Eugene anthem

Eugenics me

• So Sad
Reactions: 54UD4D3
5042.jpg

• +1
Reactions: thecel, Deleted member 4563 and 54UD4D3
T80yCdI.png

• JFL
Reactions: Chintuck22, Deleted member 2968, 54UD4D3 and 1 other person
Још један дан,још један балкански скуп

• +1
Reactions: Deleted member 4563, 54UD4D3 and TsarTsar444
  • JFL
Reactions: Deleted member 13787, 54UD4D3 and Deleted member 4563
32d

• JFL
Reactions: Deleted member 4563 and TsarTsar444
wtf?
123

• JFL
Reactions: Deleted member 4563
  • +1
Reactions: Beetlejuice and Deleted member 4563
  • +1

Just ogremaxx bro! You'll get balkan stacies!

On mi je komšija samo da znaš,ima me u jednom njegovom klipu takodje kad sam bio truecel kao dete haha

• Woah
  • +1
Reactions: TsarTsar444 and Deleted member 4563
On mi je komšija samo da znaš,ima me u jednom njegovom klipu takodje kad sam bio truecel kao dete haha
Lik je nasledio stan na Novom Beogradu odmah preko puta arene. Nije to jeftin stan sa obzirom na kojem mestu se nalazi.

• +1
Lik je nasledio stan na Novom Beogradu odmah preko puta arene. Nije to jeftin stan sa obzirom na kojem mestu se nalazi.
Да од кеве је наследио покојне ја мслм.Одакле си ти?Познајем пар људи овде из Србије али нисам тебе питао ја мслм.Иначе ја сам из 64 блока,он је преко пута мене.Стално га виђам по бусевима,мада променио се доста.Био је бољи пре,сад се тешко кад зајебава по бусевима више овако кад кад у парку.

• +1
Idk entire Albania should be cropped from World and attach to Africa.They are useless,their only use is selling drugs,also the ugliest country ever,even leftovers of Syria and Baghdad look more aesthetic
Зашто ружно? Саранда и много друге плаже су много лепа места у обзир колко је јефтино становање

• JFL
Reactions: Deleted member 13787
Да од кеве је наследио покојне ја мслм.Одакле си ти?Познајем пар људи овде из Србије али нисам тебе питао ја мслм.Иначе ја сам из 64 блока,он је преко пута мене.Стално га виђам по бусевима,мада променио се доста.Био је бољи пре,сад се тешко кад зајебава по бусевима више овако кад кад у парку.
bg

Зашто ружно? Саранда и много друге плаже су много лепа места у обзир колко је јефтино становање
Saranda je lepa,ali mi nekako ostatak previse prazan,vecinom su stene i puste pescane ili travnate povrsine.Jedino delovi kraj mora i obale mi izgledaju privlačno.Isto kao i Grčka.
не зезај кој део

• +1
Reactions: TsarTsar444