Fikir belirtin

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
Okuldan kız benden hoşlanıyor 12. Sınıfım o 10. Sınıf çok güzel değil ama potandiyeli çok fazla ama muhabbeti pek sarmıyor ve son zamanlarda üzerimde ağır mallık var sanki insanlarla zorla konuşturuluyormuş gibiyim arkadaşlarımla dahi iletişimi kestim siz olsanız konuşur muydunux

Okuldan kız benden hoşlanıyor 12. Sınıfım o 10. Sınıf çok güzel değil ama potandiyeli çok fazla ama muhabbeti pek sarmıyor ve son zamanlarda üzerimde ağır mallık var sanki insanlarla zorla konuşturuluyormuş gibiyim arkadaşlarımla dahi iletişimi kestim siz olsanız konuşur muydunux
yanında azıyosan konuş bana güvne ve dediğimi uygula kızın senden hoşlandığı kesinse önce yan yana sakin bir yerde oturuyonuz sonra şaka falan yap birden dudağından öp kız şaşırcak ama aşık olucak sana birden aranızdaki buz kırılacak kimi kız eğlenceli olsada çekingen oluyor

• JFL
  • +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+, Deleted member 93990, jackreacher52 and 2 others
YA HAFTALARDİR Bİ KIZDAN HOŞLANIYOSUN AMK GİDİCEKSİN DİYİCEKSIN EY ORUSPU EVLADI SEN KIZSIN BENDE ERKEĞİM BİRLİKTE OLMAMIZ İÇİN YETERLİ Bİ SEBEP HOP KOLUNA GİRİCEKSİN BAKTIN KIZ SENİ İSTEMİYO DİLLEMEYE BAŞLIYICAKSIN DETROIT KURBAĞASI GİBİ DİLLİYİCEKSİN AQ KEZBANINI BAK NASIL HOŞUNA GİDİYO HE YİNE Mİ OLMADI AÇ ORUSBUNUN PITTIĞINI AL ELİNE BAĞIR "EYYY ORUSPU ÇOCUKLARI BUNU EN ÇOK BEN HAKEDİYORUM" DİYECEKSİN AQ ALLAHSIZ KİTAPSIZ ORUSBU ÇOCU

• JFL
  • +1
Reactions: kurabiyecanavari31, Peter Steele, Dathomirian Zabrak and 5 others
muhabbeti sarmayan kızdan atatürk olsa bile vazgeç knk acayip bayıyolar

• +1
Reactions: recai iskender
Bu da baktı 2 metreyim diyince götü yalıyorlar gerçek boyu 170 beyler

• +1
Reactions: sladekilic
Kanka beni beğenen kızların hiç birini beğenmiyorum ben ya hepsi aptal geliyo aadece kendi beğendiklerim zeki geliyo

konus

• +1
Reactions: recai iskender
Kanka beni beğenen kızların hiç birini beğenmiyorum ben ya hepsi aptal geliyo aadece kendi beğendiklerim zeki geliyo
Çok sıkıldım 1-2 aydır karşı cinsle bırak fiziksel teması 1 tane sohbetim yok sırf o yüzden konuşurum (büyük ihtimal yine bir yere varmayacak)

hepsini tiple pulluyn ne bekliyon