D
Deleted member 48065
Slut Love
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu videodaki ergenlik hayallerimi bir kenara bırakıp muhafazakar orta doğu endingi destekliyorum artık
Din-İman-Kürdistan
View attachment 3269565
@Dathomirian Zabrak @maarda @Simon Peter Gruber
Sevmiom fazla, Kürt milliyetçisi-muhafazakar Barzaniler daha iiHizbullah Gang
Barzani işbirlikçi aq Kürt değilim ama Kürtleri hiç temsil etmiyor Talabani kazansaydi keşkeSevmiom fazla, Kürt milliyetçisi-muhafazakar Barzaniler daha ii
kürtsün aq sen su instadaki elais da poot pfpli değilmiydinBarzani işbirlikçi aq Kürt değilim ama Kürtleri hiç temsil etmiyor Talabani kazansaydi keşke
Bu videodaki ergenlik hayallerimi bir kenara bırakıp muhafazakar orta doğu endingi destekliyorum artık
Din-İman-Kürdistan
View attachment 3269565
Kürt olup erdoğanı nasıl seviyonuz amk sadece tırrıklara acı çektirmesini seviyorum adamınRecai İskender 1
Reis-i Cumhur 2
Cengiz İnşaat LTD. ŞTİ. Bumilletisikecegiz 3
Top 3 favori adamım
Yo değilimkürtsün aq sen su instadaki elais da poot pfpli değilmiydin
Reisi sevmeyiz ama Kürtlere özgürlük veren adam en azından bombalamiyor aqKürt olup erdoğanı nasıl seviyonuz amk sadece tırrıklara acı çektirmesini seviyorum adamın
Sikerim seniharbi düşük ırk ar*plar bence trrkler vs ar*plar gibi fenotipleride öyle bok tenli hepsi
Bahcelinin eline esir olmasa iyiydiKürt olup erdoğanı nasıl seviyonuz amk sadece tırrıklara acı çektirmesini seviyorum adamın
Rojda lipa senin de kafanı sikeyim katılıyor musun buna amk salağı seni tırrık haberlerine mi inanıyorsun rojava da katliam var amkReisi sevmeyiz ama Kürtlere özgürlük veren adam en azından bombalamiyor aq
Tu Kurd i?Rojda lipa senin de kafanı sikeyim katılıyor musun buna amk salağı seni tırrık haberlerine mi inanıyorsun rojava da katliam var amk
Yok cezayirTu Kurd i?
Su anda verilen savas kurtler icin degil sekuler turk solu icin. Cozum sureci donemi erdogana bos atar yapmasalar simdi bunlar olmazdi, kurtlerin solculuk gibi bi derdi yok ama bunlar icin mayin esegi oluyoruz. Erdoganla anlasmak gerek.Yok cezayir
Built for turkish cocksun yani tamam anladımSu anda verilen savas kurtler icin degil sekuler turk solu icin. Cozum sureci donemi erdogana bos atar yapmasalar simdi bunlar olmazdi, kurtlerin solculuk gibi bi derdi yok ama bunlar icin mayin esegi oluyoruz. Erdoganla anlasmak gerek.
Yakin zamana kadar hdpliydim, benim dayim seriatci ama hdpli falan ama solcularin mayin esekligini yapiozBuilt for turkish cocksun yani tamam anladım
Yav reisi tabikide desteklemiom aq soykırımyapiyorRojda lipa senin de kafanı sikeyim katılıyor musun buna amk salağı seni tırrık haberlerine mi inanıyorsun rojava da katliam var amk
Reis yapmior mhp yaptiriyor esir aldilar adami amqYav reisi tabikide desteklemiom aq soykırımyapiyor
Barzani seroke Kurdan e.Barzani işbirlikçi aq Kürt değilim ama Kürtleri hiç temsil etmiyor Talabani kazansaydi keşke
good newsrojava da katliam var amk
Mal misin knkgood news
Onlar en azından bir şey için savaşıyor ve karşılık veriyor çindeki orospu evlatları direk ağlayıp kazakistana kaçıyor amagood news
Çin'in bölünmez bütünlüğünü savunuyoruz tırklara toprak yokOnlar en azından bir şey için savaşıyor ve karşılık veriyor çindeki orospu evlatları direk ağlayıp kazakistana kaçıyor ama
Evet ama bizim topluma ters seyler feminizm cart curt kurtler namusu icin birbirini vurur mkOnlar en azından bir şey için savaşıyor ve karşılık veriyor çindeki orospu evlatları direk ağlayıp kazakistana kaçıyor ama
Based amk daha ne olsunEvet ama bizim topluma ters seyler feminizm cart curt kurtler namusu icin birbirini vurur mk
Iste boyle sekuler solcu degil muhafazakar milliyetci kurt hareketi lazim bizeBased amk daha ne olsun
Fark etmez amk kürtler için faydan varsa kim olduğun ne olduğun ne düşündüğün önemli değil bencede en iyisi milliyetçiIste boyle sekuler solcu degil muhafazakar milliyetci kurt hareketi lazim bize
Amk turkce bilmeyen nenemin oyuyla feminist lgbtli vekil oluyorFark etmez amk kürtler için faydan varsa kim olduğun ne olduğun ne düşündüğün önemli değil bencede en iyisi milliyetçi
Din-İman-Kürdistan
View attachment 3269565
Din-İman-Kürdistan
View attachment 3269565
Komunizm falan o islere bulasmasaydi keskeapo meclise gelsin bi konuşalım apoyla bakalım ne diyo dinleyelim
Musluman turkler kardesimdir onlar osmanli torunlari devsirme kemalistler deiluyuşturucu icip milleti bıcaklamaktan kürdistan kurma fırsatı bulamıyonuz
müslümanları da sikem seni de sikem kürtMusluman turkler kardesimdir onlar osmanli torunlari devsirme kemalistler deil
Apo post-yapısalcı bookchin ekolü post anarşistKomunizm falan o islere bulasmasaydi keske
Kîrêmîn Jî bârzânî çêtîrêBarzani seroke Kurdan e.