İNTİKAM VAKTİ
Silver
Turkteiekom arapcel vodafone hangisi iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dagda iyi çeker mikürtcel
evet @recai iskender onaylarDagda iyi çeker mi
galiba turkcel metrolarda falanda çekiyoduTurkteiekom arapcel vodafone hangisi iyi
niye öyle diyon belki soracak kimsesi yokturknk sen neden her boku buraya soruyon
harbi üzüldüm @İNTİKAM VAKTİ sor sen knk bildigim şeyse cevaplarım yada ögrenip cevaplarımniye öyle diyon belki soracak kimsesi yoktur
paran varsa turkcell yoksa hic kullanmaTurkteiekom arapcel vodafone hangisi iyi
Turkcell 20 gb 300 kullaniyom knkparan varsa turkcell yoksa hic kullanma
nasıl olmayabilir knk çevresinde yakın olmasa bile ez azından istediği zaman yazabileceği 3-4 arkadaşı olmayan kişinin sorunu tipinde değildir bu aradaniye öyle diyon belki soracak kimsesi yoktur
Hiç arkadaşım yok sorunun mentalimde olduğunu birçok kez söyledimnasıl olmayabilir knk çevresinde yakın olmasa bile ez azından istediği zaman yazabileceği 3-4 arkadaşı olmayan kişinin sorunu tipinde değildir bu arada
bunu sormasına birsey demiyorum btw yinede çevrene soracağın birsey bu yani
eyvallah cansınharbi üzüldüm @İNTİKAM VAKTİ sor sen knk bildigim şeyse cevaplarım yada ögrenip cevaplarım
Artık ben varım kankaHiç arkadaşım yok sorunun mentalimde olduğunu birçok kez söyledim
BU DURUMU DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİRŞEY YAPIYOR MUSUN PEKİHiç arkadaşım yok sorunun mentalimde olduğunu birçok kez söyledim