zeggo
retardmaxxed highschooler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eye area için yapılıcak şeyler belli olm zatenburunu boşverin cildide
birazLower thirdcell gibisin gözlerde sıkıntı yok bence lash maxxle
Yüzün narrow gibi ama açı ile alakasıda olabilir tam bilemedim renkli gözlere sahipsin kaş bölgende iyi failo olan yer kirpik onuda latisse ile halledersin @marlonteixeira kankamın thread’i var orada nasıl kullanman hakkında hatta nerenden temin edebileceğine kadar bilgi bulunuyor.burunu boşverin cildide
Kirpik yok + yüzün dar gözüküyor baya mse asap ya da jaw angularity implantsburunu boşverin cildide
Naptin kirpikleri yedin mi aminakoyim yaburunu boşverin cildide
Zego tiktoğuna baktım jaw angulairty implants yaptır hayatın değişsin yüz olarak mtnden htn olursun aga benden demesiburunu boşverin cildide
@Resistance. nediyo la bu??jaw angulairty implants
jaw angle implantsi diyo da worth değil genelde çene köşelerine medpor/silikon imp koyup outward gonion görünümü yaratıyorlar.@Resistance. nediyo la bu??
Niye herkese oneriyon bunu aq senmi yspiyosun yoksaZego tiktoğuna baktım jaw angulairty implants yaptır hayatın değişsin yüz olarak mtnden htn olursun aga benden demesi
Adam gibi yapıldığında çok iyi knk ondan narrow faceleri kurtarıyorNiye herkese oneriyon bunu aq senmi yspiyosun yoksa