En büyük cope veya gatekeep.

dogu

dogu

Banned
Boyu uzun olanların boyun önemli olmadığını
Yakışıklı olanların yakışıklı olmanın önemli olmadığını sana özgüvenli olmanı
Zengin birisinin sana paranın mutluluk getirmeyeceğini söyleyecektir

Bu dünya tarihinin en büyük copesimi yoksa en büyük gatekeepimi ?

bunların hepsi bunlara sahip olanlar için cope olmayanlar için değil çünkü bunlara sahip olsan bile bir süre sonra değerini bilmeyeceksin hiçbir zaman doyamayacaksın

• +1
Reactions: lopaks41
bunların hepsi bunlara sahip olanlar için cope olmayanlar için değil çünkü bunlara sahip olsan bile bir süre sonra değerini bilmeyeceksin hiçbir zaman doyamayacaksın
Aslında hayır ben 1.75 im LL olacağım yakın zamanda 1.75 den 1.90 olsam değerimi her zaman bilirim.

• JFL
Reactions: Heatmiser
doğuştan gelirse o boy ancak dediğin doğru olur.

Aslında hayır ben 1.75 im LL olacağım yakın zamanda 1.75 den 1.90 olsam değerimi her zaman bilirim.
wake up little nigger

yurumeyi yeniden ogrenirken progress videosu istiyoruz

yurumeyi yeniden ogrenirken progress videosu istiyoruz
1.90+ boy için yapmayacağım şey yok reis bebek ibi yürümeyide öğreniriz gerekirse :feelswhy:

la yok bana 1.80 diyorlar görünce millein boy algısı gitmiş ama ben yinede 1.75 diyorum :D

1.65 sanma beni reisss :DD
LL ye harciyacagin paranin yarsini yuzune harca sonuclar daha iyi olur + daha guvenli

LL ye harciyacagin paranin yarsini yuzune harca sonuclar daha iyi olur + daha guvenli
Yüzünü görmedin galiba??? Şuan chadlite ama yakında psl god olabilir

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Boyu uzun olanların boyun önemli olmadığını
Yakışıklı olanların yakışıklı olmanın önemli olmadığını sana özgüvenli olmanı
Zengin birisinin sana paranın mutluluk getirmeyeceğini söyleyecektir

Bu dünya tarihinin en büyük copesimi yoksa en büyük gatekeepimi ?
Dostum bir süre sonra beynin seni alışagelmemiş olmaya yönlendiriyor. Örneğin her gün x yemeğini yersen y yemeği x den daha sağlıksız ve kötü olsa dahi sana y çekici gelecektir. Bu tabiat gereği gerçekleşen bir şey.

Dostum bir süre sonra beynin seni alışagelmemiş olmaya yönlendiriyor. Örneğin her gün x yemeğini yersen y yemeği x den daha sağlıksız ve kötü olsa dahi sana y çekici gelecektir. Bu tabiat gereği gerçekleşen bir şey.
insanın salak olması gerekir ama şükür etmek denir aslında benim bahsettiğim şey mesela fakirken zengin olursan doğuştan zengin birisiyle tamamen faarklı olursun bunun gibi aslında

insanın salak olması gerekir ama şükür etmek denir aslında benim bahsettiğim şey mesela fakirken zengin olursan doğuştan zengin birisiyle tamamen faarklı olursun bunun gibi aslında
evet o da doğru