eye area implantları saçma

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
infra implant scleral showu azaltmıyor saddled infra implant olman lazım (risk oranı yüksek olduğu için sınırlı sayıda cerrah yapıyor onlar da fiyatı yüksek tutuyor bi tek kendielri yaptıkları için jfl). ama dur saddled infra da çok azaltmıyor üstüne bi de fat graft olman lazım. he anasını siktiğim götümü de siktireyim mi. 20k dolar gitti zaten amk üstüne bu forumda onu karşılayabilecek var mı yok. üstüne %50 ihtimal uncanny duracak. giant'ın sonuçlarına bakın 10 tanesinden 8i unncanny. gider 5-6kya fat graft + cantho yaptırırm aynı sonucu alırım. uee içinde supra gereksiz aq fat graft varken. en kötü ihtimal fat graft + ptosis olursun.

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Auchelius, Resistance. and 4 others
infra implant scleral showu azaltmıyor saddled infra implant olman lazım (risk oranı yüksek olduğu için sınırlı sayıda cerrah yapıyor onlar da fiyatı yüksek tutuyor bi tek kendielri yaptıkları için jfl). ama dur saddled infra da çok azaltmıyor üstüne bi de fat graft olman lazım. he anasını siktiğim götümü de siktireyim mi. 20k dolar gitti zaten amk üstüne bu forumda onu karşılayabilecek var mı yok. üstüne %50 ihtimal uncanny duracak. giant'ın sonuçlarına bakın 10 tanesinden 8i unncanny. gider 5-6kya fat graft + cantho yaptırırm aynı sonucu alırım. uee içinde supra gereksiz aq fat graft varken. en kötü ihtimal fat graft + ptosis olursun.
Thailandda fat graft yaptırıp botchlanma hayali:lul:

giantın sonuçlarını o kadarda kötü değildi diye hatırlıyorum

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
@Resistance.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Resistance.
giantın sonuçlarını o kadarda kötü değildi diye hatırlıyorum
iyileri görmüşsün. çoğu uncanny. zaten public şekilde paylaşmadı hiç max 5-10 tane görürsün etraafta

• +1
Reactions: churmaxxed, Ashoimex, Auchelius and 1 other person
Infra ve supra implantlarının hepsi uncanny istisnasız neandarthel browridge gibi duruyor supralarda fat graft aşırı iyi oluyor ama seneye kesinlikle infra + supra fat graft yaptircam

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and Resistance.
@Resistance.
Mal mal gidip 3 ayrı çeşit implant olmak yerine kafasını kullansa lef1 olur göz altındaki o dokuları öne doğru çekiyor maxilla da öne alınınca skalerya büyük oranda azalabiliyor. zaten maxilla öne alınınca birde fat grafts çakar muhabbet çözülür amk

öyle bişi olmuyo diye gelip reply atmayın aşağıdaki spoilere sadece lef1 sonucu bırakıyom fat grafts yok.(özellikle saat yönünün tersi(ccw))

Ekran grnts 2025 11 05 195303

• +1
  • Love it
Reactions: jsbera, churmaxxed, anathema and 8 others
Mal mal gidip 3 ayrı çeşit implant olmak yerine kafasını kullansa lef1 olur göz altındaki o dokuları öne doğru çekiyor maxilla da öne alınınca skalerya büyük oranda azalabiliyor. zaten maxilla öne alınınca birde fat grafts çakar muhabbet çözülür amk

öyle bişi olmuyo diye gelip reply atmayın aşağıdaki spoilere sadece lef1 sonucu bırakıyom fat grafts yok.(özellikle saat yönünün tersi(ccw))

Oglum bana bu lazım sanırım amk infra yı siktir et

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 1 other person
Oglum bana bu lazım sanırım amk infra yı siktir et
olm düzgün araştımayıp kendi kendinize suicidefuell atmayın

• +1
  • Love it
Reactions: reanrao, Auchelius, cakdripa and 2 others
beter ol

• JFL
Reactions: Resistance.

lef1 lef3ün özelliklerini sağlamıyorki

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
lef1 lef3ün özelliklerini sağlamıyorki

şimdi şöyle bro lef3 lef1 den ayrı olarak maxillanın daha büyük bir kısımı ve elmacık kemiklerini de kapsayacak şekilde öne büyümeyi hedeflediği cerrahi bir operasyon.
Lef2 veya Lef3 de doğrudan infraları çekme şansı var ama lef1 de yok bu doğru fakat bu doğrudan lef1in skalerya veya alt göz desteği konusunda etkisiz olduğunu anlamına gelmiyor. Çünkü maxillayı öne aldığında otomatikmen maxilla gözünün altındaki dokularıda ileri itiyor. Birçok CCW rotasyonlu lefort 1 de skalerya görünümün (sağ gözde daha fazla olmak üzere) azaldığı rapor edilmiş. Zaten aşağı bırakmıştım kanıtı orada daha iyi anlamışsındır.

• +1
Reactions: jauscope, churmaxxed, cakdripa and 3 others

Bu sonuçlar devlette olacagim bimaxle ulasabilir mi?

• +1
Reactions: cakdripa and Resistance.
Bu sonuçlar devlette olacagim bimaxle ulasabilir mi?
Tekniğe bağlı bro lefort 1 çok fazla tekniğe sahip her vakaya aynı teknik uygulanmıyor midface inin uzunluğuna göre maxillanın durumuna göre bir teknik seçiliyor. Eğer devlet CCW tekniğini uyguluyorsa ki bana kalırsa uyguluyordur muhtemelen yani uygulamaması cok saçma olur muhtemelen ulaşabilirsin. Ama devlet eğer ciddi bir sağlık sorunun yoksa özelle aşağı yukarı aynı fiyatı çekiyor üzerine biraz daha koy git özelde ol daha iyi.

• +1
Reactions: pashanimair and Charm0
Tekniğe bağlı bro lefort 1 çok fazla tekniğe sahip her vakaya aynı teknik uygulanmıyor midface inin uzunluğuna göre maxillanın durumuna göre bir teknik seçiliyor. Eğer devlet CCW tekniğini uyguluyorsa ki bana kalırsa uyguluyordur muhtemelen yani uygulamaması cok saçma olur muhtemelen ulaşabilirsin. Ama devlet eğer ciddi bir sağlık sorunun yoksa özelle aşağı yukarı aynı fiyatı çekiyor üzerine biraz daha koy git özelde ol daha iyi.
Parami motor icin biriktirmeyi planliyodum ama devletteki ilk gorustugum kadinla suan bana atanan asistanin gorusleri farkli asistan bana bimax gerekli olmadigini soyledi uyku apnesi testine bagli belki yapilir dedi uygun gormezlerse ozelde yapmayi dusundugumu soyledim ama tedaviye basladiklarinda artik degismemem gerektigini soyledi. Sarpe olmama bile karisti marpede yapabiliriz dedi. Bilmiom bakicam duruma gore belki ozele gecebilirim suanda aramalarini bekliyorum.

• +1
Parami motor icin biriktirmeyi planliyodum ama devletteki ilk gorustugum kadinla suan bana atanan asistanin gorusleri farkli asistan bana bimax gerekli olmadigini soyledi uyku apnesi testine bagli belki yapilir dedi uygun gormezlerse ozelde yapmayi dusundugumu soyledim ama tedaviye basladiklarinda artik degismemem gerektigini soyledi. Sarpe olmama bile karisti marpede yapabiliriz dedi. Bilmiom bakicam duruma gore belki ozele gecebilirim suanda aramalarini bekliyorum.
Yaw devletten ne bekliyon en az maliyetle siktirlemeye çalışıyorlar işte başından özele bak derim

• +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person

infrası hala recessed btw
1762968455794

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
Yaw devletten ne bekliyon en az maliyetle siktirlemeye çalışıyorlar işte başından özele bak derim
Özelde ne kadar tutar braces+expansion+bimax+rhino
Bende gereken prosedurler bunlar

• +1
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Dathomirian Zabrak and pashanimair
Özelde ne kadar tutar braces+expansion+bimax+rhino
Bende gereken prosedurler bunlar
herhalde sarpe ile kombine edilmiş lef1li bimax sanırsam bir tık daha pahalı tutabilir kafadan 1k-2k dolar ekle kesin bişi diyemem doktor kendi muayenesine göre fiyat veriyor.

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Dathomirian Zabrak
şimdi şöyle bro lef3 lef1 den ayrı olarak maxillanın daha büyük bir kısımı ve elmacık kemiklerini de kapsayacak şekilde öne büyümeyi hedeflediği cerrahi bir operasyon.
Lef2 veya Lef3 de doğrudan infraları çekme şansı var ama lef1 de yok bu doğru fakat bu doğrudan lef1in skalerya veya alt göz desteği konusunda etkisiz olduğunu anlamına gelmiyor. Çünkü maxillayı öne aldığında otomatikmen maxilla gözünün altındaki dokularıda ileri itiyor. Birçok CCW rotasyonlu lefort 1 de skalerya görünümün (sağ gözde daha fazla olmak üzere) azaldığı rapor edilmiş. Zaten aşağı bırakmıştım kanıtı orada daha iyi anlamışsındır.
source falan varsa daha çok link yollarmısın

• +1
Zaten Lef1 doğrudan infraları öne almaz. Ama ön profilden alt göz desteğini büyük oranda iyileştiriyor her türlü worth bence.
Lef1 + infraorbital implant lazim bana :feelswhy:

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
source falan varsa daha çok link yollarmısın

• +1
Reactions: Serialsuicide, BaranPSL, meynet and 3 others
Zaten Lef1 doğrudan infraları öne almaz. Ama ön profilden alt göz desteğini büyük oranda iyileştiriyor her türlü worth bence.
ağır recessed değilsen etkilemiyor neredeyse
Infralar icin implant mi fat graft mi?
tamamen ihtiyacına bağlı,implant osteotomy yada fat graft olabilir

• +1
Reactions: Serialsuicide, Ashoimex and Resistance.
ağır recessed değilsen etkilemiyor neredeyse
Bence etkiliyor kişinin bakışından bakışına değişirde tabiki de mesela kızın baya baya alt göz desteği kötüymüş ölü gibi bakıyordu ama artık daha canlı bakıyor daha güzel görünüyor bana kalırsa. Tabi midface çöküklüğü de giderilmiş o ayrı konu ama yine de worth olduğunu dusunuyorum.

• +1
Reactions: pashanimair