evlenmeyi düşünüyor musunuz?

D

Deleted member 68564

med pheno is always win
evlilik her ne kadar toplum için önemli olsa da günümüzde evlenilecek kız bulmak imkansız gibi.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ilerde evlenmek gibi bir düşünceniz var mı?

evlenilecek kız bulmak ikmansız gibi' sözüne katılmıyorum kanka ŞAHSEN ya hayat sosyal medyada gördüğümüz veya dışarıda gördüğümüz oruspulardan ibaret değil ne kadar böyle olsada tam tersi iyi aklı başında başarıya odaklanmış kızlarda var hayatın her yerinde var iyiler ve kötüler.

evlilik konusuna karşıma iyi bir insan çıkarsa nikah. yok ise 30a kadar ömür uzatma cengizhanmaxxing sonrasında türbanlı kng :D

• +1
Reactions: Deleted member 68564
bir gün parkta otururken yaşlı bi dayıyla konuştum arkadaşlar bu konulardan konuşmaya başlamıştı dayınında kafası hafif iyi dedi ki 'amınakoyim 5 defadan az sikilmişse bas nikahı'

• JFL
Neslin devami icin evlenmem lazim. Evet

• JFL
  • +1
Reactions: ALP and Deleted member 65274
Kanka vallaha bu soru tamamen bana bağlı yani ben gençliğimde 10-15 karıyla sikisip haliyle gelecekteki karimin da tertemiz olmasını bekleyemem. Ve en üzücü olanı ise senin hicbirsey yaşamamış halinle sikilmedik yeri bir göbek deliği olan kizin evlenmesi. Allah yaşatmasın düşmanımın başına gelmesin amk

• +1
Reactions: amkcel and Deleted member 68564
Sizi hiçbir karı almaz. Boşuna hayal kurmayın brain_destroyed lookist überautistler sizi.

• JFL
Reactions: Deleted member 100270, Tornoviaa and ALP
Sizi hiçbir karı almaz. Boşuna hayal kurmayın brain_destroyed lookist überautistler sizi.
Bilmedigin insanlar hakkinda bu kadar emin konusma oglusum adamin senin hoslandigin kiz sayisi kadar body countu var :d

• JFL
Bilmedigin insanlar hakkinda bu kadar emin konusma oglusum adamin senin hoslandigin kiz sayisi kadar body countu var :d
reelde tanismadigmizi düsünüp kolpa sıkmıştır der sana şimdi .d

• JFL
Reactions: Deleted member 71466
reelde tanismadigmizi düsünüp kolpa sıkmıştır der sana şimdi .d
HAHAHHAAHAHAHAH

dmden tel no yolla facetime veya bir daha öyle bir claim görmeyeyim sizi siktiğimin incel piçleri sizi

evlenilecek kız bulmak ikmansız gibi' sözüne katılmıyorum kanka ŞAHSEN ya hayat sosyal medyada gördüğümüz veya dışarıda gördüğümüz oruspulardan ibaret değil ne kadar böyle olsada tam tersi iyi aklı başında başarıya odaklanmış kızlarda var hayatın her yerinde var iyiler ve kötüler.

evlilik konusuna karşıma iyi bir insan çıkarsa nikah. yok ise 30a kadar ömür uzatma cengizhanmaxxing sonrasında türbanlı kng :D
Tamam öyledir

-Çocuk yapmak mantıksız birkaç nesil sonra ortak DNA'nız sokaktan geçen rastgele bir adamla eşit olacak, soyadınız bile kalmayacak.
-Boşanınca karı mal varlığınızın yarısını alacak.
-Boşanınca hayvan gibi nafaka ödeyeceksiniz.
-Araştırmalara göre ortalama evlilik 11 yıl sürüyor.
-Evlendiğiniz anda bütün hayallerinizi unutun.

• JFL
Reactions: Deleted member 71466
@onthewaytochadlite noldu aşkım

• JFL
Reactions: ALP