![whoishe](/data/avatars/l/110/110475.jpg?1735744528)
whoishe
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
herkesin bünyesi bir değil dost deneyip görücezHiçbi siki değiştirmeyecek
GitmeHiçbi siki değiştirmeyecek
ustte gorduğun herif sence kaç iğne vurdu? kaç testo hapı aldı? tabiki 0 tabi sen erkek olmak için bunlara ihtiyaç duyuyosan orası farklı herifteki testo miktarı onune geleni devirecek miktardaBu ne demek oluyor
onun yediği çiğ etler onun yediği doğal besinler onun soluduğu temiz oksijen miktarı ve onun avcı toplayıcı hareketli hayatını hergün protein tüketimini bana da ver bende onun gibi olurum ?ustte gorduğun herif sence kaç iğne vurdu? kaç testo hapı aldı? tabiki 0 tabi sen erkek olmak için bunlara ihtiyaç duyuyosan orası farklı herifteki testo miktarı onune geleni devirecek miktarda
olamazsın amk benim bi kuzen var herif 15 yaşından beri 195 falan fazla büyümesi vardı durdurdular et met yediği de yok bu aradaonun yediği çiğ etler onun yediği doğal besinler onun soluduğu temiz oksijen miktarı ve onun avcı toplayıcı hareketli hayatını hergün protein tüketimini bana da ver bende onun gibi olurum ?
Hormonla mı durdurdularolamazsın amk benim bi kuzen var herif 15 yaşından beri 195 falan fazla büyümesi vardı durdurdular et met yediği de yok bu arada
evet hatırladığım kadarıyla ilaç tedavisi ile durdurdularHormonla mı durdurdular
evet hatırladığım kadarıyla ilaç tedavisi ile durdurdular
overweightte vardı onda boz ayı gibi birşeydi kelleşmeye başlamış şimdiDusunsene 15 yaşında 195sin
@recai iskenderDusunsene 15 yaşında 195sin
genetik mi kelleşmesioverweightte vardı onda boz ayı gibi birşeydi kelleşmeye başlamış şimdi
aynen babasıda kelgenetik mi kelleşmesi
Ben oyleydim bi olayi yok lise boyunca hep zarganaydimDusunsene 15 yaşında 195sin