wsdem
Ben malim aklimi sikim
Hepsi orospu evlenen de agir gavatttttir aq karinin amina 17. giren kisi olucaksin bravo ama o seni çok seviyor ve pisman

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hayatın tek başına sıkıcı geçicekHepsi orospu evlenen de agir gavatttttir aq karinin amina 17. giren kisi olucaksin bravo ama o seni çok seviyor ve pisman![]()
Yooo illa ki bakire buluruz ama 10 da 1hayatın tek başına sıkıcı geçicek
10 seneye ulken yok ztn aq istiyosan 80 cocuk yapBu kürt evlenmeyin propagandası yaparak sizin üreme hızınızı durdurmayı hedefliyor kendi içlerinde 20 lerinde evlenip 6 çocuk sıçıyorlar propagandaya gelmeyin kürtleri dinlemeyin üreyip kız çocuklarınızı gelecek nesiller için düzgün yetiştirin
10 seneye ülkem olmaya devam ederse ananı sikerim ama ok?10 seneye ulken yok ztn aq istiyosan 80 cocuk yap
Olmazsa ben hem anani hem de seni sikerim ama10 seneye ülkem olmaya devam ederse ananı sikerim ama ok?
Sen anca kuzenini ve dedenin eşşeğini sikersinOlmazsa ben hem anani hem de seni sikerim ama
sizi buraya sürüyle mi yolluyolar amkHepsi orospu evlenen de agir gavatttttir aq karinin amina 17. giren kisi olucaksin bravo ama o seni çok seviyor ve pisman![]()
Sen anca kuzenini ve dedenin eşşeğini sikersin