Eskiden kızlarla çok rahat konuşuyordum

ascendantwill

ascendantwill

A
Sonra ltn iken bi kıza aşık oldum 2 sene onun peşinden koştum brutal red yedim o sürede konuşmayı unuttum amk eskiden hiç sikimde olmazdı her kızla sohbet falan ederdim ltnyken bana aşık olan kız da olmuştu lise 9@10 arası şimdi konuşma skilli çok debufflanmış hatta birşey kalmamış geriyeaq

• +1
Reactions: Zodiac
Sonra ltn iken bi kıza aşık oldum 2 sene onun peşinden koştum brutal red yedim o sürede konuşmayı unuttum amk eskiden hiç sikimde olmazdı her kızla sohbet falan ederdim ltnyken bana aşık olan kız da olmuştu lise 9@10 arası şimdi konuşma skilli çok debufflanmış hatta birşey kalmamış geriyeaq
bi şey olmaz orgda rotlamaya devam

• JFL
  • So Sad
Reactions: why not me?, flows5991, Zodiac and 3 others
debuff ne babba nerf olmasın

• +1
Reactions: ascendantwill and jsbera
bp öncesi ben de konusabiliyodum simdi kız görünce kendimi ezikleyip ne zaman ropelasam diye dusunuyorum

• JFL
Reactions: flows5991, ascendantwill, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
Reactions: Deleted member 124121
bp öncesi ben de konusabiliyodum simdi kız görünce kendimi ezikleyip ne zaman ropelasam diye dusunuyorum
bp otizimine kapılmış bir genç daha

• JFL
Reactions: Deleted member 124121
önceden hiç konuşmuyordum şimdi niche konular hakkında ltbler ile konuşabiliyorum