Evet beyler siz çalışmaya devam mi bende çalışıyorum

.realantoniomontana

.realantoniomontana

Banned
Evet beyler siz çalışmaya devam mı bende çalışıyorum. Bu arada tipim iyi diye herkes iyi davraniyo bir sürü suç işledim karakolde polisler nediyo lan bu bizim memede benziyo he nerelisin la sen diye dassaga vuruyodu kızlara iş attığımızda kanka helal olsun MK nasi dusurdun diye etkileniyodu kızı rahatsız mı ediyon lan nyerine birsuru sevgilim oldu çoğu takintiliydi günde 8 kere mesaj başlatma sensiz yapamam intihar ederim tarzı erkekler yavsiyo bariz kızlara çok mal iğrenç şeyler diyip garip tepki almıyorum bunları ego olarak yazmadım sizde böyle deneyimler yasiyosaniz over değil. Tabi 170 boy sikim kadar frame küçücük çene uzun yüzle kendinizi kandırmayın.

degilim ben ltn amk bu sene ioi almaya basladim
ioi alip ltn plunmaz mi olunur ama ven olmam anlasildi tamam
Statlarin birleşince ortaya bir ltn çıkıyor

Statlarin birleşince ortaya bir ltn çıkıyor
side profile high ltn low mtn rateliyom kendimi ama onden cok buyuk failom yok horseface degilim sabah sisligi gidince az cok hollow cheeks de gozukuyo o kadar da 0 degil zygolarim amk
keske bunlari aciklamayacak kadar chad high t low inhib olsaydim ama yapacak bisey yok

• +1
Reactions: .realantoniomontana
side profile high ltn low mtn rateliyom kendimi ama onden cok buyuk failom yok horseface degilim sabah sisligi gidince az cok hollow cheeks de gozukuyo o kadar da 0 degil zygolarim amk
keske bunlari aciklamayacak kadar chad high t low inhib olsaydim ama yapacak bisey yok
Benim gibi eşşek low iq olma atma biryerlere sakın

• +1
Reactions: Tornoviaa and orhanhic