herson
og lurker - sub 5
Geçen tt de dolaşıyorum, bı kızın videosu çıktı karşıma. Avustronezyalı olduğunu hemen anladım, müslümana benzemediğinden filipinli olduğunu anladım. Gözlerinin bir tık çekik olması hariç resmen aşkımın kopyasıydı. Dudak, coloring, yüz oranları, saçları resmen ikizi gibiydi. Sonra hesabına girdim, hesabı spam account. Hesabına yansıttığı karakteri, tarzı, şakaları yine onunla tamamen aynıydı. Çok nadir video beğenirim, beğendiğim videolar gerçekten çok beğendiğim videolarla dolu. O yüzden sık sık gün içinde tt de beğendiğim videoları kısmını açıp bi 15-20 tanesini izlerim. O da o videolarar asında yerini aldı ve her defasında bana onu hatırlattı. Ben de belki hem ülkesinin sosyoekonomik koşulları sebebiyle hem de sıcakkanlı olduğuna dair ön yargım sebebiyle insta dan yazmaya karar verdim. İnstasını buldum epey az takipçisi vardı. İnstası yine spam account ve tonla paylaşımı var hepsine baktım. Çoğu eğlenceli olsa da bazılarında gerçekten kendini paylaşmıştı ve gözlerime inanadım çünkü göz kamaştırıcıydı. Aşkım da zaten makyaj yapmaz, görünümüne pek dikkat etmezdi ama ettiğinde göz kamaştırırdı. Aynını onda da yaşadım ve bir başka ortak yönü de vardı. Hesabının konumu filipinlerdi bu da tahminimi doğruladı ama maalesef sevgilisi olduğunu gördüm keyfim kaçtı. Eminim Filipinlerde ona benzeyen başka kızlar da vardır ama onunkiyle böylesine benzer bir karakteri ve 1/1 aynı bir vücut proporsiyonu olan kaç tanedir bilmiyorum. Hevesim bir tık kursağımda kalmış oldu; olsun.