Evde çalışmak ne kadar mantıklı

xlegend

xlegend

incel degilim
Bench sephası + bar ve db seti ile evde çalışmak ne kadar mantıklı

1.5 ay gyme gittim ölüm gibiydi mahalle salonu ama lüks olanlarından gittim 3 aylığı 5kydı hiç bana göre değil aq hem anksiyete + boklu vücudunla, mükemmel fizikli 20li yaş abilerle ve height + fizik mogglandığın yaşıtlarınla(bazıları sevgilisiyle geliyodu aq) çalışmak ölüm gibi hele bir de tek yapıyorsan

• +1
Reactions: smarto, Auchelius, Kayra139 and 4 others
ekipmanin varsa hiç bir fark olmuyor yap evde

• +1
Reactions: Auchelius, Kayra139, dex0bp and 3 others
Yok knk git salona

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Auchelius, Arisylva, pashanimair and 2 others
amacın hipertrofiyi maksimize etmekse mantıklı değil, sporumu yapayım geçeyim diyorsan iyi bir alternatif olabilir
sonuc olarak calisthenicsle bile vücut yapılıyor
fakat gymde aldıgın sonucların benzerini bekleme, uzun vadede bu fark daha da göze batacak hale gelecektir

• Hmm...
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person

1.5 ay gyme gittim ölüm gibiydi mahalle salonu ama lüks olanlarından gittim 3 aylığı 5kydı hiç bana göre değil aq hem anksiyete + boklu vücudunla, mükemmel fizikli 20li yaş abilerle ve height + fizik mogglandığın yaşıtlarınla(bazıları sevgilisiyle geliyodu aq) çalışmak ölüm gibi hele bir de tek yapıyorsan
Disiplin meselesi her gün düzenli yaparsan 1 yıl olmazsa 2 yıl veya daha erken ama bir gün sonuç görürsün

• +1
Reactions: pashanimair and xlegend
Bende eve kalistenik malzemesi aldım 3 varyasyonlu pull up bar & dips bar bence daha iyi ikisi toplam 5500 civarında tuttu tek seferde kurtuluyorsun
spor salonuna gidersen aylığına göre verip duruyorsun bide okuldan çıktıktan sonra felan önce spor salonuna gideyim sonra eve giderim gibi telaşında olmuyor eve gidiyorsun yapıyorsun sporu sonra dersin varsa ders çalışıyon bence rahat

• Hmm...
  • +1
Reactions: Arisylva, pashanimair and xlegend
Bende eve kalistenik malzemesi aldım 3 varyasyonlu pull up bar & dips bar bence daha iyi ikisi toplam 5500 civarında tuttu tek seferde kurtuluyorsun
spor salonuna gidersen aylığına göre verip duruyorsun bide okuldan çıktıktan sonra felan önce spor salonuna gideyim sonra eve giderim gibi telaşında olmuyor eve gidiyorsun yapıyorsun sporu sonra dersin varsa ders çalışıyon bence rahat
Knk evin yanında calisthenic parkı var ztn allahın unuttuğu yerde(tövbe) kimse geçmiyor orda kalistenik yaparım ama bu aralar gücüm şınav 5 çıkarıyom amk rezil durumdayım geçen sene 25 şınav çekiyodum

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
o motivasyonu sağlayabileceğini düşünmüyorum ve istediğin hipertrofiyi elde edemezsin maalesef salonun boş olduğu saatlerde gidiyorum ben bu durum yuzunden

• Hmm...
  • +1
Reactions: xlegend and pashanimair

ben hic becermeedim aq o irade varsa evde kalkıp spor yapacak yapılır yani
salona para verdigim icin gitmek zorunda kalıyodum

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and xlegend
o motivasyonu sağlayabileceğini düşünmüyorum ve istediğin hipertrofiyi elde edemezsin maalesef salonun boş olduğu saatlerde gidiyorum ben bu durum yuzunden
Amacım kas kütlesi koymak değil yağ yakma döneminde kas kaybetmemek ztn

• +1
Reactions: pashanimair
salona git, homegym 20k usd + 60m2 alan vermesifin surece yeterli degil, + salon ortami harbiden farkli o amk salonunda o aglik kalkmayinca hayattan nefret ediyon evde o olay cok yok var ama yinede

• +1
  • So Sad
Reactions: xlegend, Serialsuicide, Arisylva and 1 other person
salona git, homegym 20k usd + 60m2 alan vermesifin surece yeterli degil, + salon ortami harbiden farkli o amk salonunda o aglik kalkmayinca hayattan nefret ediyon evde o olay cok yok var ama yinede
Anksiyeteden strese giriyom stresten kaşınıyorum bazen

• +1
Reactions: pashanimair
şınav türleri, kol/omuz için dolu çanta (lateral raise, biceps curl belki) barfıks barı yeterli olacaktır diye düşünüyorum yazdıklarına bakarsak
Anksiyeteden strese giriyom stresten kaşınıyorum bazen
Evde biraz kas zaten o zaman özgüvenin gelir birazda hafif kaldırmazsın

• +1
Reactions: pashanimair and xlegend
yağ yakma döneminde kas kaybediyosan bi sorunun var demek ki zaten amk

• Hmm...
  • +1
Reactions: xlegend and pashanimair
valla durumun el veriyorsa salona git derim evde yapamayacağın çoğu hareketi orada yapabilirsin/arkadaş veya ortam edinirsin. evde çalışma işi baya motivasyon gerektiriyor anlık karar verilecek bir şey değil bence, yine de kendin dene istersen

• +1
Reactions: xlegend
sorunlarım olmasaydı burada olmazdım
yağ yakma döneminde kas kaybetmemen lazım kaybediyorsan yağ oranın yüksek değildir

• Hmm...
Reactions: xlegend

Users who are viewing this thread

Back