![hesaplar_banlı](/data/avatars/l/94/94365.jpg?1732045464)
hesaplar_banlı
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BABA DİĞERLERİNİ BİLMEM BEN AMA BEN KENDİM İÇİN KONUŞUYORUM HARBİDEN SIKICI MONOTON BİR HAYATIM VAR BIKTIM USANDIM ARTIK BU SİKİK ŞEYDEN NE KIZ VAR NEDE OKULDAN SONRA KONUŞACAĞIM ARKADAŞIM VAR HER GİRDİĞİM ORTAMDA İSTENMİYORUM VE GİRDİĞİMDE İSE HERKES BANA SÖVÜYOR SEVDİĞİM KIZ BİLE BANA ENGELLİ DEDİ AQ HAY SİKEYİM ÖYLE HAYATI
oysaki profil fotondaki alternatif versiyonun olsan hiçbiri olmazdıBABA DİĞERLERİNİ BİLMEM BEN AMA BEN KENDİM İÇİN KONUŞUYORUM HARBİDEN SIKICI MONOTON BİR HAYATIM VAR BIKTIM USANDIM ARTIK BU SİKİK ŞEYDEN NE KIZ VAR NEDE OKULDAN SONRA KONUŞACAĞIM ARKADAŞIM VAR HER GİRDİĞİM ORTAMDA İSTENMİYORUM VE GİRDİĞİMDE İSE HERKES BANA SÖVÜYOR SEVDİĞİM KIZ BİLE BANA ENGELLİ DEDİ AQ HAY SİKEYİM ÖYLE HAYATI
yok yine olurdu baba emin ol gerçek hayatta hep dalga geçilen siklenmeyen bir insan bpyi siksinler bok gibi davranışların olduktan sonraoysaki profil fotondaki alternatif versiyonun olsan hiçbiri olmazdı![]()
Aynısı. Her kamerayı açtığımda Allaha sövesim geliyor sinirden elim ayağım titriyor artık usandım bu piskolojiden kendimi tatmin edeceğim bir güzelliğe ulaşıp artık tamamen bu işlerden elimi ayağımı çekmek sanki Blackpilli hiç yutmamış gibi davranmak istiyorum.BABA DİĞERLERİNİ BİLMEM BEN AMA BEN KENDİM İÇİN KONUŞUYORUM HARBİDEN SIKICI MONOTON BİR HAYATIM VAR BIKTIM USANDIM ARTIK BU SİKİK ŞEYDEN NE KIZ VAR NEDE OKULDAN SONRA KONUŞACAĞIM ARKADAŞIM VAR HER GİRDİĞİM ORTAMDA İSTENMİYORUM VE GİRDİĞİMDE İSE HERKES BANA SÖVÜYOR SEVDİĞİM KIZ BİLE BANA ENGELLİ DEDİ AQ HAY SİKEYİM ÖYLE HAYATI
sonucta boyun 180+BABA DİĞERLERİNİ BİLMEM BEN AMA BEN KENDİM İÇİN KONUŞUYORUM HARBİDEN SIKICI MONOTON BİR HAYATIM VAR BIKTIM USANDIM ARTIK BU SİKİK ŞEYDEN NE KIZ VAR NEDE OKULDAN SONRA KONUŞACAĞIM ARKADAŞIM VAR HER GİRDİĞİM ORTAMDA İSTENMİYORUM VE GİRDİĞİMDE İSE HERKES BANA SÖVÜYOR SEVDİĞİM KIZ BİLE BANA ENGELLİ DEDİ AQ HAY SİKEYİM ÖYLE HAYATI
harbıden amk lıse bıtınce bunların hepsı ropelerLise easy mode bu arada haberiniz olsun
LİSEDE 0 ETKİLEŞİM GERÇEK HAYATTA 0 ETKİLEŞİM 0-0=0 DEĞİŞİKLİK YOKKİ AQ NE ROPEU AYNI HAYATI TEKRARDAN YAŞAYACAĞIMharbıden amk lıse bıtınce bunların hepsı ropeler
Hayatimiz sikilmiş düştüğümüz foruma bak utanmadan sorduğu soruya bak mkLİSEDE 0 ETKİLEŞİM GERÇEK HAYATTA 0 ETKİLEŞİM 0-0=0 DEĞİŞİKLİK YOKKİ AQ NE ROPEU AYNI HAYATI TEKRARDAN YAŞAYACAĞIM
its not overHayatimiz sikilmiş düştüğümüz foruma bak utanmadan sorduğu soruya bak mk
Maybeits not over
hareketlerıne dıkkat et o zaman hareketlerınden sıkıntı var demek kı oldugun gıbı gorunme rol yap her zaman kendın olursan zaten arkadas ortam edınemezsın suan ben bunun cezasını cekıorum hepsı bu forum yuzundenLİSEDE 0 ETKİLEŞİM GERÇEK HAYATTA 0 ETKİLEŞİM 0-0=0 DEĞİŞİKLİK YOKKİ AQ NE ROPEU AYNI HAYATI TEKRARDAN YAŞAYACAĞIM
175den sonrasi cope kemikli surat iyi göz iyi kaş direk ortalama üstü fırlatırsonucta boyun 180+
Ben geri döndüm depresiflik azalacak
lisede 143 olunca gelen götten yarrağı alma hissine ne diyoruzLise easy mode bu arada haberiniz olsun
TERCİHİM DEĞİL.lisede 143 olunca gelen götten yarrağı alma hissine ne diyoruz