"Foidlerde beyin yok" -Mustafa Kemal Atatürk

Aven

Aven

bu foidlerin ben harbi anasını sikeyim. blackpilli sadece hakedenlere yapın diyolar ne alaka amk öyle bişey mi var

• +1
  • JFL
Reactions: hesaplar_banlı, ascendantwill, why not me? and 8 others
Screenshot 2025 08 27 04 20 00 822 comzhiliaoappmusically

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Aven, ascendantwill and 5 others
normie ve foidler sosyal medyada gordugu seyi okumaz arastırmaz kelimelerin anlamına bakmaz sosyal medyada ne goruyorsa onu kabul eder hamambocegidir

arastırmalarıma gore bu asırı makarna tuketiminden kaynaklanıyor olaiblir
1756310919498

• +1
Reactions: OgreGravital, hesaplar_banlı, Angutoid and 10 others
Kız arkadaşım bugün sende hunter eye var askım çok güzel dedi :lul: o ne dedim tiktoktan hunter vs prey eye yazdı:lul::lul::lul::lul: larpsa yarına cıkamayım ki… günlük 4 saat TikTok bakıyodu korktuğum şey başıma geldi yarın gelip senin ramus kısa çene geriliğin var derse over :forcedsmile::forcedsmile:

• JFL
  • +1
Reactions: auitistsurvior, pashanimair, Aven and 2 others
Kız arkadaşım bugün sende hunter eye var askım çok güzel dedi :lul: o ne dedim tiktoktan hunter vs prey eye yazdı:lul::lul::lul::lul: larpsa yarına cıkamayım ki… günlük 4 saat TikTok bakıyodu korktuğum şey başıma geldi yarın gelip senin ramus kısa çene geriliğin var derse over :forcedsmile::forcedsmile:
Bunlari demek yerine ben senden ayriliyorum yeni buldugum erkek arkadasim seni mogluyor demesinde

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Aven, Serialsuicide and 1 other person
Bunlari demek yerine ben senden ayriliyorum yeni buldugum erkek arkadasim seni mogluyor demesinde
demek ki doğru kişi değilmiş diye copelarken :feelsgood::bluepill: Ben de infraorbitallerin recessed fat graft or over derdim :LOL:

• JFL
  • +1
Reactions: auitistsurvior, pashanimair and Auchelius
ne arıyon burda gf yapabiliyosan

• +1
Reactions: skincelll and pashanimair
ne arıyon burda gf yapabiliyosan
Olay kız değil ve hiçbir zaman olmadı .. 8 .sınıftan beri düzenli sevgili yapıyom ama olay direkt kendini daha ileri seviyeye taşımak. 12.sınıfta fena obez olup bi anda inatçı akneyle uğraştım(yüzüm baby faceden her yeri sivilce olan bi faceye dondu). Ve insanların davranışları beni de rahatsız etmeye başladı . Sanki iğrenç bir insanmışım gibi . Orda anladim işte . Simdi kiloyu felan dehset verdim accutane le akneyi fixledim bi de üstüne uzayınca davranışları görüp blackpillendim ve suan hardmax icin para biriktiriyorum zaten küçüklüğümden beri hep her şeyde iyi olma isteği vs hala devam ediyo o şekilde .annem bile obez olduğum zamanda oğlum biraz kendine bak vb diyodu :forcedsmile: Ben toplam 30 kilo verdim onun ıcın o dönemler kabus felan kaldı beynimde

• +1
Reactions: pashanimair
bi kız bana gercek hayatta turbomanlet no bonemass feminime sissy fag falan dese kendimi cimciklerdim kabustamıyım diye

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Auchelius, pashanimair and 2 others
amk herfin travması akne🤣
benim travmam 2 hafta once otobuste dayıın tekinin abla demesiydi bana sacım uzun oldugu icin

iki uc defa yasandı insallah yuzde 34 bf yuzde 8 olunca bu durum gecer cunku yagın altında guzel bir mandible var

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, İNTİKAM VAKTİ, pashanimair and 2 others
benim travmam 2 hafta once otobuste dayıın tekinin abla demesiydi bana sacım uzun oldugu icin

iki uc defa yasandı insallah yuzde 34 bf yuzde 8 olunca bu durum gecer cunku yagın altında guzel bir mandible var
he banada çok oluyodu 12-13 ken

• +1
Reactions: auitistsurvior
he banada çok oluyodu 12-13 ken
benim buyumem bitti soreun o

ama en azından kilo verince falan o olay geciyo kilo veripte milet abla deseydi sanırım implant yaptırırdım 17 yasında

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy

ama en azından kilo verince falan o olay geciyo kilo veripte milet abla deseydi sanırım implant yaptırırdım 17 yasında
aq benim gozlerde tgam kız gozu suanda ascam kendiimi amınakoyayımya

1-2 sene once uee falan vardı cirkin duruyodu sonra bi gozum yerine oturdu kirpiklerim falan uzadı

suan goızumu cekip atsam sanırım kızdan farksız direk

kısın falan genis atkı giyiyorum burnumun ustune kadfar kapatıyor goren herkes kız falan diyor birisi biara cok guzelsin falan dedi gecen kıs

kexke gozum oturmasaydı yuksek uee subghuman kjalsaydı amınakoyayım suan yuksek pfl dusuk uee tam gook gozu

• Love it
  • +1
Reactions: Auchelius and swaggy

saçıda kısaltabilirsin yüzünü saklamak için kullanmıyosan, kısa saç olmuyo bana diyosan pahalı bir kuaföre git harbi fark oluyo

• +1
saçıda kısaltabilirsin yüzünü saklamak için kullanmıyosan, kısa saç olmuyo bana diyosan pahalı bir kuaföre git harbi fark oluyo
oyle yapcam ztn

• +1
aq benim gozlerde tgam kız gozu suanda ascam kendiimi amınakoyayımya

1-2 sene once uee falan vardı cirkin duruyodu sonra bi gozum yerine oturdu kirpiklerim falan uzadı

suan goızumu cekip atsam sanırım kızdan farksız direk

kısın falan genis atkı giyiyorum burnumun ustune kadfar kapatıyor goren herkes kız falan diyor birisi biara cok guzelsin falan dedi gecen kıs

kexke gozum oturmasaydı yuksek uee subghuman kjalsaydı amınakoyayım suan yuksek pfl dusuk uee tam gook gozu
olum gözün kız gibi güzel olması iyi bişi la bu arada yani maskulenleşmek tek seçenek değil feminen erkek seven kızlarda var

• +1
Reactions: Auchelius, swaggy and auitistsurvior
olum gözün kız gibi güzel olması iyi bişi la bu arada yani maskulenleşmek tek seçenek değil feminen erkek seven kızlarda var
cirkin degil eye aream ama direk kız gözü kanka feminem falan degil buraya biri atmıstı herkes kız sanmıstı benimkide aynı yani

cirkin falan degilde yine maskulen olsa daha iyi olurdu

• +1
cirkin degil eye aream ama direk kız gözü kanka feminem falan degil buraya biri atmıstı herkes kız sanmıstı benimkide aynı yani

cirkin falan degilde yine maskulen olsa daha iyi olurdu
utanmıyosan croplayıp atsana merak ediyom

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Auchelius
Kendini tanıdığından beri yüksek inhibe biri misin ?
hep degilde son 1.5 yıldan fazladır oyleyim

eskidende inhibeydim tbh yalana gerek yok bldim bileli inhibe biriyim ama eskiden sosyal utancım yoktu sua aralr az var

• +1
Reactions: Auchelius and tiredman
hep degilde son 1.5 yıldan fazladır oyleyim

eskidende inhibeydim tbh yalana gerek yok bldim bileli inhibe biriyim ama eskiden sosyal utancım yoktu sua aralr az var
Ben de atipik otistik bir bireyim ama aynı zamanda yüksek inhibisyona sahibim ve bunun üzerinde çok araştırma yaptım ve genel olarak zorbalığa uğramış otistik bireylerde bu durum çok yaygın ama bana bu genetik olarak aktarıldı yani baştan aşağı bozulmuş nörotransmitter dengesi var. Bir insanı truecel yapan şey tamamen otizm ve high inhib. Çirkinliği yine bir şekilde düzeltirsin.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and auitistsurvior
Ben de atipik otistik bir bireyim ama aynı zamanda yüksek inhibisyona sahibim ve bunun üzerinde çok araştırma yaptım ve genel olarak zorbalığa uğramış otistik bireylerde bu durum çok yaygın ama bana bu genetik olarak aktarıldı yani baştan aşağı bozulmuş nörotransmitter dengesi var. Bir insanı truecel yapan şey tamamen otizm ve high inhib. Çirkinliği yine bir şekilde düzeltirsin.
bu dedigin olay duzeliyor beyinmaxxing threadime yazıcamda daha 1 ay falan var hala arastırma yapıyorum bilgi edinyiorum

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
bu dedigin olay duzeliyor beyinmaxxing threadime yazıcamda daha 1 ay falan var hala arastırma yapıyorum bilgi edinyiorum
Bekliyorum bunu merakla. Ekstra olarak safran ekstresi kullanıyorum günlük serotonin ve dopaminin geri alımını engelliyor, sabahları stresle uyanıyordum ama artık çok rahat kalkıyorum kortizolü güzel baskılıyor.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and auitistsurvior