Fikir belirtin

yuda

yuda

Proud carnivore.
Olm yılbaşi ayagı got ayagi evdekiler birsürü cikolata cips gofret vesaire almış yok nugget almış bingelememek icin cok zor duduyorum amk
Carnivore yapıyodum dolaptaki cikolataya bakınca yiyesim geliyo napiyim yiyjm mi amk
Ben dana kusbasi ayırmistim yarim kilo onu yiycem yanına sarap icsek bunun cok sey olur mu ya
Karbonhidrat tüketince yine ketosise girmesi kac gun suruyor amk @maarda

• +1
Reactions: maarda and oguzk
Kavaklı dere kirmizi sarap var evde acilmamjs icsem cok bisi olur mu hic sarhos olmadim alkolde almadim adamakilli denim mi @

• +1
Reactions: Peter Steele
ketosise girmesi 1 hafta sürüyor
içme bence

• +1
Reactions: yuda
@Peter Steele
Kavaklı dere kirmizi sarap var evde acilmamjs icsem cok bisi olur mu hic sarhos olmadim alkolde almadim adamakilli denim mi @

ketosise girmesi 1 hafta sürüyor
içme bence
Olm vucut 50 gram sekeri neden 1 haftada atıyor aminakoyim ozaman iceceksem tam olsun diger seyleride yiyim bari amk

• +1
Reactions: Ashoimex
@Ashoimex source lazim

• +1
Olm vucut 50 gram sekeri neden 1 haftada atıyor aminakoyim ozaman iceceksem tam olsun diger seyleride yiyim bari amk
daha kısada sürebiliyor 2 kere ketosise girdim 1 i 1 hafta sürdü diğerini hatırlamıyorum ama daha kısa sürmüştü

• +1
daha kısada sürebiliyor 2 kere ketosise girdim 1 i 1 hafta sürdü diğerini hatırlamıyorum ama daha kısa sürmüştü
Sence yiyim mi suan ketosiste oldugumu biliyom normalde 0carb yapiyom sen low carb mi yapiyodun 0 mı

• +1
Sence yiyim mi suan ketosiste oldugumu biliyom normalde 0carb yapiyom sen low carb mi yapiyodun 0 mı
0 yapıyodum

• +1
diyetteysen yapma

• +1
Reactions: yuda and Ashoimex
Ketosise girdigini nasil anladin ben agiz kokusundan bide acikmamadan anliyodum
acıkmama bide geçişteki yorgunluğun gitmesi

• +1
diyetteysen yapma
Cheat yapmayincada insan ami gotu dagitmak istiyor illa bazilari cheat yapinca pusman olup tekrar diyete asilip daha uzun sure devam ettirebiliyor (bingelemek icin cope ariyorum)

Cheat yapmayincada insan ami gotu dagitmak istiyor illa bazilari cheat yapinca pusman olup tekrar diyete asilip daha uzun sure devam ettirebiliyor (bingelemek icin cope ariyorum)
ben haftada 1 yapiyorum ama bf dusurmeye calissam yapmam gibi veya ayda 1

• +1
@Ashoimex @nmn14 oglim ben o sarabi icicem herhalde her turlu hazir bozmusken iyice bozayim mi yoksa az mi bozayim onu soyleyin 🤣

• Hmm...
sadece su ve sodyum potasyum magnezyum üçlüsünü tüketirsen 3,5 günde girersin ketosise. sonra sıfır karb devam edersin. biraz mental sağlığın da iyileşsin, takıl.

• +1
sadece su ve sodyum potasyum magnezyum üçlüsünü tüketirsen 3,5 günde girersin ketosise. sonra sıfır karb devam edersin. biraz mental sağlığın da iyileşsin, takıl.
Bosa oyle yememe eziyetine gerek yok bence ben normal etimi yumurtami yiyerekde 4 günde girdim yane

• +1
Reactions: xVamp24
@Ashoimex @nmn14 oglim ben o sarabi icicem herhalde her turlu hazir bozmusken iyice bozayim mi yoksa az mi bozayim onu soyleyin 🤣
birdahaki süreci zorlaştırmayacaksa ye gitsin

• JFL
git ye iç amk 2025 uzun yıl atarsın illa

• JFL
  • +1
Oh be sukur herkes ye dedi icim rahat yiyebilirim artık zaten yaza cok var ohh gelsin cikolat yarajd asakk ohhhh

• JFL
@Ashoimex simdi hazir ketosisteyken aksama kadar yuruyus yapayım mı 700 kalori yaksam 100gram yağ ediyor

• +1
@Ashoimex simdi hazir ketosisteyken aksama kadar yuruyus yapayım mı 700 kalori yaksam 100gram yağ ediyor
bilmiyom sana kalmış ben olsam yapardım

• +1
bilmiyom sana kalmış ben olsam yapardım
Aminakoyucam aksama kadar yuruyom actim muzigi falan hedef 15k adım min (150dk)

• +1
ye, iç, keyfine bak kanki

• Love it
ye, iç, keyfine bak kanki
Harbi anasinisikeyim bu dunyaya kac defa gelcezz yaza kadar tshirtu cikarmiycam kiloyu her turlu veririz

• +1
Reactions: Peter Steele and starboi.
Harbi anasinisikeyim bu dunyaya kac defa gelcezz yaza kadar tshirtu cikarmiycam kiloyu her turlu veririz
kış ayı ye amk kalın giyinceksin sonuçta

• +1
sarhos yapmaz sarapta sarhos olmak icin icilmez zaten oyle guzel bir tad bekleme tutkal gibi tadi var

• +1
ya bugun 31 aralik amk

• +1
et dururken abur cubur da yemezsin knk

• +1
  • +1
Reactions: Peter Steele
  • Love it
  • WTF
Sen soyle aklinda bisi varsa

Ye gitsin amk cok kasma
Karbonhidrat tüketince yine ketosise girmesi kac gun suruyor amk
Aldığın karba bağlı ama büyük ihtimalle 5-7 gün sürecek, istersen o sırada yoğun egzersiz yap glikojen depolari daha hızlı bosalir

• +1
Ye gitsin amk cok kasma

Aldığın karba bağlı ama büyük ihtimalle 5-7 gün sürecek, istersen o sırada yoğun egzersiz yap glikojen depolari daha hızlı bosalir
Ketosis ne

Kulaga buyime ve gelisme icin kotu bisey gibi geliyo

• +1
Bende buyume ve gslisme kalmadi artik
30 dan once var kanka neden averaj 35 yasinda kadin senden daha kalin goxukuyo saniyon

• +1

Users who are viewing this thread

Back