farkettiğim bir şey

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
bu anne babasına göre dev gibi uzayanların ortak özellikler erken ergenlik.

geç ergenlikle uzun olanlar genelde anne babasına yakın oluyor onlar kadar oluyor ama en azından.

erken ergenlikle dev gibi olanların çoğu göte bala o kadar uzamış

• +1
Reactions: Thrill and dogu
cope amk
14 ün sonunda girdim ergenliğe peder 180 anne 170 ben 190 ım

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill and growthplatessss111
bu anne babasına göre dev gibi uzayanların ortak özellikler erken ergenlik.

geç ergenlikle uzun olanlar genelde anne babasına yakın oluyor onlar kadar oluyor ama en azından.

erken ergenlikle dev gibi olanların çoğu göte bala o kadar uzamış
Tam tersi oluyor erken ergenlikte

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, Thrill and 2 others
Tam tersi oluyor erken ergenlikte
çok uzun olanlar (2 metre yakın) geç ergenliğe giriyor yoksa kısa sürede o kadar uzamak geneldr zor ondan yana sıkıntı yok

ama anne babası kısacık olup kendisi dev gibi olanların çoğu luğu erken ergenlik bana kalırsa

• +1
Reactions: Thrill and Jahrein
çok uzun olanlar (2 metre yakın) geç ergenliğe giriyor yoksa kısa sürede o kadar uzamak geneldr zor ondan yana sıkıntı yok

ama anne babası kısacık olup kendisi dev gibi olanların çoğu luğu erken ergenlik bana kalırsa
kısa anne babadan kastın ne boy olarak

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
kısa anne babadan kastın ne boy olarak
bak senin anne baba ortalama üstü ondan ikisinde de seni uzun yapabilecek özellikler vardır muhtemelen (birinden ergenlik öncesi uzun olmak gelmiştir birinden ergenloğe geç girmek falan uzun olmuşsundur veya başka şeyler) ama annesi 160 babası 170 olanlara bakarsan çocukları onlara göre uzun oluyor ve ergenliğe erken giriyorlar genelde

• +1
bak senin anne baba ortalama üstü ondan ikisinde de seni uzun yapabilecek özellikler vardır muhtemelen (birinden ergenlik öncesi uzun olmak gelmiştir birinden ergenloğe geç girmek falan uzun olmuşsundur veya başka şeyler) ama annesi 160 babası 170 olanlara bakarsan çocukları onlara göre uzun oluyor ve ergenliğe erken giriyorlar genelde
kanka dediğin şey doğruda
boy saf anne babadan aldığın özellikler değil her ne kadar bir çok kişi öyle düşünsede
mesela benim aile full 180 hardcapped dedem 195 miş ben 190 a kadar öyle uzadım büyük ihtimal 5 cm dahada uzarım
o yüzden erken geç ergenliğe dair çok bir fikir veremez + erken ergenlikte 185 190 olmak aşırı uç yani normal ergenlik olmalı en azından yinede uzun sürmeli o boya ulaşman için fiziğine aykırı yoksa

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
kanka dediğin şey doğruda
boy saf anne babadan aldığın özellikler değil her ne kadar bir çok kişi öyle düşünsede
mesela benim aile full 180 hardcapped dedem 195 miş ben 190 a kadar öyle uzadım büyük ihtimal 5 cm dahada uzarım
o yüzden erken geç ergenliğe dair çok bir fikir veremez + erken ergenlikte 185 190 olmak aşırı uç yani normal ergenlik olmalı en azından yinede uzun sürmeli o boya ulaşman için fiziğine aykırı yoksa
benim bahsettiğim şey anne babası kısa olup anne babalarından 20-30 cm uzun olup ortalama üstü boya erişenler (180-185 falan).
190'a yakınsa erken ergenlik ihtimali azalıyor zaten dediğin gibi zor oluyor.

• +1
benim bahsettiğim şey anne babası kısa olup anne babalarından 20-30 cm uzun olup ortalama üstü boya erişenler (180-185 falan).
190'a yakınsa erken ergenlik ihtimali azalıyor zaten dediğin gibi zor oluyor.
bencede öyle
190 ve üstü çok büyük ihtimal mid-late yada direkt late puberty genelde
yırtılırsın amk :lul:

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Thrill
Yav kardeşim bak sana ciddi samimi konuşuyorum şuan sen normalde ilk geldiğinde buraya bu kadar delizyonel değildin ne oldu sana amk tt deki heightmog editlerini izleye izleye kafayi mi yedin amk.

Bu kadar takıntı yapıyorsan ya hayatına son ver yada ll için paranı biriktir, 150 arkadaşım var senin taktığın gibi eleman kendi boyunu takmıyor amk.

• +1
Reactions: Serialsuicide, iwishiwastaller, growthplatessss111 and 1 other person
Yav kardeşim bak sana ciddi samimi konuşuyorum şuan sen normalde ilk geldiğinde buraya bu kadar delizyonel değildin ne oldu sana amk tt deki heightmog editlerini izleye izleye kafayi mi yedin amk.

Bu kadar takıntı yapıyorsan ya hayatına son ver yada ll için paranı biriktir, 150 arkadaşım var senin taktığın gibi eleman kendi boyunu takmıyor amk.
ll zengin bile olsam yapamam maalesef.
bi süredir takmayı bıraktım ama her seferinde anne babası kısacık olup uzun birini gördüğümde tetikleniyor travma oldu artık

• +1
Reactions: Auchelius