Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Kaşına çizik atıp piercing taktırmayan öldürsün kendini amınakoyim daha kolay softmax yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Varoş kızların allahı olabilirsin belkiMed pheno + kaş kirpik + piercing + çizik + cantho + fat graft + diy medial canthus + hazel lens = mogga
ben de shitskinim de knk açık ten siyah/koyu kahverengi saç her türlü iyi bundanIts never about skin colourVaroş kızların allahı olabilirsin belkiben de shitskinim de knk açık ten siyah/koyu kahverengi saç her türlü iyi bundan
Öyle knk baya tabii ki beyaz tenli olup zenciden çirkin adam var da beyaz cl siyah chadden daha appeallıIts never about skin colour
Olm siyahi chad varmıki aqÖyle knk baya tabii ki beyaz tenli olup zenciden çirkin adam var da beyaz cl siyah chadden daha appeallı
Vardır illa jeremy meeks sayılır mı bilmiyorum o chad benceOlm siyahi chad varmıki aq
Ama varoş olmayan kızlara pek bir appealı olmaz o adamın meselaVardır illa jeremy meeks sayılır mı bilmiyorum o chad bence
Siyahi degilki buVardır illa jeremy meeks sayılır mı bilmiyorum o chad bence
mix lightskinSiyahi degilki bu
MixedSiyahi degilki bu
Ya o ayrı yazın bir tık koyulaşıp kışın bembeyaz olmak bahsettiğimMixed
Kimse beyaz daha iyi gorunmuyo falan ornek clav mt2 aldıgından berı ascendledı
Güneş kremi kullanYa o ayrı yazın bir tık koyulaşıp kışın bembeyaz olmak bahsettiğim
Knk bilmiyorum ya akyaz olmak için çok şey veririm sevmiyorum ten rengimiGüneş kremi kullan
Beyazlamak zor birşey değilki, birsürü yazı var forumdaKnk bilmiyorum ya akyaz olmak için çok şey veririm sevmiyorum ten rengimi
Şu an amaç leanmax reta gireceğim sonra hardmax direktBeyazlamak zor birşey değilki, birsürü yazı var forumda