ferritin eksikliği

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
beyler ferritinim 19.6 çıkmış son testimde aldığım ilaçlar etki etmiyodu ağızdan götten bi iğne vurdurup tek seferde 150ye 200e falan mı çıkarttırsam demiri ve bu düşüklükte ne zararı olur

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend and divisionpanzerfaust
gpt 200e ferritini çekersen %50 igf artar 100 150nl falan diyo aq ben direkt vurdurcam iğneyi 19 ferritin ne aq

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend and divisionpanzerfaust
beyler ferritinim 19.6 çıkmış son testimde aldığım ilaçlar etki etmiyodu ağızdan götten bi iğne vurdurup tek seferde 150ye 200e falan mı çıkarttırsam demiri ve bu düşüklükte ne zararı olur
amk tırrığı et yiyemiyorsun tabiki düşük ferritinin olacak:lul:

• So Sad
  • WTF
Reactions: Aven and xlegend
amk tırrığı et yiyemiyorsun tabiki düşük ferritinin olacak:lul:
et yiyorum kanka, her gün neredeyse. demir bağlama kapasitem düşük ve kronik anemim var genetik ondan ötürğ zaten teşhis var üzerimde doktorum orospu evladı olduğu için iğne yazmıyodu bu sefer masaya vurup dicem iğne yaz göt diye 3 4 yaşımdan beri anemim var

• +1
Reactions: Auchelius and xlegend
et yiyorum kanka, her gün neredeyse. demir bağlama kapasitem düşük ve kronik anemim var genetik ondan ötürğ zaten teşhis var üzerimde doktorum orospu evladı olduğu için iğne yazmıyodu bu sefer masaya vurup dicem iğne yaz göt diye 3 4 yaşımdan beri anemim var
ozur dilerim kanka suan cok vicdan azabi duyuyom:feelswah:

• JFL
Reactions: xlegend and ZerefDragnee1l