meynet
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Görmedim girmedim bugünamınakoyım 2 tane thread var zaten bunla ilgili
He iki gün önce dün de ayrılmışlarNişanlanmamışlarmıydı la yeni
Devrimci diyolar bideHe iki gün önce dün de ayrılmışlar
Kız demiş ki daha iyilerini bulurum bu çocuk bu arada truecel olabilecek biri kız htn uzun biriyle olursa kafayı kırarDevrimci diyolar bide
Ama yayına baktım ben kız dedi ki eren aktif olduğu halde mesajlarıma bakmadı dedi 1 2 gün ghostlamış eren kızı ayrılmadan önceKız demiş ki daha iyilerini bulurum bu çocuk bu arada truecel olabilecek biri kız htn uzun biriyle olursa kafayı kırar
Amina koyim 3 ay zaten bunların manita olması evlenmesi nişanı cart curt kafa sikiyorlardi şimdi bir 3 ay da ayrıldılar diye cehenneme dönecek sosyal medya. Olum o kadar garip bir ülke ki onca olay içinden insanların odaklandıgı gündem olan şeye bak amk tüm ülke toplandı 2 liselinin ilişkisini seyrediyorbaşladık yine
Kızın yayını max 100k izlendi şimdi 10 yaşındaki fanlar editlere boğcakAmina koyim 3 ay zaten bunların manita olması evlenmesi nişanı cart curt kafa sikiyorlardi şimdi bir 3 ay da ayrıldılar diye cehenneme dönecek sosyal medya. Olum o kadar garip bir ülke ki onca olay içinden insanların odaklandıgı gündem olan şeye bak amk tüm ülke toplandı 2 liselinin ilişkisini seyrediyor