er enjoyerin dijital ayakizi

orhanhic

orhanhic

168 ltn
is bulamicak mal oc

• +1
Reactions: lerade, temelyeterliliktest, menas and 1 other person
offtopicde bi adam yalvariyodu bi ara fotolarinin silinmesi icin :unsure:

Dijital ayak izinin gercek oldugunu dusunen gorunce kendimi zeki hissediyorum yahudilerin kendilerine cok hate geldigini gorunce uydurduklari bir sey sadece🤷‍♂️

• +1
  • Love it
Reactions: ER enjoyer, szolliontaraelis, StuntmanMike and 1 other person
Dijital ayak izinin gercek oldugunu dusunen gorunce kendimi zeki hissediyorum yahudilerin kendilerine cok hate geldigini gorunce uydurduklari bir sey sadece🤷‍♂️
amerikayi sikeyim

is bulamicak mal oc
İsim soy isim yazmadığım sürece nasıl bulacaklar beni aq hem burada fotoğrafı olan onlarca kişi var max 3-4 seneye unutulur bu site zaten adam suratımı googlea atıp çıkam sonuçlara bakmayacak ya ismimi yazacak çıkan sonuçlara bakacak

• +1
Reactions: Sub5inagoodday
Bulamasın amk sürünsün , burnuna limon enjekte eden orevladini kim işe alacak zaten
Ne bu hate hocam herkes benden nefret etmeye başladı gerçi low t elemanlar her zaman high t elemanları kıskanacaktır onlar kadar erkek olamadıkları için;)

Ne bu hate hocam herkes benden nefret etmeye başladı gerçi low t elemanlar her zaman high t elemanları kıskanacaktır onlar kadar erkek olamadıkları için;)
Nefret etmiom senden aslında çok seviom

• Love it
Reactions: ER enjoyer
İsim soy isim yazmadığım sürece nasıl bulacaklar beni aq hem burada fotoğrafı olan onlarca kişi var max 3-4 seneye unutulur bu site zaten adam suratımı googlea atıp çıkam sonuçlara bakmayacak ya ismimi yazacak çıkan sonuçlara bakacak
en kötü vip alip silersin 250tlye

Ben niye 250 dolar saniyom ağ jdjrjsfjnsnrnr
1731225992395
kanka boyle diyo ama normal threadda silebiliyo muyuz acaba