Misogynist_Maxxer
Bronze
Aktiflik olsun konuşalım falan diye açtım sövüş falan istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oynamayı düşünüyorum ama kolay sinirlenebilen birisiyim önerir misin?şaka elden ring
Babapıro oyunuroblox![]()
ciddi robloxBabapıro oyunu![]()
Birkaç boss hariç çok zor değil bence ama ilk defa souls oynayacaksan alışman lazımOynamayı düşünüyorum ama kolay sinirlenebilen birisiyim önerir misin?
Oynayabiliyor musun? Hala banliydi benceciddi roblox
rekabetçi olan herhangi bi oyunAktiflik olsun konuşalım falan diye açtım sövüş falan istemiyorum.
Cheat engine falan hayatta kullanmam, erkek adam hile yapmazBirkaç boss hariç çok zor değil bence ama ilk defa souls oynayacaksan alışman lazım
en kötü cheat engine ve stat editör ile op build yaparsın
Ben hiç bir rekabetçi oyunu sevmiyorum (bazen CS atıyorum onun dışında yok)rekabetçi olan herhangi bi oyun
Kolay gelsin knk,orospu cocugu malenia haric cok zor değil ama diğer souls oyunlara kıyaslaCheat engine falan hayatta kullanmam, erkek adam hile yapmaz
evet vpnle oynuyorum eglenceli eger arkadaslarınla girersenOynayabiliyor musun? Hala banliydi bence
Revengeance zorluğunda MGR bitirmiş adamım o kadar zorlanmam bence.Kolay gelsin knk,orospu cocugu malenia haric cok zor değil ama diğer souls oyunlara kıyasla
Good goyşaka elden ring
Bir tane oyun vardı bildiğin Cod gibi onu oynamıştım ama bir daha girmedim.evet vpnle oynuyorum eglenceli eger arkadaslarınla girersen
Asıl rekabetci mikro ödemelerle ananı sken oyunlara de şunu aqGood goy
knk senın her replyın altında video var senmı koyuyon onuGood goy
Yok knk ayarlıyon onu profildenknk senın her replyın altında video var senmı koyuyon onu
he okYok knk ayarlıyon onu profilden
En nefret ettiğin oyun hangisi?Asıl rekabetci mikro ödemelerle ananı sken oyunlara de şunu aq
Rdr2Aktiflik olsun konuşalım falan diye açtım sövüş falan istemiyorum.
gel robloxroblox, habbo, rimworld, bannerlord, project zomboid
Project zomboid bir ara ilgimi çekti ama orospu çocuğu Steam dolara geçtiği için almamıştım baya pahalıydı.roblox, habbo, rimworld, bannerlord, project zomboid
squad siyah bayrakli arkadaslarla oynamayi cok seviyorumAktiflik olsun konuşalım falan diye açtım sövüş falan istemiyorum.
Devamlı canım çekiyor bir indirip oynayayım diyorum oyun 120 GB amk hepsi oc Rockstar yüzündenGTA 5
tabii oynarız agagel roblox
güzel oyun ama ben korkudan hep cheat menu ile oynuyorumProject zomboid bir ara ilgimi çekti ama orospu çocuğu Steam dolara geçtiği için almamıştım baya pahalıydı.
Epic games'te olduğunu bilmiyordum bak, bir göz atarım.güzel oyun ama ben korkudan hep cheat menu ile oynuyorum
ayrıca epic games'ten oynayabilirsin daha ucuz olmalı
: )Epic games'te olduğunu bilmiyordum bak, bir göz atarım.
Siyah Bayraklı?squad (siyah bayrakli arkadaslarla oynamayi cok seviyorum)
hşştSiyah Bayraklı?
View attachment 3875069
yıllarca iyi bir sistemim olmadığı için doya doya oynayamadım hiç oyun çıkalı 12 sene olmuş ben oyunun hikaye moduna başlayalı 1 ay oldu daha. Ama şuan çok zevkli, hikaye bittikten sonra online ve modlarla rahat copelarım biraz daha gta 6 çıkana kadar.Devamlı canım çekiyor bir indirip oynayayım diyorum oyun 120 GB amk hepsi oc Rockstar yüzünden
Ben online'a bir girdim denemek için, 8k levelli orospu çocukları nefes aldırmıyor.yıllarca iyi bir sistemim olmadığı için doya doya oynayamadım hiç oyun çıkalı 12 sene olmuş ben oyunun hikaye moduna başlayalı 1 ay oldu daha. Ama şuan çok zevkli, hikaye bittikten sonra online ve modlarla rahat copelarım biraz daha gta 6 çıkana kadar.
adamim ya dunyanin en iyi oyunu amkşaka elden ring
Şaka bir yana squad nasıldır?hşşt
dalyarak fps oyunlarının disinda realistik bir fps oyunu ilk 200 saatin boyunca kill alamayacaksin oyunda bunu bilerek başlaŞaka bir yana squad nasıldır?
şanslıysan 100dalyarak fps oyunlarının disinda realistik bir fps oyunu ilk 200 saatin boyunca kill alamayacaksin oyunda bunu bilerek başla
Senin kaç saatin var oyunda?dalyarak fps oyunlarının disinda realistik bir fps oyunu ilk 200 saatin boyunca kill alamayacaksin oyunda bunu bilerek başla
CrysisAktiflik olsun konuşalım falan diye açtım sövüş falan istemiyorum.
400Senin kaç saatin var oyunda?
120 dakikalık bir maçta 9-10 kill alabiliyom en fazla
Videolarına baktım da millet Allahu Ekber diye milletin dibinde bomba patlatıyor baya iyi amk120 dakikalık bir maçta 9-10 kill alabiliyom en fazla
kesin bendir oVideolarına baktım da millet Allahu Ekber diye milletin dibinde bomba patlatıyor baya iyi amk
sekiro yada bf1Aktiflik olsun konuşalım falan diye açtım sövüş falan istemiyorum.