Ev Doktorum beni sikmek istiyor

D

Dora67

Bronze
@elemanzelvadre
Adama ne sorsam sikerim seni diyor yok doktorlukmu okudun yok sanki bi boktan cakiyon piskolijimi bozuyor orospu cocugu
Zaten tip 1 diyabet, cölyak, 163, kafam ögne dogru cikiyor (frontal bossing), fluctuating ft4 hormons, L4/L5 bölgede skolyoz, 1 ay premature birth var amk orospu cocugu doktoru bide laf atiyor bana

Siktimin laboruda e2 19 alti göstermiyor
Sence total testo ve e2 yaparsam bi türlü tahmin edebilirmiyim e2 kac oldugunu natural testo 650 e2 diyelim kullandigim arimidex gercekse <19 cikar testo 1000 falan cikar yapay zeka sorup tahmin et diyip bi türlü olurmu dersin?

Yoksa baska cözüm yok interneten syringe alip kendim cekcem ugl labora falan yollicam napim amk

• JFL
Reactions: gargomel, moreroidsmoredates, Tornoviaa and 1 other person
östrojeni hissedrsin 10 altına duserse zaten testıdan da tahmın erdılır 1 pg ml ostrojen 25 ng dl testosteron arttırıyo

• +1
Reactions: Dora67
östrojeni hissedrsin 10 altına duserse zaten testıdan da tahmın erdılır 1 pg ml ostrojen 25 ng dl testosteron arttırıyo
Hissedmiyom bisey natural e2 25ng/L ama onu biliyom

2 haftadir aliyom adex kemikler agriyo biraz

Ozaman sabahdan gidip laborda test yaptirim testoya göre tahmini yapcaz artik amk

• +1
Reactions: elemanzelvadre
2 haftada bısey hısstmezsın zaten

• +1
Düsmüstür ama? Baslamadan öncede lethargie vardi daha ne hissedim zaten kemik falan agriyo biraz
nediyon yarram sen niye alıyon bunuı

• +1
Niye allim yarram bone age delaying icin unutunmu beni sik kaffali pic

Niye allim yarram bone age delaying icin unutunmu beni sik kaffali pic
olum boyunu mu zuatmaya calısyıosn sen yemek yesene salak bos bos ılacla ugraasacagına git yemek bul şekerli proteinli bişeyler

• JFL
Reactions: chadmanlet04
olum boyunu mu zuatmaya calısyıosn sen yemek yesene salak bos bos ılacla ugraasacagına git yemek bul şekerli proteinli bişeyler
Chate gir bak amk yarim saat yazismistik senin ben hafizana sokim

Arimiyex hgh hepsini birak yemek ye kafana takma uzarsin rahat 30cm theory

Arimiyex hgh hepsini birak yemek ye kafana takma uzarsin rahat 30cm theory
al hgh arimidex yine al ama hobi olarak al yemek yemeye odaklan yemek ara etrafta

Sen heralde ilaclardan ümidini kesdin obez olmaya dogru yöneliyon

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Sen heralde ilaclardan ümidini kesdin obez olmaya dogru yöneliyon
yoo yemek yemedıkden sonmra bıo ıse yaramıyo ama

• +1
yoo yemek yemedıkden sonmra bıo ıse yaramıyo ama
Benim vitaminsiz vücüt protein absorbe edemiyo heralde 200g yersem mesala 100g absorbe yapiyor emin deyilim büyük ihtimal öyle ama

Hgh gelince 200g protein yigecem normal yemek yicez iste su anda yiyom 30-40g protein falan günde

Benim vitaminsiz vücüt protein absorbe edemiyo heralde 200g yersem mesala 100g absorbe yapiyor emin deyilim büyük ihtimal öyle ama

Hgh gelince 200g protein yigecem normal yemek yicez iste su anda yiyom 30-40g protein falan günde
hgh alınca protein sentezi artıor
Sen bana privatdan kendinin xray‘ yollasana
hayır yollamıcam

yollarsan paypaldan 30 tl verecem söz

• JFL
Reactions: chadmanlet04
@elemanzelvadre
Adama ne sorsam sikerim seni diyor yok doktorlukmu okudun yok sanki bi boktan cakiyon piskolijimi bozuyor orospu cocugu
Zaten tip 1 diyabet, cölyak, 163, kafam ögne dogru cikiyor (frontal bossing), fluctuating ft4 hormons, L4/L5 bölgede skolyoz, 1 ay premature birth var amk orospu cocugu doktoru bide laf atiyor bana

Siktimin laboruda e2 19 alti göstermiyor
Sence total testo ve e2 yaparsam bi türlü tahmin edebilirmiyim e2 kac oldugunu natural testo 650 e2 diyelim kullandigim arimidex gercekse <19 cikar testo 1000 falan cikar yapay zeka sorup tahmin et diyip bi türlü olurmu dersin?

Yoksa baska cözüm yok interneten syringe alip kendim cekcem ugl labora falan yollicam napim amk
Benim kafa da öne çıkıyor kifozdan ötürü zaten olan sfsmi çok daha kötü gosteriyo amk

Benim kafa da öne çıkıyor kifozdan ötürü zaten olan sfsmi çok daha kötü gosteriyo amk
IMG 3273
Bende böyle dogustan var bundan beterdi bile düzeldi simdi pek belli olmuyo ama yinede belli oluyo
Bacaklarda amk bacaklarida bükük ciktim özürlü dogdum internete vit d düsüklük olarak rickets deniyo baya benziyom benim eski halim

Forward growth cene falan var bende ondan okadar kötü gözükmüyü bide cene recessed olsaydi asardim kendimi amk

View attachment 3267729Bende böyle dogustan var bundan beterdi bile düzeldi simdi pek belli olmuyo ama yinede belli oluyo
Bacaklarda amk bacaklarida bükük ciktim özürlü dogdum internete vit d düsüklük olarak rickets deniyo baya benziyom benim eski halim

Forward growth cene falan var bende ondan okadar kötü gözükmüyü bide cene recessed olsaydi asardim kendimi amk
Sen bunu mu diyodun amk ben forward head postureden bahsediyon sandim @zygomaticdisability ye biraz alin kemiğinden ver senin önde alin onunda geride alin kurtulur

Sen bunu mu diyodun amk ben forward head postureden bahsediyon sandim @zygomaticdisability ye biraz alin kemiğinden ver senin önde alin onunda geride alin kurtulur
Hayir ben chadim kimseye alien kafami vermem tamamī

Users who are viewing this thread

Back