recai iskender
It has begun
Benim 5 ay oldu bugün ya da yarın olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 hafta.Benim 5 ay oldu bugün ya da yarın olacak
Hiç depresyona girdiğin dönem falan olmadı mı la1 hafta.
soruyu yanlıs anlamışım ben en uzun karşı cinsle iletişime geçme süreniz ne diye anladımHiç depresyona girdiğin dönem falan olmadı mı la
erkek lisesinde yurtda kalmamdan dolayı 2 yıl falan olacak yaşıtım bir kızla ufak bir sohbet etmeyeliBenim 5 ay oldu bugün ya da yarın olacak
Holy volcelşaka maka bana her 4 5 ayda bir bana koca gözüyle bakacak karı düşüyor ama süreci bok ediyom hep![]()
volcel değilim mentalcelim brocan bir yanım bir kadınla romantik şeyler yaşamak istesede bir yanım sadece huzurlu olmak istiyor herşeyi bırakıpHoly volcel
recai face rev yapsana herkes seni aşırı merak ediyorBenim 5 ay oldu bugün ya da yarın olacak
1 buçukayBenim 5 ay oldu bugün ya da yarın olacak
Kimse beni merak etmiyor kınık sadece 1 tane oe doxxlamax için istemişti birde güvendiğim birine atmıştım inşallah doxxlamamıştırrecai face rev yapsana herkes seni aşırı merak ediyor
ben ediyorumKimse beni merak etmiyor kınık sadece 1 tane oe doxxlamax için istemişti birde güvendiğim birine atmıştım inşallah doxxlamamıştır