starboi.
DİE LİT 4L FOR3VER
bu tip le stacy alice'in yanında durmaya utanmıyonmu orospuçocu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eğer ethan kath gibi bi müzikal dahi isen blackpill senin için işlemez adam ekstra olarak kill cheerlader grubunda da yer alıyor grup üyelerinin appealı %100 amk aliceyi istismar etmesi biraz kötü oldu ethan kathı özlüyorum ama muhtemelen şuan farklı bir isimle müzik yapmaya devam ediyor her ne kadar crystal castlesten kazandığı para onu ömür boyu yaşatacak kadar olsa dahi böyle bir dahi kendini boşluğa bırakmaz *crystal castles ethan kathtır*
norveçte diyolareğer ethan kath gibi bi müzikal dahi isen blackpill senin için işlemez adam ekstra olarak kill cheerlader grubunda da yer alıyor grup üyelerinin appealı %100 amk aliceyi istismar etmesi biraz kötü oldu ethan kathı özlüyorum ama muhtemelen şuan farklı bir isimle müzik yapmaya devam ediyor her ne kadar crystal castlesten kazandığı para onu ömür boyu yaşatacak kadar olsa dahi böyle bir dahi kendini boşluğa bırakmaz *crystal castles ethan kathtır*
ÖZLEDİM
OROSBU
ÇOCUĞU
View attachment 3377003
ethanla birlikte olmasının sebibi ona istismar edip tehdit ettiği için fln diyodu cc'den aurıldıktan sonra ne kadar doğru bilememalice de bu arada aile sorunları olan kendinden büyük erkeklerden hoşlanan kevaşenin tekiydi bu yüzden ethanla birlikteydi ama kimbilir ne olduda psikoz geçirdi crystal castlesten ayrıldı 1 yıl sonra ethanı ifşa etmeye kalktı.. mahkeme ethanı haklı buldu zaten ama ethan kayıplara karıştı
ethan kath bu dağda çatışıyor bile olabilir bu adamlar ilham gelmesi için sabahın soğuğunda kilisede kayıt alan insanlarnorveçte diyolar
böyle adamlar az gelir aq alice'in single'larına baksana bok gibi adam harbiden müzikal dehaeğer ethan kath gibi bi müzikal dahi isen blackpill senin için işlemez adam ekstra olarak kill cheerlader grubunda da yer alıyor grup üyelerinin appealı %100 amk aliceyi istismar etmesi biraz kötü oldu ethan kathı özlüyorum ama muhtemelen şuan farklı bir isimle müzik yapmaya devam ediyor her ne kadar crystal castlesten kazandığı para onu ömür boyu yaşatacak kadar olsa dahi böyle bir dahi kendini boşluğa bırakmaz *crystal castles ethan kathtır*
ÖZLEDİM
OROSBU
ÇOCUĞU
View attachment 3377003
kanka alice gayet göz önünde birisiydi emin ol bunu yapmak istese daha önceden yapardı yani istese daha önceden ifşalayabilirdi ethan kath her zaman arka plandaydı insanlar aliceyi biliyordu iki tane junkie bunlar alice psikoz geçirdi muhtemelen önce gruptan ayrıldı baktı grup daha iyiye gidiyor dinlenmeler günden güne artıyor ethan kathın üstüne suç attı ve mahkeme sonuçlanmadı ethan kath serbest kaldı ortada deliller olsaydı ethan salınmazdı zatwnethanla birlikte olmasının sebibi ona istismar edip tehdit ettiği için fln diyodu cc'den aurıldıktan sonra ne kadar doğru bilemem
bilemeyiz ki dayı belki dediği gibi ethan onu uyuşturucu bağımlısı yapmış, psikolojik sorunlar yüklemiş istismar ederk, sonra alice'de ethan'ı suçlayınca psikolojik sorunları olduğu için çok kulak asmamışlar diye biliyorumkanka alice gayet göz önünde birisiydi emin ol bunu yapmak istese daha önceden yapardı yani istese daha önceden ifşalayabilirdi ethan kath her zaman arka plandaydı insanlar aliceyi biliyordu iki tane junkie bunlar alice psikoz geçirdi muhtemelen önce gruptan ayrıldı baktı grup daha iyiye gidiyor dinlenmeler günden güne artıyor ethan kathın üstüne suç attı ve mahkeme sonuçlanmadı ethan kath serbest kaldı ortada deliller olsaydı ethan salınmazdı zatwn
ama ztn ethan'ın cc'den önce çalıştığı grupta'da buna benzer bi olayı var gerçekse şaşırmam yanibilemeyiz ki dayı belki dediği gibi ethan onu uyuşturucu bağımlısı yapmış, psikolojik sorunlar yüklemiş istismar ederk, sonra alice'de ethan'ı suçlayınca psikolojik sorunları olduğu için çok kulak asmamışlar diye biliyorum
belkide kavga edip ayrıldıktan sonra grubun dahada ün kazandığını görünce kıskanıp yaptı bunları bilemeyiz