Eşcinsellik tercih mi?

ismim name olsun

ismim name olsun

Banned
Sikişemedikleri için mi böyle oluyorlar yoksa hormonlardan dolayı mı? Yüce hak yolu kılavuz hedef turan rehber Kur'ana göre Allah cc kimseyi böyle yaratmadı milleti kandırıyorlar sikuş

eşcinsel diye birşey yok incel var

Sikişemedikleri için mi böyle oluyorlar yoksa hormonlardan dolayı mı? Yüce hak yolu kılavuz hedef turan rehber Kur'ana göre Allah cc kimseyi böyle yaratmadı milleti kandırıyorlar sikuş
Uzun boylular hep escinsel amk modeller örnektir.

bazıları am bulamadığı için
bazıları zevkden

İki türlü de olabilir

akıl hastalığı, hormonlarla alakası yok (hormona bağlı olanlar maksimum %5) geri kalan doğuştan ya da sonradan kazanılmış algı bozukluğu. zira çoğunun kişilikleri cinsel oryantasyonları üzerine kuruludur. eşcinsel birey cinselliği hayatının merkezine koyar çünkü asla bir hetero gibi çocuk yapamayacağını (hayatının nihai amacına ulaşamayacağını) bilir. bir de karşı cinsin fiziksel ve zihinsel özelliklerini taşıyıp straight olanlar var ama o ayrı konu. yakında bir post atarım ayrıntılı.

• +1
  • JFL
Reactions: Skull Knight, yuda and ismim name olsun
Nasi değil
mesela ben sadece seni çatur çutur sikmek istiyorum genetik olsa herkesi sikmek isterdim bunu açıkla hadi?

• JFL
Reactions: maarda
mesela ben sadece seni çatur çutur sikmek istiyorum genetik olsa herkesi sikmek isterdim bunu açıkla hadi?
Buna makale bulamadım

• JFL
Reactions: yuda

Users who are viewing this thread

Back