Acheron_v
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reis aileselden dolayı,stres,düşünce,hastalık sürekli üstüme geldi bundan dolayı son 5 ayımı sürekli kötü geçirdim suan hiç iyi değilim hayat olarak ama acilen birşey yapmam lazım böyle devam etmez tipim de kaydıgeçmiş olsun kral noldu
Beyler gerçekten en kötü dönemimi yaşıyorum neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun kral bende düştüm bi ara oturup çay içelim senle
inşallahYarramı ye
Orospu evlatlari bana bundan cektilerGeçmiş olsun kral bende düştüm bi ara oturup çay içelim senle
Kanka unut gitsinOrospu evlatlari bana bundan cektiler![]()
Sevmem senide hadi gecmis olsun yinedeReis aileselden dolayı,stres,düşünce,hastalık sürekli üstüme geldi bundan dolayı son 5 ayımı sürekli kötü geçirdim suan hiç iyi değilim hayat olarak ama acilen birşey yapmam lazım böyle devam etmez tipim de kaydı
GECMİS OLSUN BALLİ KEKİM DUALARİMİZ SENİNLEDEBeyler gerçekten en kötü dönemimi yaşıyorum neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Knk onu bosverde senin philtrum benim ayak bas parmagimla ayni uzunluktaBeyler gerçekten en kötü dönemimi yaşıyorum neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
CagedKnk onu bosverde senin philtrum benim ayak bas parmagimla ayni uzunlukta
Bu kadar kötü bi fotoyu atıcak özgüvenim var yeter o banaKnk onu bosverde senin philtrum benim ayak bas parmagimla ayni uzunlukta
AdamsınSevmem senide hadi gecmis olsun yinede![]()
Fraudlamiyinca yarrama benziyom demiyodaBu kadar kötü bi fotoyu atıcak özgüvenim var yeter o bana
Benimde ayak parmagimin boyutunu soyleyecek ozguvenim var ..,Bu kadar kötü bi fotoyu atıcak özgüvenim var yeter o bana
Liplift yaptirAdamsın
Her halimle seni sikerim rahat ol,fraud da hayatımda yapmadımFraudlamiyinca yarrama benziyom demiyoda
Kafanin sekli benimkine benziyor biraz avokado gibiBeyler gerçekten en kötü dönemimi yaşıyorum neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
yarıldım amına koyim nasıl bir tabir oKafanin sekli benimkine benziyor biraz avokado gibi
Öylemi olmuşKafanin sekli benimkine benziyor biraz avokado gibi
Geçmiş olsun kankam @Fridx dediği gibi pek sevmem ama o kadar nefrete de gerek yok , hangi konuda bir şeyler yapmak istiyorsunBeyler gerçekten en kötü dönemimi yaşıyorum neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum