forumdaki embesiller

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
forumdaki embesiller yüzünden buradaki kimse ascendleyemedi herkes birbirini yedi bok varmış gibi ciddi ascendlemek isteyen elemanları zorbaladınız onlarda ban yedi forum yine forumluğunu yaptı biraz yardım edin lan birbirinize

• +1
Reactions: Peter Steele, Kayra139, oguzk and 2 others
Ascendlemek cope

• Hmm...
  • +1
Reactions: Baban, Ashoimex and Black_Pill_Enjoyer1
Ascendlemek cope
nası cope kanka ya ergenlikte işe yarar tavsiyeler illa ki var forumdaki herkes pesimist bu yüzden ueni gelen parlak oğlanları da karartıyorlar

• +1
Reactions: Kayra139 and Black_Pill_Enjoyer1
nası cope kanka ya ergenlikte işe yarar tavsiyeler illa ki var forumdaki herkes pesimist bu yüzden ueni gelen parlak oğlanları da karartıyorlar
Hangi 14-15 yasindaki çocuğun roide parası yada götü var

• +1
Reactions: Ashoimex
Hangi 14-15 yasindaki çocuğun roide parası yada götü var
14-15 yaşında roide girmek çok riskli zaten sonra beastsamet olurlar bence minimum yaş 16-17 bakkaldan topkek alır gibi alınacak şeyler değil yanlış kür ile çok kötü sonuçlar olabilir normal puberty ile ergenlik 20ye kadar devam eder çoğu kişide 16da girse 4 senede gayet iyi sonuç alır ama roid illa ki kemik yapacak diye birşey yok genetik yatkınlık daha önemli benim yukarda bahsettiğim ascend daha çok soft şeyler veya estetik falan

14-15 yaşında roide girmek çok riskli zaten sonra beastsamet olurlar bence minimum yaş 16-17 bakkaldan topkek alır gibi alınacak şeyler değil yanlış kür ile çok kötü sonuçlar olabilir normal puberty ile ergenlik 20ye kadar devam eder çoğu kişide 16da girse 4 senede gayet iyi sonuç alır ama roid illa ki kemik yapacak diye birşey yok genetik yatkınlık daha önemli benim yukarda bahsettiğim ascend daha çok soft şeyler veya estetik falan
14 15 yasında gh almak daha mantıklı

14 15 yasında gh almak daha mantıklı
gh pahalı biraz geçen futbol oynayan bi çocukla muhabbet ettik çocuğun annesinde babasında ultra kısalık varmış doktorlar boyu uzamaz 165te falan kalır en fazla demişler o sıra boyu 158-160mış ghye başlamış şuan 180lerde boyu ne kadar doğru bilmiyorum palavra da olabilir ailenin başından göndermemesi ciddili araştırıp başlatmasıyla gh çok güzel sonuçlar verebilir

• +1
Reactions: oguzk
gh pahalı biraz geçen futbol oynayan bi çocukla muhabbet ettik çocuğun annesinde babasında ultra kısalık varmış doktorlar boyu uzamaz 165te falan kalır en fazla demişler o sıra boyu 158-160mış ghye başlamış şuan 180lerde boyu ne kadar doğru bilmiyorum palavra da olabilir
doğru olma ihtimali yüksek kanka ama boy için sanırım 15iu vurmak gerekli

• +1
Reactions: angrybirds
Anonim olarak insanlar nasıl zorbalanmayı başarıyo la :feelskek:

ratelettiriyorlar ya kendilerini
kendini rateletmekte bi özgüven toparlamaya çalışmak gibi bişey ciddi rate arayan ome.tv açsın direkt öğrenir :ROFLMAO:

• +1
Reactions: recai iskender and Ashoimex
Kanka softmax ile ascendliyebiliyorsan zaten potansiyelin var demekki ama çoğu kişide yok bu,16-17 yaş çoğu kişi için geç ama forumda 17 yaşında basıp 10cm uzayanda vae 15de basıp 1-2cm uzayan da var sadece gh konusu değil dediğin gibi hersey yatkınlık vücudun tepkisi vs vs ben 15 yaşında burda olsam softmax ile uğrasacigima para kazanmaya çalışıp ilaç basarim

• +1
Reactions: angrybirds and Ashoimex
doğru olma ihtimali yüksek kanka ama boy için sanırım 15iu vurmak gerekli
Yok bodybuilderlae kullanıyo o dozları, ergenlikteysen 4-6 iu yeterli oda en son 3 ayda 30k civarlarında bı paraya denk geliyordu

Yok bodybuilderlae kullanıyo o dozları, ergenlikteysen 4-6 iu yeterli oda en son 3 ayda 30k civarlarında bı paraya denk geliyordu
olm o kadar ucuzsa ben kullanim amk plaklar aciksa

kendini rateletmekte bi özgüven toparlamaya çalışmak gibi bişey ciddi rate arayan ome.tv açsın direkt öğrenir :ROFLMAO:
ome.tv low iq tiplerden oluşuyor aq insellerin rateleri daha iyi

• JFL
Reactions: jackreacher52
Aq bazıları sırf gıcıklığına downgradeliyorlar. Daha önce low mtn diyen biri şimdi high ltn diyor neden downgradeledin diyorum doğru düzgün cevap veremiyor YOK KARAR DEĞİŞTİRDİK FALAN TARAFSIZ OLUN TARAFSIZZZZZZZZ

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
forumdaki embesiller yüzünden buradaki kimse ascendleyemedi herkes birbirini yedi bok varmış gibi ciddi ascendlemek isteyen elemanları zorbaladınız onlarda ban yedi forum yine forumluğunu yaptı biraz yardım edin lan birbirinize
hayir herkes ascendledi

Attachments

• beyler-artik-deli̇ri̇yorum-be-amk-v0-irjxkph0c0fe1.webp
    beyler-artik-deli̇ri̇yorum-be-amk-v0-irjxkph0c0fe1.webp
    41.5 KB · Views: 13
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and lagrange10
Ascendleyememesi normal

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Açıklar mısın kanka anlamadım
"bu adamin ascendleyebilmesi icin daha cok firin ekmek yemesi gerekiyor"
@TrustMeBro

• JFL
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+
Açıklar mısın kanka anlamadım
"bu adamin ascendleyebilmesi icin daha cok firin ekmek yemesi gerekiyor"
@TrustMeBro
Un + Su + Tuz + Maya karışımının yoğrulmasıyla oluşan hamurun uygun bir süre fermentasyona bırakıldıktan sonra fırında pişirilmesiyle elde edilen ürüne "ekmek" denir

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, ER enjoyer and hakyolcusu34#⅜$*_]+
Un + Su + Tuz + Maya karışımının yoğrulmasıyla oluşan hamurun uygun bir süre fermentasyona bırakıldıktan sonra fırında pişirilmesiyle elde edilen ürüne "ekmek" denir
:lul::lul::lul::lul:

sen sanalcisin manalcisin da twittera ikimizi attilar ve cok iyi yonetiyosun sureci (o tweet az almis diye sevinme baya yayilmisiz floodmus o aq)

• +1
Reactions: angrybirds
sen sanalcisin manalcisin da twittera ikimizi attilar ve cok iyi yonetiyosun sureci (o tweet az almis diye sevinme baya yayilmisiz floodmus o aq)
BUNUN NERESİ SANALCI AQ ASIL SANALCI BENİM

ben incel değilim ki zaten amk

• +1
Reactions: Peter Steele

Users who are viewing this thread

Back