Forum iğrençlik ve hayatsızlık demektir, siktirin gidin.

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Bu mentalitede olan çok insan var. 13 yaşında bir çocuk tavsiye istiyor, “siktir git” diyorsunuz; “foruma düşecek, ne yaşadın” ya da “derslerine odaklan” diyorsunuz. Kusura bakmayın ama gerizekâlı mısınız?
  1. Forumu ve looksmax’i hayatınızda ufak bir hobi gibi ilerletirseniz dengeyi yakalarsınız. BP olun, looksmaxxer olun, hardmaxxer olun ama NT ve normie durumları da yaşayın. Bu sadece ciddi bir hobi olsun; kişisel gelişiminizin en büyük parçası.
  2. Looksmax’e başlamak için en iyi yaş 7–9 arasıdır. Nedenlerini sayamayacağım kadar çok hatta looksmaxxing doğumdan önce başlar.
  3. Çocuk forumdan siktir olup gitti. 20 yaşında plaklar kapanmış, maxilla kemikleşmiş şekilde geri geldiğinde Pagonoi with giant full face with bimax yoksa over mi yazacaksınız? Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz; birçoğunuz gerçekçi hedefler ve planlar yapmıyor.
  4. Ben de bunu yaşıyorum bazen; bu tavsiye kendim için de geçerli. Over değil ne olursa olsun over değil. Başlangıç noktamız çok altlarda olsa bile 5 sene full focus ve hardmax ile düzelmeyecek insan yok herhalde. LL bile geçerli. LLT, LL 20.000 USD’ye yapılır herhalde. Eski bir araba parası bu; ki birçoğunuz 25 yaşına gelmeden bu paranın fazlasını toplamış olacak en azından arabasının değeri bundan fazla olacak. Yani çok imkânsız bir para değil. Ayrıca insanlar 25 yaşından sonra çökmeye başlıyor, kendine daha az bakıyor, hayat araya giriyor filan. Bizler, 16–22 yaş arası biraderler olarak, 25’e kadar kasarsak 25–26 yaşlarımızda low MTN biri, high HTN biri ile aynı görüşte bile olabilir. Belki PSL olarak olmaz ama appeal ve genel looks olarak olabilir.

• +1
Reactions: why not me?, Arisylva, Neroem and 7 others