eşcinsellik

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
beyler eşcinsellik sizce çocukluktan gelen hormonel bozuklukların ve çevre koşullarının dayatması sonucu oluşan birşey mi bence öyle ve eşcinsellik günden güne artıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? bana kalırsa karşı değilim herkes ne yapıyorsa yapsın ama insanların yapısı bozuluyor ileride aile yapısını bozacak

• +1
Reactions: oguzk and auitistsurvior
beyler eşcinsellik sizce çocukluktan gelen hormonel bozuklukların ve çevre koşullarının dayatması sonucu oluşan birşey mi bence öyle ve eşcinsellik günden güne artıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? bana kalırsa karşı değilim herkes ne yapıyorsa yapsın ama insanların yapısı bozuluyor ileride aile yapısını bozacak
Escinsellik yüzyıllardır olan bir sey fakat eskiden toplumlarda escinsel insanlar direk olduruldugu icin yani bu kadar geniş haklara sahip olmadiklari için cok fazla yayilmamisti yani sadece günümüzün bir problemi değil tam olarak

• +1
  • Hmm...
Reactions: chadmanlet04 and yuda
Escinsellik yüzyıllardır olan bir sey fakat eskiden toplumlarda escinsel insanlar direk olduruldugu icin yani bu kadar geniş haklara sahip olmadiklari için cok fazla yayilmamisti yani sadece günümüzün bir problemi değil tam olarak
onu biliyorum evet teknolojinin yayılmasıyla ortaya çıkan rahatlık hissinden alınan onay gerçek hayatta da rahat hissettirmeye başlamış olsa ki femboy maskülen lezbiyenler falan gitgide artmaya başladı aslında asıl sorum eşcinsellik hormonel bir bozukluk veya ezilerek geçirilmiş çocukluk vb olabilir mi? çünkü erkekte maskülen tarafı oluşturan karakter yapısı zamanla oturur gerek testesteron artişiyla gerek içine girilen durumlarla

onu biliyorum evet teknolojinin yayılmasıyla ortaya çıkan rahatlık hissinden alınan onay gerçek hayatta da rahat hissettirmeye başlamış olsa ki femboy maskülen lezbiyenler falan git gide artmaya başladı aslında asıl sorum eşcinsellik hormonel bir bozukluk veya ezilerek geçirilmiş çocukluk vb olabilir mi? çünkü erkekte maskülen tarafı oluşturan karakter yapısı zamanla oturur
Aslında hem evet hem hayır. Bazı insanlar aşırı maskulenken bi anda trans oluyor veya aşırı feminenken.

• +1
Reactions: angrybirds
üreyememe psikolojisi + hormonlar

• +1
Reactions: angrybirds and auitistsurvior
kimsenin genetik kodunda escinsellik yok zamanla olusan birsey birsuru faktor var tetikleyen eger varsada genetik kodunda baya nadir birseydir yani

• +1
Reactions: angrybirds
Doğuştan ya da androjenlerle ve östrojenlerle elde edilebilir
Çok androjen alırsan aktif olursun
Östrojen alırsan

onu biliyorum evet teknolojinin yayılmasıyla ortaya çıkan rahatlık hissinden alınan onay gerçek hayatta da rahat hissettirmeye başlamış olsa ki femboy maskülen lezbiyenler falan gitgide artmaya başladı aslında asıl sorum eşcinsellik hormonel bir bozukluk veya ezilerek geçirilmiş çocukluk vb olabilir mi? çünkü erkekte maskülen tarafı oluşturan karakter yapısı zamanla oturur gerek testesteron artişiyla gerek içine girilen durumlarla
Çok maskulen olursan erkeklerdem de hoşlanmaya basliyon tren kullananlarda görülür

• +1
Reactions: chadmanlet04
Sizene amk

• +1
Reactions: yuda
Onuda yahudiler uydurmuştur anaaini siktigim yahudiler

• +1
Reactions: recai iskender
teorik olarak parazit. ivermectin kullanan gayler gay düsüncelerin azaldigini soylemis. yüksek ihtimalle boktan yayilan bir parazit ve daha cok host bulamabilmek icin seksüel hedefini degistiriyor. dogada hayvanlarda gorülmesi olayinida iyi acikliyor.

tek problem kadinlarda görülen homoseksüelligi aciklamiyor. sonucta kadin x kadin senaryosunda anal olmadigi icin bulasma parametresi yok

Çok maskulen olursan erkeklerdem de hoşlanmaya basliyon tren kullananlarda görülür
500mg patlattigim zamanlarda feminen gorunuyorsa saksoya okeydim, enterasan zamanlar

500mg patlattigim zamanlarda feminen gorunuyorsa saksoya okeydim, enterasan zamanlar
Aktif gaylarin daha fazla testosterone si olur diye okud Anne karninda

Users who are viewing this thread

Back