54UD4D3
Sphinx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovi desno pravi crnogorci jbt
Nisam ginekolog ali mogu da pogledamOvi desno pravi crnogorci jbt
Najace mi kad kazu neki, "nemoj ni slucajno da si ginekolog u cigansko naselje, njima picka smrdi"Nisam ginekolog ali mogu da pogledam
BBC BOSNIAN PYRAMIDS PHARAOH
Idk entire Albania should be cropped from World and attach to Africa.They are useless,their only use is selling drugs,also the ugliest country ever,even leftovers of Syria and Baghdad look more aesthetic
Pharaoahs me
QUICK REMINDER:GANDY IS HIDING HERE.WHEN YOU DIE YOU WILL BE BORN IN PARALLEL UNIVERSE UNDER BOSNIAN PYRAMIDSPharaoahs me
QUICK REMINDER:GANDY IS HIDING HERE.WHEN YOU DIE YOU WILL BE BORN IN PARALLEL UNIVERSE UNDER BOSNIAN PYRAMIDS
View attachment 452105
Just ogremaxx bro! You'll get balkan stacies!
Lik je nasledio stan na Novom Beogradu odmah preko puta arene. Nije to jeftin stan sa obzirom na kojem mestu se nalazi.On mi je komšija samo da znaš,ima me u jednom njegovom klipu takodje kad sam bio truecel kao dete haha
Да од кеве је наследио покојне ја мслм.Одакле си ти?Познајем пар људи овде из Србије али нисам тебе питао ја мслм.Иначе ја сам из 64 блока,он је преко пута мене.Стално га виђам по бусевима,мада променио се доста.Био је бољи пре,сад се тешко кад зајебава по бусевима више овако кад кад у парку.Lik je nasledio stan na Novom Beogradu odmah preko puta arene. Nije to jeftin stan sa obzirom na kojem mestu se nalazi.
Зашто ружно? Саранда и много друге плаже су много лепа места у обзир колко је јефтино становањеIdk entire Albania should be cropped from World and attach to Africa.They are useless,their only use is selling drugs,also the ugliest country ever,even leftovers of Syria and Baghdad look more aesthetic
bgДа од кеве је наследио покојне ја мслм.Одакле си ти?Познајем пар људи овде из Србије али нисам тебе питао ја мслм.Иначе ја сам из 64 блока,он је преко пута мене.Стално га виђам по бусевима,мада променио се доста.Био је бољи пре,сад се тешко кад зајебава по бусевима више овако кад кад у парку.
Saranda je lepa,ali mi nekako ostatak previse prazan,vecinom su stene i puste pescane ili travnate povrsine.Jedino delovi kraj mora i obale mi izgledaju privlačno.Isto kao i Grčka.Зашто ружно? Саранда и много друге плаже су много лепа места у обзир колко је јефтино становање
не зезај кој део
"Mi vozači barabe smo teške, koja neda neka ide peške"Nisam ginekolog ali mogu da pogledam