Topkra
Nosecel
Harmony ölçmenin kolay yolu falan diyolardı bedavaya yan profil analizi veriyomuş girdim baktım 7.93 verdi amk benim yan profil cidden chadlitemı uygulama falan mı yanlış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ciddi cldirHarmony ölçmenin kolay yolu falan diyolardı bedavaya yan profil analizi veriyomuş girdim baktım 7.93 verdi amk benim yan profil cidden chadlitemı uygulama falan mı yanlış
Dimo çok düşük onun için sanmıyorumciddi cldir
Subforum dahil kimseye yüzümü atmayacağımbana at bakayım
kars merkez de bir inekGeçenlerde büyük indiririm yakalayınca aldım benimde en son yaptığım ölçümde yan 6.6 öne 4.5 vermişti . İsteyene bedava yaparım kullanılmıyorum şuan
Lens bozulması ve odak uzaklığı baya etkiliyor ama reis yanda o kadar etkilemiyor kesin yanlış ölçmüşsündür. Düz insan 3.5 alır yandan direkbenim sideye 2.35 verdi
overrateledi ya 0.75 fln ztnLens bozulması ve odak uzaklığı baya etkiliyor ama reis yanda o kadar etkilemiyor kesin yanlış ölçmüşsündür. Düz insan 3.5 alır yandan direk
Yuvarlamazki neyseoverrateledi ya 0.75 fln ztn
hesabın şifresini vereceksen ok bu arada söz veriyom başka biseye karismam tek foto denicemGeçenlerde büyük indiririm yakalayınca aldım benimde en son yaptığım ölçümde yan 6.6 öne 4.5 vermişti . İsteyene bedava yaparım kullanılmıyorum şuan
Side 7.48 frontal 8.11 verdi mkHarmony ölçmenin kolay yolu falan diyolardı bedavaya yan profil analizi veriyomuş girdim baktım 7.93 verdi amk benim yan profil cidden chadlitemı uygulama falan mı yanlış
Subforumda Chad varmışSide 7.48 frontal 8.11 verdi mk
Verdiği oranlamalara baktım side da 2 açı ve frontalde fwhr dışı tüm oranları doğru yapmış.
arkadaşımdada denedik her türlü bikaç sapma yapıyo. Buna uğraşcanıza kendiniz hesaplayın daha kesin olur
Yokla frontal taşıyo yüzümü atmayı pek düşünmüyorum en azından şimdilik harmonycelimSubforumda Chad varmış
Bi kaç sapma olsada sen nası bişeysin la pmden yüzünü atsana
Frontal taşıyo ne demek olm frontal zaten önemli olanYokla frontal taşıyo yüzümü atmayı pek düşünmüyorum en azından şimdilik harmonycelim
Frontal harmony: ℅80, 72 side:℅78Frontal taşıyo ne demek olm frontal zaten önemli olan
dimo 2nin üstü olduğu sürece htn falan varsındır EN AZ
king anlık nerde olduğunu söylede sana ltb mizi kaptırmayakSide 7.48 frontal 8.11 verdi mk
Verdiği oranlamalara baktım side da 2 açı ve frontalde fwhr dışı tüm oranları doğru yapmış.
arkadaşımdada denedik her türlü bikaç sapma yapıyo. Buna uğraşcanıza kendiniz hesaplayın daha kesin olur
knk yüzünü atsana valla merak ettım bizim subforum neden hhtn lcl kaynıyo aqFrontal harmony: ℅80, 72 side:℅78
Dimo var baya hhtn lcl bişeyim işte
baran ne adamsın biladerGeçenlerde büyük indiririm yakalayınca aldım benimde en son yaptığım ölçümde yan 6.6 öne 4.5 vermişti . İsteyene bedava yaparım kullanılmıyorum şuan