ergenlikte olmamak bok gibi bişey

xlegend

xlegend

Bronze
düşünsene 18-20 yaşındasın ergenlikten çıktın ve ya ergenliğin son damlalarındasın
ve looksmaxxing başladın
roidle tanışıyorsun bi ihtimal bonemass arttırmak için
tefeciden aldığın borçla alıyorsun testoyu, gece 3 te yakışıklı olcam sonunda incellikten kurtuluyorum diyip enjektte ederken kas yerine damara denk getiriyorsun emboli geçirip ölüyorsun

çokk brutall amkkkk

ergenlikte thumbpullingin bile cope olmama ihtimali var
ergenlikte yapacak bir sürü şey var doğal olarak ama şu üstteki olay çok brutal

• So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
sizi seviyorum old brolar umarım ascendlersiniz :heart::heart:

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
düşünsene 18-20 yaşındasın ergenlikten çıktın ve ya ergenliğin son damlalarındasın
ve looksmaxxing başladın
tefeciden aldığın borçla alıyorsun testoyu, gece 3 te yakışıklı olcam sonunda incellikten kurtuluyorum diyip enjektte ederken kas yerine damara denk getiriyorsun emboli geçirip ölüyorsun

çokk brutall amkkkk

kanka emboli gecirmen icin mal olman gerek

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, xlegend and Ashoimex
ve looksmaxxing başladın

çokk brutall amkkkk

bonesmashing yaş farketmezsizin burada olacak senin için

• JFL
  • Hmm...
Reactions: maarda and xlegend
benim yaş 17 ama abartma aq ergenliğin pek bir olayı yok uykunu alıp yüksek protein yüksek yağ besleneceksin hepsi bu. thumbpulling falan da inanma bi zahmet

ve looksmaxxing başladın

çokk brutall amkkkk

Haci ne anlatiyon sen

• So Sad
Reactions: xlegend
Keşke ergenlikten önce keşfetseydim

• So Sad
Reactions: xlegend
10 months into 16 (çeyreği kaldı 17'ye girmem için) çok geç mi sizce agalar

benim yaş 17 ama abartma aq ergenliğin pek bir olayı yok uykunu alıp yüksek protein yüksek yağ besleneceksin hepsi bu. thumbpulling falan da inanma bi zahmet
Daha kafatası kemiklerin gelişmemiş, gelişme çağindasin ve thumbpulling yapiyorsun.... :unsure::unsure::unsure:

• JFL
Reactions: yasuomaxxing
Daha kafatası kemiklerin gelişmemiş, gelişme çağindasin ve thumbpulling yapiyorsun.... :unsure::unsure::unsure:
knk belki çok çok ufak milimetrik farklar olur da ağzının içine parmağını sokup damağını genişletmeye çalışacağına gidip o sürede aynı ağızla 3-5 tane kızla konuşsan incellikten çıkma ihtimalin daha yüksek

knk belki çok çok ufak milimetrik farklar olur da ağzının içine parmağını sokup damağını genişletmeye çalışacağına gidip o sürede aynı ağızla 3-5 tane kızla konuşsan incellikten çıkma ihtimalin daha yüksek
Hmmm :unsure:

Mantikli:feelshah:

Ama incel değilim:lul:

Users who are viewing this thread

Back