Arif
Mogger
Sadece merak etdim abaca kimin saci daha uzun? Metalci saçi falan olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Metalci sacmi?
Pp daki senmisin bro?
Saç modeli nedir
Şu anda benim de saçım uzunSadece merak etdim abaca kimin saci daha uzun? Metalci saçi falan olan varmı?
Saç modeli ne kankaŞu anda benim de saçım uzun
Kanka adını bilmiyorum. Sen de mi uzatacaksın?Saç modeli ne kanka
Dusunuyorum. Metal hair dusunuyorumKanka adını bilmiyorum. Sen de mi uzatacaksın?
Ama azerbaycanda orospu cocuklari kotu.muamele yapiyorlar. Ailem bile kotu muamele yapiyor aq. Modcut sacima biler karisiyorlar. Onlarin sucu degil. Toplum onlari boyle yaptiKanka adını bilmiyorum. Sen de mi uzatacaksın?
Cecenkalar uzun sacli gardasimin sacini kesmeye calisti diye bicak takmis sut oglaniysan uzatma qaqas okAma azerbaycanda orospu cocuklari kotu.muamele yapiyorlar. Ailem bile kotu muamele yapiyor aq. Modcut sacima biler karisiyorlar. Onlarin sucu degil. Toplum onlari boyle yapti
Bizim millət çeçenka xosduyur ancaqAma azerbaycanda orospu cocuklari kotu.muamele yapiyorlar. Ailem bile kotu muamele yapiyor aq. Modcut sacima biler karisiyorlar. Onlarin sucu degil. Toplum onlari boyle yapti
Sana yakismazDusunuyorum. Metal hair dusunuyorum
baba hayirdir amk diyip vursana bi taneAma azerbaycanda orospu cocuklari kotu.muamele yapiyorlar. Ailem bile kotu muamele yapiyor aq. Modcut sacima biler karisiyorlar. Onlarin sucu degil. Toplum onlari boyle yapti
yoq metalci oPp daki senmisin bro?
Toplumu yok etAma azerbaycanda orospu cocuklari kotu.muamele yapiyorlar. Ailem bile kotu muamele yapiyor aq. Modcut sacima biler karisiyorlar. Onlarin sucu degil. Toplum onlari boyle yapti
la bizi kim alabilirCecenkalar uzun sacli gardasimin sacini kesmeye calisti diye bicak takmis sut oglaniysan uzatma qaqas ok
Şakaydı olm üstelik ben orda senin omzunun geniş olduğumu ima ettimçukubiks seni bulup ellerimleyokeymezem asamdgeiljm
yaratik
hebiliom bende saka yPtim knkŞakaydı olm üstelik ben orda senin omzunun geniş olduğumu ima ettim
senin boy kac laanannisikeyim 30dk oldu silemiyom
ayakkabi ve tabanlikla 85 86 ciplak ayak 79 80senin boy kac la
Elimde olsa yaparim aqToplumu yok et
Ailememibaba hayirdir amk diyip vursana bi tane
Lan annesini sikerim bana yapilirsaCecenkalar uzun sacli gardasimin sacini kesmeye calisti diye bicak takmis sut oglaniysan uzatma qaqas ok
Bele milletinde men aminaBizim millət çeçenka xosduyur ancaq
Metalci sac yaparsan peyser balasina oxirsan uzatma bence))Lan annesini sikerim bana yapilirsa
Peyser balasi ozunsen aq qkwbqkshqiaMetalci sac yaparsan peyser balasina oxirsan uzatma bence))
Bence iyi bir sac secimiMetalci sac yaparsan peyser balasina oxirsan uzatma bence))
Ayip ettin qaqasPeyser balasi ozunsen aq qkwbqkshqia
Azerbaycan turkcesi mixAyip ettin qaqas
Azerbaycanlisan?Ayip ettin qaqas
Phil anselmo baba tüm metalcilerin saçı uzun diye hic kellik olmamasina ragmen kafayi kazitiyodu qaqas ona özen)))Bence iyi bir sac secimi
He azeriyemAzerbaycanlisan?
Kafayi mi kazitayim aqPhil anselmo baba tüm metalcilerin saçı uzun diye hic kellik olmamasina ragmen kafayi kazitiyodu qaqas ona özen)))
He mende turkce niye yazirsan ondaHe azeriyem
Asimile oldum qaqas dilimi unutturdular burdaHe mende turkce niye yazirsan onda
8k postum olsa mende unudaramAsimile oldum qaqas dilimi unutturdular burda