![nmn14](/data/avatars/l/48/48755.jpg?1738418299)
nmn14
i fuckin hate my fuckin life
3 göğüs yapıp idmanı bitirdim kardesim
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
20 hafta sonra nasıl olurum sence kralinyo küre start verdikÖküz amk omuzlara bak
Tahmin edemiyorum ki szo reise sor sen kadar büyük bi o vardır aq20 hafta sonra nasıl olurum sence kralinyo küre start verdik
3 göğüs yapıp idmanı bitirdim kardesim
valla mi20 HAFTAYA MUTHIS BISISIN KNK
kanatlara yüklen o zaman düşmez herhlde. küre gir sendeköprücük kemiklerim düz hatta hafif yukarı açılı olmasına rağmen omuzlarım niye aşşağı düşüyor amk 53 önden 124 toplam omuz genisligim var yinede dar hissediyorumView attachment 3289071
hayatımda hiç trapez calismadim izole biceps harbi sikko biraz ya. testo bolde kürüne girdim 20 haftaya 1453harun olur muyumBiceps genetiginin amina koyam ama geri kalan cillop gibi helal olsun. Hafta bir ya da 2 haftada bir trapez calis bu arada.
doğru vallaKas cope kardeşim onca ilaca domal saatlerini gymde geçir sonuç +0 smv
calis kardesim iste tak barbelle 3 plaka geberene kadar shruglahayatımda hiç trapez calismadim izole
yoktesto bolde kürüne girdim 20 haftaya 1453harun olur muyum
acaba nasıl olcam roidin 2. günü böyleyimcalis kardesim iste tak barbelle 3 plaka geberene kadar shrugla
yok
herifin forearmlari zaten kolun kadar bro ne anlatiyon
enjeksiyonu nerden yapiyon kankaacaba nasıl olcam roidin 2. günü böyleyim
caliscam shrug
Apse oldu amk vurduğum yer @Angutoid onerdigin adam guzel anlatiyor ama ben malim amk bide tam enjeksiyon yapiyodum babam gordu Uyusturucu mu lan bu falan dedi dedim testo spor icin hee tamam dedi cikti bi insan neden oglunu siklemez amkenjeksiyonu nerden yapiyon kanka
Evigen al eczaneden 1 ml ondan çek roidle beraber vur apse olmazApse oldu amk vurduğum yer @Angutoid onerdigin adam guzel anlatiyor ama ben malim amk bide tam enjeksiyon yapiyodum babam gordu Uyusturucu mu lan bu falan dedi dedim testo spor icin hee tamam dedi cikti bi insan neden oglunu siklemez amk
Bacak kanka videosu var atarım vastus lateralise vuruyom bende 0 ödem oldu ilaçtan herhaldeenjeksiyonu nerden yapiyon kanka
günlük 2 ml evigen vuruyorum btwEvigen al eczaneden 1 ml ondan çek roidle beraber vur apse olmaz
BU BENDE VAR LA YÜZÜME SÜRÜYOM KIRIP E VITAMINI DEGIL MI BU AMKEvigen al eczaneden 1 ml ondan çek roidle beraber vur apse olmaz
Evet roidi seyreltiyon yogunlugu azalınca apse yapmiyoBU BENDE VAR LA YÜZÜME SÜRÜYOM KIRIP E VITAMINI DEGIL MI BU AMK
gerizekalı onun öyle emilimi var mı sanıyosun sen kadın mısın enjekte etseneBU BENDE VAR LA YÜZÜME SÜRÜYOM KIRIP E VITAMINI DEGIL MI BU AMK
SAGOL ASKIMEvet roidi seyreltiyon yogunlugu azalınca apse yapmiyo
madecassol krem ile sürüyom haftada 4 kere aşırı iyi kolajen arttırıyogerizekalı onun öyle emilimi var mı sanıyosun sen kadın mısın enjekte etsene
sadece kremin etkisidir bu krem nası kullanılıyomadecassol krem ile sürüyom haftada 4 kere aşırı iyi kolajen arttırıyo
iz gidericisadece kremin etkisidir bu krem nası kullanılıyo
güzel benceiz giderici
kanatlar iyi zaten posturluk bir durum degil omuz baglantısı yuzundendir yuksek ihtimal .Trapez calısma bence kotu durur kurle cut yaparsan baya iyi durursun bencekanatlara yüklen o zaman düşmez herhlde. küre gir sende
kral bu reevess deadlift revees shrug mu ne var onlara bi baksana forumda vardı threadlari senin dediğin olayın çözümükanatlar iyi zaten posturluk bir durum degil omuz baglantısı yuzundendir yuksek ihtimal .Trapez calısma bence kotu durur kurle cut yaparsan baya iyi durursun bence
sagol orhancimmasallahin var amk icim gitti no homo
hareketle kemigi nasıl degistircen cope aqkral bu reevess deadlift revees shrug mu ne var onlara bi baksana forumda vardı threadlari senin dediğin olayın çözümü
onun mantığı şu hani kanatları açınca omuz geniş duruyo ya onu sağlayan kası çalıştırıp hep öyle duruyomussunhareketle kemigi nasıl degistircen cope aq
kafatasına bağlı tek kası çalışmamak 2024 looksmaxer mentalityhayatımda hiç trapez calismadim izole biceps harbi sikko biraz ya. testo bolde kürüne girdim 20 haftaya 1453harun olur muyum