eximi aşamıyorum

swaggy

swaggy

Bronze
ya bak normalde ex konularında o kadar şey biri değilimdir ama bu kızı aşamıyom bak ben ayrıldım sonra pişman oldum yazdım siktiri çekti neden ayrıldığımı bende bilmiyorum şimdi gitmiş futbolcu bi manita yapmış o kadar alakasız ki tarzıyla falan okulundan bi de benle konuşurken okuldan manita yapanlarla taşşak geçerdik aq ben bunu nasıl geri kazancam bi de bu kızdan önce çok fazla kız akışı oldu bana 3 4 kızla aynı adna konuşuyodum sonra bununla olcam diye bıraktım hepsini şimdi hiç kızda yok hayatımda 1 ay oldu amk bu benden ayrıldıktan 1 hafta sonra falan flört yapmış hemen sonra sevgili olmuşlar sikecem anasını avradını ya

böyle olsaydım bana dönerdi di mi
1748897102292

• +1
  • JFL
Reactions: orhanhic, recai iskender and orbitalover
ya bak normalde ex konularında o kadar şey biri değilimdir ama bu kızı aşamıyom bak ben ayrıldım sonra pişman oldum yazdım siktiri çekti neden ayrıldığımı bende bilmiyorum şimdi gitmiş futbolcu bi manita yapmış o kadar alakasız ki tarzıyla falan okulundan bi de benle konuşurken okuldan manita yapanlarla taşşak geçerdik aq ben bunu nasıl geri kazancam bi de bu kızdan önce çok fazla kız akışı oldu bana 3 4 kızla aynı adna konuşuyodum sonra bununla olcam diye bıraktım hepsini şimdi hiç kızda yok hayatımda 1 ay oldu amk bu benden ayrıldıktan 1 hafta sonra falan flört yapmış hemen sonra sevgili olmuşlar sikecem anasını avradını ya

View attachment 3794625
Kanka kız senden hemen ayrıldıktan sonra flört yaptıysa seni sevmiyodur zaten slayle sende aq. Bı kıza bu kadar bağımlı olmayın kendini bi sikim saniyolar sonra

Kanka kız senden hemen ayrıldıktan sonra flört yaptıysa seni sevmiyodur zaten slayle sende aq. Bı kıza bu kadar bağımlı olmayın kendini bi sikim saniyolar sonra
ya kanka ayrılırken o kadar güzel konuştu ki dedi işte fikrin değiştirse yaz ben seni çok seviyorum değer vermediğimi düşünme falan dedi sonra aradı seste de bunları söyledi ağladı sonra amk kapattı çok dokundu sikicem
bi de çok pis moggluyodu beni hani görsen bu lavuğun bunun yanında ne işi var falan dersin ne avelim amk

ortak arkadaşımız var en yakın arkadaşımın arkadaşıydı bu kıskandırmamaxxing yapsam işe yarar mı ki çok sanmıyorum da bi şekilde tekrar barışıcaz gibi geliyo neyse ya cinsellik için konuşuyodum zaten kızla ben sanırım cinsellik istiyom am lazım bana ben bunu değil amını özlüyorum onu anladım şuan

slaylemek low t
takılı kalmak low t
azıcık daha yazın konuya eklicem

• Hmm...
Reactions: Zodiac
slaylemek low t
takılı kalmak low t
ben zaten baya low tyim geri dönsün diye baya uğraştım konsere falan gittim ortak arkadaşla falan çağırmayı denedik gelmedi ama hani umutta veriyodu pezevenk spotifydan çıkarmamıştı instagramdaki takma adı değiştirmemişti hala kalp vardı tema aynıydı bilmiyom ya zaten 1 ay geçti üstünden birlikte olduğumuz süreyi geçicek ayrı kaldığımız süre az kaldı

ayrılırken gerçekten kafamda bitirmiştim ve çok ani bi şekilde ayrılmda kararı aldım ayrıl barış yaptık 1 2 kere yine o ayrılmalardan biri olmasını planlamıştım ama o ayrıl barışlarda direkt olarak "ayrıralım" denmemişti bu son ayrılmada ben dedim ve yarra komple kökledim
aslında siz olsanız sizde o kızdan ayrılırdınız çok manipületif ve konu ne olursa olsun sizi suçlu çıkartan biriydi ama dediğim gibi kız beni fena mogluyodu her anlamda benden öndeydi sanırım benimde ona verdiğim tek şey cinsellik oldu amk

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: maarda and recai iskender
ben zaten baya low tyim geri dönsün diye baya uğraştım konsere falan gittim ortak arkadaşla falan çağırmayı denedik gelmedi ama hani umutta veriyodu pezevenk spotifydan çıkarmamıştı instagramdaki takma adı değiştirmemişti hala kalp vardı tema aynıydı bilmiyom ya zaten 1 ay geçti üstünden birlikte olduğumuz süreyi geçicek ayrı kaldığımız süre az kaldı

ayrılırken gerçekten kafamda bitirmiştim ve çok ani bi şekilde ayrılmda kararı aldım ayrıl barış yaptık 1 2 kere yine o ayrılmalardan biri olmasını planlamıştım ama o ayrıl barışlarda direkt olarak "ayrıralım" denmemişti bu son ayrılmada ben dedim ve yarra komple kökledim
aslında siz olsanız sizde o kızdan ayrılırdınız çok manipületif ve konu ne olursa olsun sizi suçlu çıkartan biriydi ama dediğim gibi kız beni fena mogluyodu her anlamda benden öndeydi sanırım benimde ona verdiğim tek şey cinsellik oldu amk
O senden hızlı devam etmiş büyük ihtimalle egon hazmedememiş ve şuan alternatifin yok gidip başka kızlara yavsaman harici verilecek tavsiye yok bence daha zorlama
Kendine odaklan redpill copele kanka

• +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac and swaggy

View attachment 3794625
Knk yaş kaç ve kızla hiç sevmiştin mi?

o hemen seni asabildiyse bir sekilde siktir edeceksin kendi kafanin icinde
demekki son soyledigi sozler seni yedekte tutabilmek icinmis devam et yoluna bak amk
burdan da soylemesi kolay da iste hayat devam ediyo kardes.

• +1
Reactions: Zodiac and swaggy

View attachment 3794625
otuzbir cek

slaylemek low t
takılı kalmak low t
slaylemek tam olarak low t değil özgüven ve risk alımı gerektiriyor eğer mtn htn falansan chadlite ve üzeri isen bunları gerektirmiyor tabikide