MogEater
sub0 to true adam
eye areaya yatirim yapmis oluyorum zaten objektif olarak iyi gozukmesi icin eye color change sart oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lan olum sizi seçerek mi gönderiyorlar bi siktirin gidin amksince when did this shithole turn into a fucking turkish bazar. you guys need your own fucking region
en kotu technolojode hile kor opma mumkun degil, goz tansiyonu olabilir max, o’da tedavi edilmezse gelecekte 20/1 seklinde filan gorme kaybi yasayabilirsin. max.Eye colour konusunda istekli olduğunu fark ettim çok önceden beridir, ama bence eye colour falan bunu boş vermelisin yani bilemiyorum, çok riskli bir şey göz dediğin şey hayattır bence onsuz yaşamak falan ölümden beter.
Yani ben senin yerinde olsam olmazdım tabii ki mavi göz veya yeşil göz büyük halo ama değmez bence seni göz renginden sevecek kişi seni sevmiyordur zaten ama sen bilirsin.en kotu technolojode hile kor opma mumkun degil, goz tansiyonu olabilir max, o’da tedavi edilmezse gelecekte 20/1 seklinde filan gorme kaybi yasayabilirsin. max.
lensler daha mantıklı tbheye areaya yatirim yapmis oluyorum zaten objektif olarak iyi gozukmesi icin eye color change sart oluyor.
hic bu mentalitede dusunmemistim, yani idgaf, ben sadece kendim istediigm icin olmak istiyorumseni göz renginden sevecek kişi seni sevmiyordur zaten ama sen bilirsin.
İşin sonunda senin vücudun bir şey demek düşmez bizehic bu mentalitede dusunmemistim, yani idgaf, ben sadece kendim istediigm icin olmak istiyorum