Erdoğanı destekliyoruz

D

Deleted member 48065

Slut Love

Bu videodaki ergenlik hayallerimi bir kenara bırakıp muhafazakar orta doğu endingi destekliyorum artık

Din-İman-Kürdistan
Images

@Dathomirian Zabrak @maarda @Simon Peter Gruber

• Woah
  • JFL
Reactions: maarda and Dathomirian Zabrak
Sevmiom fazla, Kürt milliyetçisi-muhafazakar Barzaniler daha ii
Barzani işbirlikçi aq Kürt değilim ama Kürtleri hiç temsil etmiyor Talabani kazansaydi keşke

Barzani işbirlikçi aq Kürt değilim ama Kürtleri hiç temsil etmiyor Talabani kazansaydi keşke
kürtsün aq sen su instadaki elais da poot pfpli değilmiydin

Bu videodaki ergenlik hayallerimi bir kenara bırakıp muhafazakar orta doğu endingi destekliyorum artık

Din-İman-Kürdistan
View attachment 3269565

harbi düşük ırk ar*plar bence trrkler vs ar*plar gibi fenotipleride öyle bok tenli hepsi:lul:

Recai İskender 1
Reis-i Cumhur 2
Cengiz İnşaat LTD. ŞTİ. Bumilletisikecegiz 3

Top 3 favori adamım

• +1
Reactions: Deleted member 48065, temelyeterliliktest, elemanzelvadre and 1 other person
Recai İskender 1
Reis-i Cumhur 2
Cengiz İnşaat LTD. ŞTİ. Bumilletisikecegiz 3

Top 3 favori adamım
Kürt olup erdoğanı nasıl seviyonuz amk sadece tırrıklara acı çektirmesini seviyorum adamın

• +1
Reactions: maximum cope31
Kürt olup erdoğanı nasıl seviyonuz amk sadece tırrıklara acı çektirmesini seviyorum adamın
Reisi sevmeyiz ama Kürtlere özgürlük veren adam en azından bombalamiyor aq 😆

• +1
Reactions: Deleted member 48065
Reisi sevmeyiz ama Kürtlere özgürlük veren adam en azından bombalamiyor aq 😆
Rojda lipa senin de kafanı sikeyim katılıyor musun buna amk salağı seni tırrık haberlerine mi inanıyorsun rojava da katliam var amk

• +1
Reactions: testesteronking
Rojda lipa senin de kafanı sikeyim katılıyor musun buna amk salağı seni tırrık haberlerine mi inanıyorsun rojava da katliam var amk
Tu Kurd i?

Yok cezayir
Su anda verilen savas kurtler icin degil sekuler turk solu icin. Cozum sureci donemi erdogana bos atar yapmasalar simdi bunlar olmazdi, kurtlerin solculuk gibi bi derdi yok ama bunlar icin mayin esegi oluyoruz. Erdoganla anlasmak gerek.

• JFL
Reactions: recai iskender
Su anda verilen savas kurtler icin degil sekuler turk solu icin. Cozum sureci donemi erdogana bos atar yapmasalar simdi bunlar olmazdi, kurtlerin solculuk gibi bi derdi yok ama bunlar icin mayin esegi oluyoruz. Erdoganla anlasmak gerek.
Built for turkish cocksun yani tamam anladım

• Hmm...
Built for turkish cocksun yani tamam anladım
Yakin zamana kadar hdpliydim, benim dayim seriatci ama hdpli falan ama solcularin mayin esekligini yapioz

Yav reisi tabikide desteklemiom aq soykırımyapiyor

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 48065 and testesteronking
Onlar en azından bir şey için savaşıyor ve karşılık veriyor çindeki orospu evlatları direk ağlayıp kazakistana kaçıyor ama😅
Çin'in bölünmez bütünlüğünü savunuyoruz tırklara toprak yok

• +1
Reactions: Deleted member 48065 and recai iskender
Onlar en azından bir şey için savaşıyor ve karşılık veriyor çindeki orospu evlatları direk ağlayıp kazakistana kaçıyor ama😅
Evet ama bizim topluma ters seyler feminizm cart curt kurtler namusu icin birbirini vurur mk

Iste boyle sekuler solcu degil muhafazakar milliyetci kurt hareketi lazim bize
Fark etmez amk kürtler için faydan varsa kim olduğun ne olduğun ne düşündüğün önemli değil bencede en iyisi milliyetçi

• +1
Fark etmez amk kürtler için faydan varsa kim olduğun ne olduğun ne düşündüğün önemli değil bencede en iyisi milliyetçi
Amk turkce bilmeyen nenemin oyuyla feminist lgbtli vekil oluyor

• JFL
Reactions: recai iskender

Din-İman-Kürdistan
View attachment 3269565

LAN SEN LARPER BI OROSPU COCUGUSUN AMK JFL KURT BILE DEGILSIN

Sen geri mi geldin ya

apo meclise gelsin bi konuşalım apoyla bakalım ne diyo dinleyelim

• JFL
Reactions: Ethernal, testesteronking, Deleted member 48065 and 1 other person
allahınızı sikm amk kürtleri

• +1
Reactions: whoishe and Deleted member 100326
uyuşturucu icip milleti bıcaklamaktan kürdistan kurma fırsatı bulamıyonuz