Finasterid ve Yan Etkileri

Nerdmaxxing

Nerdmaxxing

Nerds always win
Subforum'a, sevgili Türk yoldaşlarım için ilk bilgilendirici Thread'imi açayım dedim. Saygılar.

Gelgelelim Finasteridin en çok bilinen kanıtlanmış yan etkilerine:

1- Kortizol seviyelerini azaltır. (Kelliği takmadığınız için)
2- Uyku kalitenizi arttırır. (Ansızın kel kalacağınız kâbusu ile ter içinde uyanmadığınız için)
3- Aylık gelirinizi arttırır. (Özel hastanelere dermatolog için veya sikimsonik işlevsiz serumlara para ödemediğiniz için)
4- Odaklanmanızı arttırır. ( Saça takmadığınız için)
5- Özgüveninizi arttırır (Saça takmadığınız için)
Disclaimer 1: Finasterid kullanırsam sikim kalkmaz.
Cevap: Kel halinle zaten sikini kullanamıyacaksın. (Bkz. Matrix 1, Neo: Neden gözlerim acıyor? Morpheus: Çünkü onları hiç kullanmadın)

Disclaimer 2: Finasterid kullanırsam memem büyür.
Cevap: Bu etkinin görüleceği kadar şansızsanız (<%1) bile: Just google aromatase inhibitors bro!. Ayrıca jinekomasti ameliyatı çok da zor olmasa gerek (Bkz. Okan Serbes (Youtuber) )

Disclaimer 3: Finasterid kullanırsam depresyona girerim.
Cevap: Bu etkinin görüleceği şanssızsanız (<%1), kelliğin yaratacağı depresyon için yeterince şanslısınız (>%10)

Disclaimer 4: Finasterid'in (Propecia 1mg) kutusunda bile kalıcı cinsel işlev bozukluğu ve intihar düşüncesine yol açabilir diyor.
Cevap: Diyorsun eyyy sigara içip de sigaranın kutusunda sigara içmek öldürür yazısını okuyup da içmeye devam eden güzel kardeşim benim.

Finasterid'den yan etki görecek kadar şanssız arkadaşlar izlesin:
CLvvHglWgAAheSD
UYARI: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Last edited:
  • +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Heatmiser, temelyeterliliktest, Angutoid and 5 others
Subforum'a, sevgili Türk yoldaşlarım için ilk bilgilendirici Thread'imi açayım dedim. Saygılar.

2- Uyku kalitenizi arttırır. (Ansızın kel kalacağınız kâbusu ile ter içinde uyanmadığınız için)
3- Aylık gelirinizi arttırır. (Özel hastanelere dermatolog için veya sikimsonik işlevsiz serumlara para ödemediğiniz için)
Cevap: Kel halinle zaten sikini kullanamıyacaksın. (Bkz. Matrix 1, Neo: Neden gözlerim acıyor? Morpheus: Çünkü onları hiç kullanmadın)

Cevap: Bu etkinin görüleceği kadar şansızsanız (<%1) bile: Just google aromatase inhibitors bro!. Ayrıca jinekomasti ameliyatı çok da zor olmasa gerek (Bkz. Okan Serbes (Youtuber) )

Cevap: Bu etkinin görüleceği şanssızsanız (<%1), kelliği yaratacağı depresyon için yeterince şanslısınız (>%10)

Disclaimer 4: Finasterid'in (Propecia 1mg) kutusunda bile kalıcı cinsel işlev bozukluğu ve intihar düşüncesine yol açabilir diyor.
Cevap: Diyorsun eyyy sigara içip de sigaranın kutusunda sigara içmek öldürür yazısını okuyup da içmeye devam eden güzel kardeşim benim.

View attachment 3275835

Benim peder kel bende baslayammı finastiride 15 yasında

• +1
Reactions: Nerdmaxxing
Benim peder kel bende baslayammı finastiride 15 yasında
Erkek tipi kellik başlangıcı varsa direkt başla(Yatırım tavsiyesi değildir)

Cevap: Bu etkinin görüleceği şanssızsanız (<%1), kelliğin yaratacağı depresyon için yeterince şanslısınız (>%10)

View attachment 3275835

nw 2 altı baslamam ok.

• +1
Dut daha iyi diyenler

• +1
  • Love it
Reactions: maarda and Nerdmaxxing

Attachments

• 20241103_172314.jpg
    20241103_172314.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: maarda and Peter Steele
-10.000 den fazla gene hasar veriyor
calisma karilar uzerine arda
sende bizi sikmeye basladin galba

• JFL
Reactions: maarda
calisma karilar uzerine arda
sende bizi sikmeye basladin galba
Sadece karılar üzerinde değil siz okumuyonuz

Bu karıyla alakası yok mesela

• +1
Fin dut farketmez
Sac derisi sogutma yaptircaksin krdsm kemoterapi goruyorum diuip
bak bakalim dokuluyo mu?

• +1

<%1 ihtimal sana vurduysa ve PFS olduysan intihar et bence zaten

• +1
<%1 ihtimal sana vurduysa ve PFS olduysan intihar et bence zaten
How do you know if you have PFS?
Although it is very rare, PFS can appear during a Finasteride course of treatment, and may even appear after treatment is halted. If you’re concerned you might have PFS, there are a number of symptoms you can look for.

These are some of the symptoms that are typically associated with PFS:

• +1
  • Love it
How do you know if you have PFS?
Although it is very rare, PFS can appear during a Finasteride course of treatment, and may even appear after treatment is halted. If you’re concerned you might have PFS, there are a number of symptoms you can look for.

These are some of the symptoms that are typically associated with PFS:

cok nadir diyo yani baga nadir
bence tranny olma riskini almaya degmez ama ben kel kalcam josh mcgregor gibi gezcem

• +1
Hee türlü dut daha iyi
Dut daha çok baskilamiyor mu dht yi
Sac dokulmesi konusunda oyle ama real tranny drug dut olabilir

• +1

Kanka bu antitez değil ki :D Ayrıca 26 kisiyle yapılmış bilimsel değeri bile yok

• +1
Reactions: maarda and Peter Steele
  • Love it
  • JFL
Reactions: Nerdmaxxing and Peter Steele
Çok konuştuk
Sacin dokuluyosa nw 1.5 falansan başla işte amk ne uzattiniz yok sikim kalkmaz tranny olurum falan lan sanki kel olsan sikini kullancanda amk ic gitsin gogusun buyurse at arimidex bitsin gitsin ben kacar

• +1
  • JFL
Reactions: Nerdmaxxing and maarda
Olsun yinede kumar oynamak gibi geliyor

Dht useless zaten dimi @elemanzelvadre
@elemanzelvadre gatekeeple bakayim ask

• JFL
Reactions: Nerdmaxxing and maarda
saçı korumak istiyosan östrojen arttır igf arttır dhtyi ne düşürüyon lan gevşek GEVŞEK MİSİN SEN derler adama ben demem.

Olsun yinede kumar oynamak gibi geliyor

Dht useless zaten dimi @elemanzelvadre
bilmem benim yarrağı büyütüyo

saçı korumak istiyosan östrojen arttır igf arttır dhtyi ne düşürüyon lan gevşek GEVŞEK MİSİN SEN derler adama ben demem.
HRT
Yan etkiler: meme çıkması sik kalkmaması
Artı etkiler: ölene kadar full kafa saç

• +1
Reactions: Deleted member 80812 and elemanzelvadre
HRT
Yan etkiler: meme çıkması sik kalkmaması
Artı etkiler: ölene kadar full kafa saç
100pgml östrojene kadar dalga çalışıyor testosteron da çok olması lazım ama yanında canın yarrak çekmemesi için

benim 2 aydır dhtem normalin 6 katı testomda 4 katı hala nw 0 ım dedem kepkel olmasına rağmen östrojeni arttırdığımda trende giricem

• +1
Reactions: Angutoid

Users who are viewing this thread

Back