Feminen Eye Area nasıl fixlenir?

susisesi

susisesi

quadruple mixed ethnic soup
IMG 7605
IMG 7035

Eye areada bi sik eksik ama ne eksik bulamıyorum amınakoyim. Çok exposed sanırım softmaxle yapilcak bişey var mı? Şu an bu pre eyelashmaxxing. Yakında latisse o olmazsa herhangi bir seruma başlamayı düşünüyorum

• So Sad
  • +1
Reactions: Resistance., kurdistan, Auchelius and 1 other person
View attachment 4356010View attachment 4356011
Eye areada bi sik eksik ama ne eksik bulamıyorum amınakoyim. Çok exposed sanırım softmaxle yapilcak bişey var mı? Şu an bu pre eyelashmaxxing. Yakında latisse o olmazsa herhangi bir seruma başlamayı düşünüyorum
Göz pınarın aşşağıya doğru değil
Z-plasty yaptırabilirsin göz bölgesine yapıyorlardı sanırsam.

Bide facelift gerekebilir yüzüne göz bölgenide etkiler?
@Resistance.

• +1
Reactions: pashanimair, Resistance., kurdistan and 1 other person
Göz pınarın aşşağıya doğru değil
Z-plasty yaptırabilirsin göz bölgesine yapıyorlardı sanırsam.
ne gerek var olm evde yapsın işte meyve bıçağıyla

• JFL
Reactions: jsbera, pashanimair, Fridx and 7 others
chantalın neutral bide under eye support az ama genede mogger eye area gibi duruyor

• +1
Reactions: kurdistan
ne gerek var olm evde yapsın işte meyve bıçağıyla
Harbi ya ne gerek var o kadar para kıymaya amk aşkım @pashanimair yardımcı olur bu konuda

• JFL
Reactions: atess, pashanimair, why not me? and 4 others
Harbi ya ne gerek var o kadar para kıymaya amk aşkım @pashanimair yardımcı olur bu konuda
@pashanimair bebeğim guide atsana:love:

• JFL
  • WTF
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Auchelius
saçlar fena
yaklaşık omuza kadar geliyo. Recessed mandible,korkunç ccw rotationu saklamak ve hafiften nichemaxing için uzatıyom

• +1
  • So Sad
Reactions: jsbera, Auchelius and kurdistan
kaşla kirpikleri adam et biraz gözlerde renkli zaten copelarsın

Manyak mısın oğlum göz çevresinin appeal’ı gayet yüksek kızlar da bunu seviyor kirpiklerini uzat illa aman aman maskülen bir şey istiyorsan ilk olarak kaşlarını kalınlaştırmakla başla kaşlarını ve kirpiklerini coloringe göre daha koyu bir renge boya

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
feminen olması kötü degilki maskülenlik ve feminenlik ikisinide önemli @Resistance. açıklar yüzde ikiside en uygun karışımı olursa fena olur

Last edited:
  • +1
Reactions: Resistance., Auchelius, Ratonnn and 1 other person
Manyak mısın oğlum göz çevresinin appeal’ı gayet yüksek kızlar da bunu seviyor kirpiklerini uzat illa aman aman maskülen bir şey istiyorsan ilk olarak kaşlarını kalınlaştırmakla başla kaşlarını ve kirpiklerini coloringe göre daha koyu bir renge boya
kaşlar zaten baya kalın zannediyom diye bi sik yapmadım şu ana kadar. Hairline a minoxidil sürüyom kaşlara da sürmeye başlamaya değer mi?

• +1
Reactions: Ratonnn, Auchelius and kurdistan
kaşlar zaten baya kalın zannediyom diye bi sik yapmadım şu ana kadar. Hairline a minoxidil sürüyom kaşlara da sürmeye başlamaya değer mi?
Minoxidil ve hint yağını kombinle 0.25 derma roller kullan bunu her gece yap minoxidil ve hint yağını kombinleme sebebi hint yağı saç büyümesini engelleyen D2 (PGD2) hormonunu baskılar ayrıca daha kalın ve daha yoğun saçların çıkmasını destekleyen hormonu E2 (PGE2) arttırır. Minoxidil ve ikisini kombinlemek sana çok daha iyi ve daha hızlı sonuç verir

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and churmaxxed
kanka çok iyi gözler yarram kalktı allah çarpsın

• Love it
Reactions: susisesi
Minoxidil ve hint yağını kombinle 0.25 derma roller kullan bunu her gece yap minoxidil ve hint yağını kombinleme sebebi hint yağı saç büyümesini engelleyen D2 (PGD2) hormonunu baskılar ayrıca daha kalın ve daha yoğun saçların çıkmasını destekleyen hormonu E2 (PGE2) arttırır. Minoxidil ve ikisini kombinlemek sana çok daha iyi ve daha hızlı sonuç verir
geri kalan bilgiler koçlukla mı abi

• JFL
Reactions: jsbera, Auchelius, Serialsuicide and 3 others
bu sadece kaş için mi hairline + kirpiğe de sürülür mü

• +1
Reactions: Ratonnn
bu sadece kaş için mi hairline + kirpiğe de sürülür mü
İkisine de uygulayabilirsin ama kirpiklere yaparken dikkat et gözüne derma roller sokma amk

• JFL
Reactions: Auchelius and susisesi
reis lower eyelid fat grafts + kantoplasti atabilirsin

maxillan ne durumda? recesed mi yoksa developed mi

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
reis lower eyelid fat grafts + kantoplasti atabilirsin

maxillan ne durumda? recesed mi yoksa developed mi
hiçbir fikrim yok ortalama falandır herhalde bana genel olarak yardım eden ltn den cl ye ascendleyen arkadaş şöyle demişti:
IMG 7608

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
hiçbir fikrim yok ortalama falandır herhalde bana genel olarak yardım eden ltn den cl ye ascendleyen arkadaş şöyle demişti: View attachment 4356152
evet reis maxillan öne büyümemiş.

Reis lefort 1 atarsan alt göz desteğin bir nebze daha yerine gelecektir. Birde fat grafts(önerim) veya implants çakarsan alt göz için sorunu çözersin

kantal tiltinden emin olamadım negatif mi pozitif mi bi ara side + front atarsan ikisini birden yardımcı olabilirim

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Trenmaxx1
18 e girdiği gibi supra infra fat grafth yapacaklar begensin

• +1
evet reis maxillan öne büyümemiş.

Reis lefort 1 atarsan alt göz desteğin bir nebze daha yerine gelecektir. Birde fat grafts(önerim) veya implants çakarsan alt göz için sorunu çözersin

kantal tiltinden emin olamadım negatif mi pozitif mi bi ara side + front atarsan ikisini birden yardımcı olabilirim
Hardmaxxing baya bakmıştım zamanında da öyle büyük paraları biriktirmek zor iş amk. Şimdiden hardmaxx için para biriktirceğime paramı genel softmaxxlere + retaya falan harcıyorum. Zaten şimdi 4-5 yılda biriktirceğim para max çalışmaya başladığımda 1 yılda biriktirceğim para.

• +1
Hardmaxxing baya bakmıştım zamanında da öyle büyük paraları biriktirmek zor iş amk. Şimdiden hardmaxx için para biriktirceğime paramı genel softmaxxlere + retaya falan harcıyorum. Zaten şimdi 4-5 yılda biriktirceğim para max çalışmaya başladığımda 1 yılda biriktirceğim para.
yine de biriktirilir çünkü surgeryleri ne kadar erken bitirirsen o kdr iyi birde şöyle diyim erken yaşlarda surgery olmak en mantıklısı cerrahın işi çok daha kolay olabiliyor.

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, susisesi and 1 other person
yine de biriktirilir çünkü surgeryleri ne kadar erken bitirirsen o kdr iyi birde şöyle diyim erken yaşlarda surgery olmak en mantıklısı cerrahın işi çok daha kolay olabiliyor.
şimdiden biriktirsem roidleme fundını harcamış olcam ondan çok içime sinmiyor. Bide internette baktığım fiyatlar hep yabancıların tr de olduğu ameliyatların fiyatları oluyo, eğer tr sigortalı birine daha ucuz falan oluyosa hazır eu dayken bi işe girip 1-2 yılda biriktirebilirim belki. Lefort falan ne kadar tutuyo tr vatandaşları için bir bilgin var mı?

• +1
Reactions: Resistance.
şimdiden biriktirsem roidleme fundını harcamış olcam ondan çok içime sinmiyor. Bide internette baktığım fiyatlar hep yabancıların tr de olduğu ameliyatların fiyatları oluyo, eğer tr sigortalı birine daha ucuz falan oluyosa hazır eu dayken bi işe girip 1-2 yılda biriktirebilirim belki. Lefort falan ne kadar tutuyo tr vatandaşları için bir bilgin var mı?
Lef 1 yani direkt tek çene 100-150bin tl falan ama çift çene ile kombine olursan eğer mandibulanda gerilik varsa 240a yapıyorlar genel ortalama fiyat bu. ( ordotoni için 100k da ekle ama)

• +1
Reactions: pashanimair, susisesi and Auchelius
Lef 1 yani direkt tek çene 100-150bin tl falan ama çift çene ile kombine olursan eğer mandibulanda gerilik varsa 240a yapıyorlar genel ortalama fiyat bu. ( ordotoni için 100k da ekle ama)
7k euro ediyo amk siksen biriktiremem:feelswah:

• Hmm...
Reactions: Resistance.
Yok reis ben kendim çok fazla cerrahla görüştüm. Çok yüksek rakamlara yapanlar da var ama onlar top level. Genel olarak bimax 6-7k euro falan.

• +1
Reactions: susisesi and Auchelius
Ortho + planlama derken süre uzuyor zaten görüştüğün gibi yarınına çağırmıyorlar ameliyata
Lafa bırakmayıp aksiyon alırsan gerçekleşir

• +1
Reactions: Auchelius
Ortho + planlama derken süre uzuyor zaten görüştüğün gibi yarınına çağırmıyorlar ameliyata
Lafa bırakmayıp aksiyon alırsan gerçekleşir
bu dönem geçmezsem bölümden atılcağım ders var onu geçeyim sonra işe girme olaylarını düşünebilirim. Şimdilik hgh imim gelmesini beklerken ipamorelinle copeluyorum. Hgh gelsin biraz da bonesmashle copelıcam sanırım. Ama cidden ameliyat düşünüyorum elime para geçtiği anda yapacağım ilk şey falan

• +1
Reactions: why not me?
1763925947060

???

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Resistance., susisesi and 2 others