Fat dissolver guide TR

NoxInfernum

NoxInfernum

Iron
Top 3 softmaxxlar'dan bir tanesi, cok uzatmadan konuya geceyim.

Insanlarin ana olarak kullandigi 2 farkli marka fat dissolver var, bunlar:

1764100634181
1764100645608

Sirasiyla Aqualyx ve Lemon bottle, genellikle arkasinda bilimsel makalelerle desteklenen bir urun oldugu icin Aqualyx tercih edilir ama low inhib low iq'saniz gidip paranizi harcayip lemon bottle da tedarik edebilirsiniz.

Cogu insan ben nasil igneyi sokucam vs bunalimina giriyor, larplamak ya da trollemekten baska bir amacla bu foruma/subforuma geldiyseniz high inhib low t olmayi birakip bari softmaxxle cikabiliyorsaniz gercekci olarak 0.5 psl daha ascendleyin.

Ben bu thread'de aqualyx uzerinden gidecegim lakin Lemon Bottle ve turevi gibi fat dissolver'larda da ayni surec uygulaniyor bir nevi.

Gerekli olanlar:
-Aqualyx (Deoksikolik asit türevi)

-22G veya 23G uzun kanül (50–70 mm)

-1–5 ml luer-lock şırınga

-Klorheksidin ile cilt temizliği (cok gerek yok tibbi bir temizleme islemi bu hani bi cleanser ile temizleseniz bile yeter fikrimce.)

-%70 izopropil alkol (Enfeksiyonu önler)

-İşaretleme kalemi (alanı çizmek için)

-Lidokainli krem (uyusturma icin)

-Uygulama bolgeleri (populer):

Gidi (double-chin):

Gidi bolgesinde her yerdeki gibi amacimiz "subkutan yag" dedigimiz bolgeyi hedeflemek. Bu bolge gidida Deri ve Dermis'ten sonra gelir ve kac mm oldugu kisiden kisiye degisir. Salak gibi cok yuzeysel girerseniz cilt nekrozu riski, cok derine inerseniz ise (20+mm genellikle) sinire vurup bolgesel felce sebep olabilirsiniz. Subkutan yag'a vurmak icin ortalama olarak 10 ila 15mm arasinda bir yere Aqualyx'i enjekte edebilirsiniz. Zaten kac mm indiginizi aldiginiz enjeksiyon aletleriyle az cok olcebilirsiniz.

1764101597119

Uygulamayi yapmadan once kalemle bu sekilde karelere ayirmaniz gerekir ve bunu yaparken bir yandan ekrandan da boyundaki sinir ve damar tablosunu acmayi unutmayin nolur nolmaz. Cizdikten sonra enjeksiyon aletinizle belirttigim derinlige inip 1-2ml enjeksiyon yaparsaniz her bir session icin yeterli olacaktir. Gidida etki ilk session'dan itibaren yuksek miktarda gorulur ve irl'deki insanlar dahi fark edip sasirabilir.

SUB80 IQ degilseniz Double-chin her sekilde yapilabilir, genellikle dusuk risklidir.

Buccal Fat:

Bu kisim double-chin'e gore daha riskli. Sebebi de bu bolgedeki sinirlerin gididaki sinirlere kiyasla daha yogun olusu ama sorun olacagini dusunmuyorum ve bu bolgeyi yaparken herhangi bir uyusturucu krem kullanilmasini onermiyorum. Sebep olarak da en azindan sinire vuracaksaniz vurmadan once hafiften iceri dogru girdiginiz icin sinire degdigi anda bir batma hissediyorsunuz, hissettiginiz gibi cekerseniz zaten sinirsel bir sorun yasamiyorsunuz bu sebepten oturu hissetmek faydali olabiliyor.

1764102173578
1764102214080

Enjekte etmek istedigimiz nokta soldaki fotograf, sagdaki fotografta ise sinirler bulunmakta. Lakin dedigim gibi salak degilseniz zaten sinirlere vurmazsiniz ve hicbir sorununuz olmaz.

Bu bolge icin 8-15mm arasina gidiyoruz, 2ml yeterli olur session basina. Yine dedigim gibi;

1- Bolgeyi dezenfekte et ve iyice temizle.
2- Bolgede uygulayacagin bolgeleri ciz.
3- Kullanacagin aletlerin temiz oldugundan emin ol.
4- Igne icerideyken herhangi bir seye vuracagini hissedersen cek.

TEDARIK:

Gariptir ki Turkiye'deki gym influencerlarinin bu urune sahip olduguna taniklik ettim, lakin Turkiye'ye direkt olarak Cinli/Hindistanli bir Uretici guvenilir bir sekilde yolluyor mu bilmiyorum. Tek care reseller'lardan almak ya da global Turkiye'ye gondericek uretici aramak. Glp1 forumlarinda bunlar hakkinda bilgili olan insanlar genellikle oluyor, birazcik rotlarsaniz bulursunuz.

Thread'in devamini yazmaya usendim, sorunuz varsa alta birakin:forcedsmile:

He bi de gerekliler kisminda bir iki sikko seyi yazmadim gereksiz para diye, her session 30$ fln tutar.

Lifefuel Before/afters:

1764102689942
1764102714160
1764102787903

1764102913949
1764102945000

Fotograflar sadece double-chin fat dissolver injection session before/after'lari, buccal fat bulamadim.

• +1
  • Love it
Reactions: growthplatessss111, jauscope, senualF and 9 others
Top 3 softmaxxlar'dan bir tanesi, cok uzatmadan konuya geceyim.

Insanlarin ana olarak kullandigi 2 farkli marka fat dissolver var, bunlar:

View attachment 4363344View attachment 4363345

Sirasiyla Aqualyx ve Lemon bottle, genellikle arkasinda bilimsel makalelerle desteklenen bir urun oldugu icin Aqualyx tercih edilir ama low inhib low iq'saniz gidip paranizi harcayip lemon bottle da tedarik edebilirsiniz.

Cogu insan ben nasil igneyi sokucam vs bunalimina giriyor, larplamak ya da trollemekten baska bir amacla bu foruma/subforuma geldiyseniz high inhib low t olmayi birakip bari softmaxxle cikabiliyorsaniz gercekci olarak 0.5 psl daha ascendleyin.

Ben bu thread'de aqualyx uzerinden gidecegim lakin Lemon Bottle ve turevi gibi fat dissolver'larda da ayni surec uygulaniyor bir nevi.

Gerekli olanlar:
-Aqualyx (Deoksikolik asit türevi)

-22G veya 23G uzun kanül (50–70 mm)

-1–5 ml luer-lock şırınga

-Klorheksidin ile cilt temizliği (cok gerek yok tibbi bir temizleme islemi bu hani bi cleanser ile temizleseniz bile yeter fikrimce.)

-%70 izopropil alkol (Enfeksiyonu önler)

-İşaretleme kalemi (alanı çizmek için)

-Lidokainli krem (uyusturma icin)

-Uygulama bolgeleri (populer):

Gidi (double-chin):

Gidi bolgesinde her yerdeki gibi amacimiz "subkutan yag" dedigimiz bolgeyi hedeflemek. Bu bolge gidida Deri ve Dermis'ten sonra gelir ve kac mm oldugu kisiden kisiye degisir. Salak gibi cok yuzeysel girerseniz cilt nekrozu riski, cok derine inerseniz ise (20+mm genellikle) sinire vurup bolgesel felce sebep olabilirsiniz. Subkutan yag'a vurmak icin ortalama olarak 10 ila 15mm arasinda bir yere Aqualyx'i enjekte edebilirsiniz. Zaten kac mm indiginizi aldiginiz enjeksiyon aletleriyle az cok olcebilirsiniz.

View attachment 4363424
Uygulamayi yapmadan once kalemle bu sekilde karelere ayirmaniz gerekir ve bunu yaparken bir yandan ekrandan da boyundaki sinir ve damar tablosunu acmayi unutmayin nolur nolmaz. Cizdikten sonra enjeksiyon aletinizle belirttigim derinlige inip 1-2ml enjeksiyon yaparsaniz her bir session icin yeterli olacaktir. Gidida etki ilk session'dan itibaren yuksek miktarda gorulur ve irl'deki insanlar dahi fark edip sasirabilir.

SUB80 IQ degilseniz Double-chin her sekilde yapilabilir, genellikle dusuk risklidir.

Buccal Fat:

Bu kisim double-chin'e gore daha riskli. Sebebi de bu bolgedeki sinirlerin gididaki sinirlere kiyasla daha yogun olusu ama sorun olacagini dusunmuyorum ve bu bolgeyi yaparken herhangi bir uyusturucu krem kullanilmasini onermiyorum. Sebep olarak da en azindan sinire vuracaksaniz vurmadan once hafiften iceri dogru girdiginiz icin sinire degdigi anda bir batma hissediyorsunuz, hissettiginiz gibi cekerseniz zaten sinirsel bir sorun yasamiyorsunuz bu sebepten oturu hissetmek faydali olabiliyor.

View attachment 4363459View attachment 4363462

Enjekte etmek istedigimiz nokta soldaki fotograf, sagdaki fotografta ise sinirler bulunmakta. Lakin dedigim gibi salak degilseniz zaten sinirlere vurmazsiniz ve hicbir sorununuz olmaz.

Bu bolge icin 8-15mm arasina gidiyoruz, 2ml yeterli olur session basina. Yine dedigim gibi;

1- Bolgeyi dezenfekte et ve iyice temizle.
2- Bolgede uygulayacagin bolgeleri ciz.
3- Kullanacagin aletlerin temiz oldugundan emin ol.
4- Igne icerideyken herhangi bir seye vuracagini hissedersen cek.

TEDARIK:

Gariptir ki Turkiye'deki gym influencerlarinin bu urune sahip olduguna taniklik ettim, lakin Turkiye'ye direkt olarak Cinli/Hindistanli bir Uretici guvenilir bir sekilde yolluyor mu bilmiyorum. Tek care reseller'lardan almak ya da global Turkiye'ye gondericek uretici aramak. Glp1 forumlarinda bunlar hakkinda bilgili olan insanlar genellikle oluyor, birazcik rotlarsaniz bulursunuz.

Thread'in devamini yazmaya usendim, sorunuz varsa alta birakin:forcedsmile:

He bi de gerekliler kisminda bir iki sikko seyi yazmadim gereksiz para diye, her session 30$ fln tutar.

Lifefuel Before/afters:

View attachment 4363481View attachment 4363482View attachment 4363486
View attachment 4363494View attachment 4363496

Fotograflar sadece double-chin fat dissolver injection session before/after'lari, buccal fat bulamadim.
satan gym influencerlar ve glp1 forumlarını atsana pm den

• +1
Reactions: Resistance., Auchelius, kurdistan and 1 other person
satan gym influencerlar ve glp1 forumlarını atsana pm den
Gym influencar'larini hatirlamiyorum valla dm atsan bir iki tanesine zaten verirler fiyat, google'a da glp1 forums yazsan cikiyo ztn.

• +1
Reactions: jauscope, Resistance., Auchelius and 3 others
Ağız bölgesinin yanına yapılır mı yarrağı yer miyim

• JFL
Reactions: NoxInfernum
Cope

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, NoxInfernum and 2 others
bunlar cope alıyonuz limonu bardağa sıkıyonuz gencolar onu enjekte ediyorsunuz

• JFL
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and NoxInfernum
Kilo vermek çok zor olmamalı amk. Yok fat dissolver yok bfr yok buccinator atrophy mal mal terimler
Kilo vermek ile spesifik bolgelerdeki inatci yaglari kaybetmek cok farkli iki durum.

• +1
Reactions: marlonteixeira, jauscope, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, kurdistan and 1 other person
trde satan adam bul oyle ac threadi aq

• +1
  • JFL
Reactions: marlonteixeira, senualF, Serialsuicide and 1 other person
bunu vucuda love handlelara yapsam fln nasi olur
bunun calisma mantigi ne yag hucresini öldürüyo mu tamamen

• +1
Reactions: senualF and NoxInfernum
Love handlelara yapacağına bf düş amk niye riske giriyorsun ki

• +1
düşüncede tam gitmiyo baya asiri dusmem lazim bide yag hucresi tamamen ölmuyo kilo verince tekrar alinca yine doluyo ayni hucreler bu tamamen olduruyosa kilo alsamda oralar eskisi kadar kötü olmaz

• +1
trde satan adam bul oyle ac threadi aq
replesene aqqqqq
Yapiliyo, yag hucrelerini olduruyo ama hepsini tek seferde oldurmuyor birkac session yapman lazim.

Before/after:
1764139693156

• +1
Reactions: marlonteixeira, Serialsuicide, senualF and 1 other person
replesene aqqqqq

Yapiliyo, yag hucrelerini olduruyo ama hepsini tek seferde oldurmuyor birkac session yapman lazim.

Before/after:
View attachment 4364926
Kanka nerden bulcam bu fat disolverı aq bulayım yanaklarıma enjekte edicem thread açarım, geçici bloat falan oluyor mu 1-2 gün

• +1
Reactions: NoxInfernum and jauscope
Cok risk yok ve herkesin fat distrubition'u ayni olmayabiliyor. Hani bazen love handle'lardan kurtulmak icin 8 9 bf'ye dusmen gerekiyor onu da natural olarak stabilize etmek zor.

• +1
Reactions: marlonteixeira and jauscope
Kanka nerden bulcam bu fat disolverı aq bulayım yanaklarıma enjekte edicem thread açarım, geçici bloat falan oluyor mu 1-2 gün
oluyo bloat, bi de bulursun bence ya ben de bu gece arastiriyim

• +1
Reactions: marlonteixeira, jauscope and senualF