eye surgery olursam kesin eye color change olmaliyim

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
eye areaya yatirim yapmis oluyorum zaten objektif olarak iyi gozukmesi icin eye color change sart oluyor.

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Dathomirian Zabrak, Furkan Sarıkaya and 5 others
bencede bro

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya, xlegend and 1 other person
since when did this shithole turn into a fucking turkish bazar. you guys need your own fucking region
Lan olum sizi seçerek mi gönderiyorlar bi siktirin gidin amk

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 2 others
Eye colour konusunda istekli olduğunu fark ettim çok önceden beridir, ama bence eye colour falan bunu boş vermelisin yani bilemiyorum, çok riskli bir şey göz dediğin şey hayattır bence onsuz yaşamak falan ölümden beter.

• +1
Reactions: pashanimair and Furkan Sarıkaya
Eye colour konusunda istekli olduğunu fark ettim çok önceden beridir, ama bence eye colour falan bunu boş vermelisin yani bilemiyorum, çok riskli bir şey göz dediğin şey hayattır bence onsuz yaşamak falan ölümden beter.
en kotu technolojode hile kor opma mumkun degil, goz tansiyonu olabilir max, o’da tedavi edilmezse gelecekte 20/1 seklinde filan gorme kaybi yasayabilirsin. max.

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and Furkan Sarıkaya
en kotu technolojode hile kor opma mumkun degil, goz tansiyonu olabilir max, o’da tedavi edilmezse gelecekte 20/1 seklinde filan gorme kaybi yasayabilirsin. max.
Yani ben senin yerinde olsam olmazdım tabii ki mavi göz veya yeşil göz büyük halo ama değmez bence seni göz renginden sevecek kişi seni sevmiyordur zaten ama sen bilirsin.

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Furkan Sarıkaya
eye areaya yatirim yapmis oluyorum zaten objektif olarak iyi gozukmesi icin eye color change sart oluyor.
lensler daha mantıklı tbh

• +1
Reactions: why not me? and reanrao
seni göz renginden sevecek kişi seni sevmiyordur zaten ama sen bilirsin.
hic bu mentalitede dusunmemistim, yani idgaf, ben sadece kendim istediigm icin olmak istiyorum

• Woah
Reactions: Misogynist_Maxxer
hic bu mentalitede dusunmemistim, yani idgaf, ben sadece kendim istediigm icin olmak istiyorum
İşin sonunda senin vücudun bir şey demek düşmez bize

• +1
Reactions: Serialsuicide