FORUMDAKI LOW IQ ORGUTLENISI

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Beyler cogunuzunda bildigi gibi beni sevmeyen herkes low iq ve kendini belli ediyor. Son zamanlarda bu low iqler bir cok thread acip akillarinca bana satasmayi deniyolar ve vazifsiz hayatlarini bosa harciyolar. Bunlarin arasinda
@menas (recessed ucube gooner)
@bable my height (cirkin cuce)
@iii (Iranin down sendromlu koruyucusu)
@recai iskender (Otistik armenoid larper)
gibi isimler bulunuyor. Bunlarin zaten forumda cok sevilmedikleri bilinir ve herkes tarafindan ucube gibi karsilanirlar. Siz siz olun bu orospu cocuklarinin anasini sikerken kondom takinda turevleri olusmasin.

Sevgiler

Trust Me Bro

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, xlegend and recai iskender
ARMENOİD DEĞİLİM HAYIR

• JFL
Reactions: Zodiac and maarda
DEĞİLİM DEPİLİM

• JFL
Reactions: maarda
Beyler cogunuzunda bildigi gibi beni sevmeyen herkes low iq ve kendini belli ediyor. Son zamanlarda bu low iqler bir cok thread acip akillarinca bana satasmayi deniyolar ve vazifsiz hayatlarini bosa harciyolar. Bunlarin arasinda
@menas (recessed ucube gooner)
@bable my height (cirkin cuce)
@iii (Iranin down sendromlu koruyucusu)
@recai iskender (Otistik armenoid larper)
gibi isimler bulunuyor. Bunlarin zaten forumda cok sevilmedikleri bilinir ve herkes tarafindan ucube gibi karsilanirlar. Siz siz olun bu orospu cocuklarinin anasini sikerken kondom takinda turevleri olusmasin.

Sevgiler

Trust Me Bro
Bana cüce dedi ama çirkin diyemedi çünkü değilim

• JFL
Reactions: menas
Kendini at da görelim haha
26 yaşında neet bir elemanın 17 yaşındaki çocuklarla uğraşması trajikomik gerçekten acımaya başladım orospu evladına hayatı rep ratiosundan bile kötü...

"Kill, eat, exploit the weak"

@REGULUS @Volksstaffel @Zagro
jfl at this oldcel 26yo nigga still fighting with 17 year olds on looksmax.org... this is just sad tbh.. :(

• +1
Reactions: Zagro
26 yaşında neet bir elemanın 17 yaşındaki çocuklarla uğraşması trajikomik gerçekten acımaya başladım orospu evladına hayatı rep ratiosundan bile kötü...

jfl at this oldcel nigga still fighting with 17 year olds on looksmax.org... this is just sad tbh.. :(
Cidden 27 yaşında mı amk

• +1
o orospu ananda cirkindi ayni senin gibi portlek gozlu armenoid anan kocaman burun ve kepce kulaklar herhalde ondan gecmis
Burnum kucuk gozlerım portlek degıl kulaklar da normalmiş kızlar öyle diyor tabi sen bu duruma uzaksın

• JFL
Reactions: TrustMeBro

jfl at this oldcel 26yo nigga still fighting with 17 year olds on looksmax.org... this is just sad tbh.. :(
``neet`` hala anlamiyo gerizekaliligina baglicam bu sefer gene. 17 yasinda evden cikmayan bir cocugun 26 yasinda adamin her postunu stalklayip butun gun onunla ilgili dusunup thread acmasi zavalliligin hat safhasi

• JFL
Burnum kucuk gozlerım portlek degıl kulaklar da normalmiş kızlar öyle diyor tabi sen bu duruma uzaksın
burnum kucuk(cope)
gozler portlek degil(cope)
kulaklarda normalmis(acidiklari icin yalan soylemisler orospu evladi zavalli buluyolar seni :ROFLMAO:)

``neet`` hala anlamiyo gerizekaliligina baglicam bu sefer gene. 17 yasinda evden cikmayan bir cocugun 26 yasinda adamin her postunu stalklayip butun gun onunla ilgili dusunup thread acmasi zavalliligin hat safhasi
Acıdım lan sana amınakoydugumun cocugu

burnum kucuk(cope)
gozler portlek degil(cope)
kulaklarda normalmis(acidiklari icin yalan soylemisler orospu evladi zavalli buluyolar seni :ROFLMAO:)
27 yasında kız eli tutmamıs orospu evladı için iddialı sözler

• +1
IMG 3954

14 dakikada 3 mention

• JFL
Reactions: TrustMeBro
cirkin cuce ve recessed ucubeden cevaplari aldik simdi diger orospu cocuklarini bekleyelim:incel::what:

konunu ben acmadim tiredman armenoid pheno orneklerine degindi hemen ustune alinma

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and menas