Foidlerin sizi aptal yerine koyması hakkında

D

Deleted member 51789

Proud carnivore.
Minibüste gidiyoruz yanımdaki kız inecek yol vermek icin ayaga kalktım
sonra 2 foid direk yerimi kaptı bide baktım aralarında gülüyolar anlık semih çelik damarım kaynadı
diyorum beni aptal mı sanıyosunuz yoo falan dedi istersen otur yaptı dedim yok sen otur fazla kilodan bacakların ağrıyodur ayakta dururken
amınakoydugumun obez ltbsi sabah sabah sinirlerimizle oynadı
Var mı böyle anınız

• JFL
  • +1
Reactions: oguzk, temelyeterliliktest, maarda and 4 others
Biz kıvırcık folloş saçlıları kızdırmayın icimizden bi semihcelik cıkabilir 😉
(Yazdığım şeyler gercek hayatta yaşanmamıştır ve sadece ironi şaka amaçlıdır, bu cümleler gerçek düşüncelerimi yansıtmamaktadır.)

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, maarda, Deleted member 70692 and 2 others
(Yazdığım şeyler gercek hayatta yaşanmamıştır ve sadece ironi şaka amaçlıdır, bu cümleler gerçek düşüncelerimi yansıtmamaktadır.)
kivircgiim diye okulda bi kiz semih celige benziyon dedi
yuzumugorenler bilir ki alakam yok hepsu mal bu foidlerin baba

• +1
Reactions: Deleted member 51789
Minibüste gidiyoruz yanımdaki kız inecek yol vermek icin ayaga kalktım
sonra 2 foid direk yerimi kaptı bide baktım aralarında gülüyolar anlık semih çelik damarım kaynadı
diyorum beni aptal mı sanıyosunuz yoo falan dedi istersen otur yaptı dedim yok sen otur fazla kilodan bacakların ağrıyodur ayakta dururken
amınakoydugumun obez ltbsi sabah sabah sinirlerimizle oynadı
Var mı böyle anınız
low inhib kingsin baba okk o beni aptal mi saniyosunuz demek buyuk is adamsin

• Love it
Reactions: Deleted member 51789
Semih calik video kaydin elimde

• Hmm...
Reactions: dogida
kivircgiim diye okulda bi kiz semih celige benziyon dedi
yuzumugorenler bilir ki alakam yok hepsu mal bu foidlerin baba
bende kivirciğim semihe de benziyorum yalan yok ama benziyosam benziyorum yetti amk 1 ayı aştı hala arkamdan semih çelik falan diyo kızlar cuma günü arada peşime takılan bi kız grubu vardı arkamdan aralarında dikkat et senide parçalara bölmesin dedi biri diğerine 😭

• JFL
  • So Sad
Reactions: Deleted member 51789, Deleted member 70692 and Peter Steele
bende kivirciğim semihe de benziyorum yalan yok ama benziyosam benziyorum yetti amk 1 ayı aştı hala arkamdan semih çelik falan diyo kızlar cuma günü arada peşime takılan bi kız grubu vardı arkamdan aralarında dikkat et senide parçalara bölmesin dedi biri diğerine 😭
amk cocugu herkesin psikolojiyi bozdu

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
Jxjdjzjdhshdhhxjdbzbhdjzsbbsjdjcjabdhfudhxhsj

amk cocugu herkesin psikolojiyi bozdu
2015de her sehir merkezinde bombalar patlıyor kaç kişi oluyor iki kızı oldurdugu için herkezin psikoloji bozuldu diyor xd işte anaeril kadın tapıncagılın gostergesi :lul:

• +1
Reactions: kurabiyecanavari31
2015de her sehir merkezinde bombalar patlıyor kaç kişi oluyor iki kızı oldurdugu için herkezin psikoloji bozuldu diyor xd işte anaeril kadın tapıncagılın gostergesi :lul:
benim psikolojim bozulmadi semih denen oç cuck un tekidir kızlarin psikolojisi bozuldu kızlarda high inhib korkak varliklar onune gelen kivirxigi semih celik saniholar

benim psikolojim bozulmadi semih denen oç cuck un tekidir kızlarin psikolojisi bozuldu kızlarda high inhib korkak varliklar onune gelen kivirxigi semih celik saniholar
orklar mal zaten where is my mind i yasaklayın diyor tramva yaratı boyle milleten bişey beklenzmez kendini yiyeye komurlu makarna yiye kendilerini follos etcek sonra kendini sikcekler

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1

Users who are viewing this thread

Back