ascendantwill
A
Benim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@retardedlipos @flows5991 @sexisdeath @Ameliyat MasasıBenim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
@senualF @Trenmaxx1Benim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
kürt lobisiBenim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
Çaktırmakürt lobisi
![]()
Çaktırma
@auitistsurvior @MogEater @Dathomirian ZabrakBenim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
Ölmüşler hariç@auitistsurvior @MogEater @Dathomirian Zabrak
@Thrill bu adamla top 4 herseyume rep atmış taşaklı adamBenim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
Yakisikliydi pust he@jaegon
@Auchelius sahsi hamile biraktigini beyan etti pmdenYakisikliydi pust he![]()
Bide yusufcukkurt ve keko lobisi bide @Zuffster bide gangal @flows5991 bide @Resistance. bide @senualF
aslan gardaşlarım@Fridx @retardedlipos @Ameliyat Masası
✌KANKA LISTE YAPIYIMMI TÜM FORUMUN OLDUĞUBeni yazmayanlara gotten ferrari gibi girip agizlarindan jet gibi cikayim tm?
cok kral adam ama kürt dostlarımdan öte degil@Zuffster i niye sadece ben yazmisim la
yahudiler de dostumuzcok kral adam ama kürt dostlarımdan öte degil
Çok şey öğretti@Zuffster i niye sadece ben yazmisim la
Sey mi dostumşey mi bu free 3 rep threadi
Hüngür hüngür ağlattıAmeliyat masasıda var onu unuttum
Benim için Atalooksmaxer dırÇok şey öğretti![]()
Knk seni hiç kimse yazmadı diye kıskandın mışey mi bu free 3 rep threadi
Burası bana bir safe place gibi oldu aileme, eski sevgilime, can dostu saydığım arkadaşlarıma dış görünüş endişelerimi anlattığımda ciddiye alınmadım ağır bir depresyona girdim. bu durumlar da realitypill'i feci yutmamı sağladı. Buraya girdiğimde dışlanmadım veya mallığımdan dolayı rezillenmedim tersine affedildim. Herkese tekrardan teşekkürler özellikle ameliyata olan inancımı yükselttiğiniz için hepinize ayrı sevgiler. Bu ilerlediğim ameliyat yolculuğu uzun olacak ama illaha aklıma geldikçe buraya uğrayıp sizlerle geçmişi yad edeceğimden eminim. Taglemek çok isterdim ama 20 kişiyi yazıp sizleri rahatsız etmek istemiyorum. hepinize kucak dolusu sevgiler. @herkeseteşekkürler
Auitistsavior'un altı oForumdaki bence en iyi postları atan kişi bahsedilmesi gerekiyor @Godzillasbigd
Yüksek IQ den anlamalıydımAuitistsavior'un altı o
@atessBenim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
Burası bana bir safe place gibi oldu aileme, eski sevgilime, can dostu saydığım arkadaşlarıma dış görünüş endişelerimi anlattığımda ciddiye alınmadım ağır bir depresyona girdim. bu durumlar da realitypill'i feci yutmamı sağladı. Buraya girdiğimde dışlanmadım veya mallığımdan dolayı rezillenmedim tersine affedildim. Herkese tekrardan teşekkürler özellikle ameliyata olan inancımı yükselttiğiniz için hepinize ayrı sevgiler. Bu ilerlediğim ameliyat yolculuğu uzun olacak ama illaha aklıma geldikçe buraya uğrayıp sizlerle geçmişi yad edeceğimden eminim. Taglemek çok isterdim ama 20 kişiyi yazıp sizleri rahatsız etmek istemiyorum. hepinize kucak dolusu sevgiler. @herkeseteşekkürler
@Auchelius@atess
@growthplatessss111
@messi21
buz metodu@atess
@growthplatessss111
@messi21
Benim top 3
@Serialsuicide
@Auchelius
@Resistance.
hm: @maarda@atess
@growthplatessss111