kızları kaybetmekten korkmamaktan felan mı bahsediyorsun

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and Kayra139
ben çok yabancıyım bu terimlere aq kızlarla nt olmak derken kızları kaybetmekten korkmamaktan felan mı bahsediyorsun
nt olmak konuşkan olmak demek işte en basitinden

hea ona söyleyebileceğim tek şey akıl fonksiyonlarını o an biraz kapatması fazla düşünürsen konuşamazsın kızlarla. o anki duyguları boşverince bitiyor iş @ER enjoyer (tabi realde)

• JFL
Reactions: Zodiac
hea ona söyleyebileceğim tek şey akıl fonksiyonlarını o an biraz kapatması fazla düşünürsen konuşamazsın kızlarla. o anki duyguları boşverince bitiyor iş @ER enjoyer (tabi realde)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Nörotipik

• JFL
  • +1
Reactions: Zagro, Buddymaxxer and lagrange10
adam kızlarla konuşamıyormuş olm ona yanıt verdim ben
nt olmak çok geniş bir kavram "kızlarla konuşamıyor" diyip kestiremezsin

• +1
Reactions: Zagro
nt olmak çok geniş bir kavram "kızlarla konuşamıyor" diyip kestiremezsin
sen anlat babuş dinliyorum. herkes götünden element uyduruyor

• +1
sen anlat babuş dinliyorum. herkes götünden element uyduruyor
ben bilmediğim konularda gotumden element uydurmayıp susmayı tercih ediyorum. ayrıca nt terimi yeni bir "element" değil yıllardır kullanılan nörolojik (sinir sistemi) ve otizmle ilgili bir şeydir

• +1
Reactions: Zagro
ben bilmediğim konularda gotumden element uydurmayıp susmayı tercih ediyorum. ayrıca nt terimi yeni bir "element" değil yıllardır kullanılan nörolojik (sinir sistemi) ve otizmle ilgili bir şeydir
ben mi yanlış yazıyorum yoksa insanlar mı okuduğunu anlamıyor amk
nt kavramına herkes götünden sallıyor diyorum nt kavramı sallamasyon demiyorum

• +1
ben mi yanlış yazıyorum yoksa insanlar mı okuduğunu anlamıyor amk
nt kavramına herkes götünden sallıyor diyorum nt kavramı sallamasyon demiyorum
anladım sıkıntı yok sadece herkesin farklı bir şekilde yorumladığı kavramı kendin de bir araştır doğrusunu öğren demek istediğim bu

• +1
  • Love it
Reactions: Zagro and Buddymaxxer
Bu konunun bile aminakoyulmus

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, Dathomirian Zabrak and lagrange10
Nası sildi hemen hesabı ak

Users who are viewing this thread

Back