EX-YU-cels

hopecel

hopecel

nostalgist, oneitiscel, philosemite - ✡︎: 0.2 / 22
1764097995167

moj doprinos: nijednu u koju sam ja ikada bio zaljubljen ili zainteresovan

one koje mrze roditelje

• +1
Reactions: hopecel
  • So Sad
Reactions: VohnnyBoy
  • So Sad
Šta bio si u vezi? Moga me
nah, samo smo pricali par dana

zbog nje sam izgubio ponos, zbog nje sam presao preko najgorih uvreda... loser

• +1
  • Hmm...
Reactions: VohnnyBoy and JordanFagget271

hopelesscel

• +1
Reactions: IngvarKruger, VohnnyBoy and hopecel
Kraljevina je bila crnotabletirana

• Woah
  • +1
Reactions: hopecel and JordanFagget271
Crnotabletiran 1923 brutalno
samo budi kralj aleksandar brutalno

• Woah
  • +1
Reactions: hopecel and JordanFagget271
  • +1
  • Woah
Reactions: irrumator praetor and hopecel

Šta nije tela da ti da? Klasika buraz većina nas neće nikad da jebe ono što želimo, samo ne vidim kako možeš tolko da se vežeš za ribu koja te odbila, meni ego ne da

Šta nije tela da ti da? Klasika buraz većina nas neće nikad da jebe ono što želimo, samo ne vidim kako možeš tolko da se vežeš za ribu koja te odbila, meni ego ne da
brate evo upravo sad me blokirala na moj nagovor jer sam nestabilan :feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy: roknucu se svega mi

• So Sad
brate evo upravo sad me blokirala na moj nagovor jer sam nestabilan :feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy: roknucu se svega mi
Brate nisi pubertetlija pa da te tolko pogađa to što te odbila neka mtb, nađi drugu

• So Sad
Brate nisi pubertetlija pa da te tolko pogađa to što te odbila neka mtb, nađi drugu
brate, i sama mi je rekla da sam emocionalno nestabilan

ladno sam se napio zbog nje i tako, ona me stvarno blokirala... :feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• +1
ladno sam se napio zbog nje i tako, ona me stvarno blokirala
i mene brokilare 2 što sam hteo da jebem pa šta da se radi, copuj nekako mene boli kurac pokušo sam nije išlo
kao neko ko je upućen u blackpill treba da shvatiš da ne uzimaš ništa lično, jebiga nije bilo seksualne privlačnosti i tjt

i mene brokilare 2 što sam hteo da jebem pa šta da se radi, copuj nekako mene boli kurac pokušo sam nije išlo
kao neko ko je upućen u blackpill treba da shvatiš da ne uzimaš ništa lično, jebiga nije bilo seksualne privlačnosti i tjt
brate ona mi je djelovala relatable, plus lici na moju oneitis :feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy: i to mi je pokazala blagu naklonost, kao da me inicijalno zeljela ali sam je smorio, dosadio ili se zgadio svojim glupostima i perverzijama

ni ne kontas koliko me boli ovo odbijanje, koliko je povrijedila moj ego... zelim da joj se dokazem da vrijedim, zelim da osjeti da je pogrijesila

• So Sad
  • Woah
nisi tolko ND
brate ja imam sposobnost da budem naj-NT osoba u sobi ali jednostavno imam taj neki incelski poriv da se majmunisem i pricam gluposti pred zenama, pravi sam jestermaxxer

msm gle, cisto sumnjam da si ti ikad reko curi koju zelis dejtovati kako bi joj lizao picu i kako je prava seksi tigrica? :lul::lul::lul:
Ovo ti prvi put da te odbila neka?
pfff sto prvi mozda, al ova me nekako opekla jer mi se svidjela... mozda jer lici na oneitis, mozda jer ima poseban vibe? mozda jer je bila na momente fina a poslije losa prema meni?

hahaahaha jel ti vjerujes u subliminalse? ja sam vjerovao u to ali nmp je li vrijedno vremena

• +1
brate ja imam sposobnost da budem naj-NT osoba u sobi ali jednostavno imam taj neki incelski poriv da se majmunisem i pricam gluposti pred zenama, pravi sam jestermaxxer

msm gle, cisto sumnjam da si ti ikad reko curi koju zelis dejtovati kako bi joj lizao picu i kako je prava seksi tigrica? :lul::lul::lul:

pfff sto prvi mozda, al ova me nekako opekla jer mi se svidjela... mozda jer lici na oneitis, mozda jer ima poseban vibe? mozda jer je bila na momente fina a poslije losa prema meni?

hahaahaha jel ti vjerujes u subliminalse? ja sam vjerovao u to ali nmp je li vrijedno vremena
hell naa unc mora da se smiri:feelswhy::feelswhy: najjace, Brt samo izdrkaj kurac?

• JFL
Reactions: JordanFagget271 and hopecel
Neironicno mozda i psiholog pomogne to je neka emotivna stvar nije tebi ni do drkanja

• JFL
hell naa unc mora da se smiri:feelswhy::feelswhy: najjace, Brt samo izdrkaj kurac?
Neironicno mozda i psiholog pomogne to je neka emotivna stvar nije tebi ni do drkanja
ti mene zoves unc a 5 godina trunes na ovom forumu :forcedsmile::forcedsmile: koje si godiste ti?

inace da, i ona mi je rekla da sam previse emotivan a isto tako mi je rekla da prestanem drkati na moje fantazije (rekla mi je da sam i coomer)

@VohnnyBoy

• JFL
Reactions: JordanFagget271 and VohnnyBoy
  • JFL
Staje ovo yugo looksmaxers hahaha

• JFL