hopecel
nostalgist, oneitiscel, philosemite - ✡︎: 0.2 / 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
one koje su ostale bez roditelja (riba koja mi je polomila srce)one koje mrze roditelje
Šta bio si u vezi? Moga meone koje su ostale bez roditelja (riba koja mi je polomila srce)
nah, samo smo pricali par danaŠta bio si u vezi? Moga me
hopelesscelnah, samo smo pricali par dana
zbog nje sam izgubio ponos, zbog nje sam presao preko najgorih uvreda... loser
al to je zapravo brutalno kad razmislisCrnotabletiran 1923 brutalno
samo budi kralj aleksandar brutalno
wtf OG-celKraljevina je bila crnotabletirana
Šta nije tela da ti da? Klasika buraz većina nas neće nikad da jebe ono što želimo, samo ne vidim kako možeš tolko da se vežeš za ribu koja te odbila, meni ego ne danah, samo smo pricali par dana
zbog nje sam izgubio ponos, zbog nje sam presao preko najgorih uvreda... loser
brate evo upravo sad me blokirala na moj nagovor jer sam nestabilanŠta nije tela da ti da? Klasika buraz većina nas neće nikad da jebe ono što želimo, samo ne vidim kako možeš tolko da se vežeš za ribu koja te odbila, meni ego ne da
Brate nisi pubertetlija pa da te tolko pogađa to što te odbila neka mtb, nađi drugubrate evo upravo sad me blokirala na moj nagovor jer sam nestabilanroknucu se svega mi
brate, i sama mi je rekla da sam emocionalno nestabilanBrate nisi pubertetlija pa da te tolko pogađa to što te odbila neka mtb, nađi drugu
i mene brokilare 2 što sam hteo da jebem pa šta da se radi, copuj nekako mene boli kurac pokušo sam nije išloladno sam se napio zbog nje i tako, ona me stvarno blokirala
brate ona mi je djelovala relatable, plus lici na moju oneitisi mene brokilare 2 što sam hteo da jebem pa šta da se radi, copuj nekako mene boli kurac pokušo sam nije išlo
kao neko ko je upućen u blackpill treba da shvatiš da ne uzimaš ništa lično, jebiga nije bilo seksualne privlačnosti i tjt
nisi tolko NDi to mi je pokazala blagu naklonost, kao da me inicijalno zeljela ali sam je smorio, dosadio ili se zgadio svojim glupostima i perverzijama
Ovo ti prvi put da te odbila neka?ni ne kontas koliko me boli ovo odbijanje, koliko je povrijedila moj ego.
zelim da joj se dokazem da vrijedim, zelim da osjeti da je pogrijesila
brate ja imam sposobnost da budem naj-NT osoba u sobi ali jednostavno imam taj neki incelski poriv da se majmunisem i pricam gluposti pred zenama, pravi sam jestermaxxernisi tolko ND
pfff sto prvi mozda, al ova me nekako opekla jer mi se svidjela... mozda jer lici na oneitis, mozda jer ima poseban vibe? mozda jer je bila na momente fina a poslije losa prema meni?Ovo ti prvi put da te odbila neka?
hell naa unc mora da se smiribrate ja imam sposobnost da budem naj-NT osoba u sobi ali jednostavno imam taj neki incelski poriv da se majmunisem i pricam gluposti pred zenama, pravi sam jestermaxxer
msm gle, cisto sumnjam da si ti ikad reko curi koju zelis dejtovati kako bi joj lizao picu i kako je prava seksi tigrica?
pfff sto prvi mozda, al ova me nekako opekla jer mi se svidjela... mozda jer lici na oneitis, mozda jer ima poseban vibe? mozda jer je bila na momente fina a poslije losa prema meni?
hahaahaha jel ti vjerujes u subliminalse? ja sam vjerovao u to ali nmp je li vrijedno vremena
hell naa unc mora da se smirinajjace, Brt samo izdrkaj kurac?
ti mene zoves unc a 5 godina trunes na ovom forumuNeironicno mozda i psiholog pomogne to je neka emotivna stvar nije tebi ni do drkanja
05koje si godiste ti?
gg(rekla mi je da sam i coomer)
sta kog kurcaisto tako mi je rekla da prestanem drkati na moje fantazije (rekla mi je da sam i coomer)
zbog cega imas "fuck Serbia" u Custom title-u?Staje ovo yugo looksmaxers hahaha
pederizbog cega imas "fuck Serbia" u Custom title-u?
sta pederi?pederi