FORUMDAKI NEWGENLER HK.

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
hellomylove, zodiac isimli elemanlar ve bunlarin klonlariyla dolmus ortam. Eskiden ben, jackreacher52 ve sladekilic gibi adamlar malarda ve starboi gibi looksmin merchant orospu evlatlarini bastirirken bu yeni greyler buna karsi hic bi bok yapmamis. Bu gidisle hepinizi catir cutur gotten sikerler.

• Hmm...
  • +1
Reactions: menas and Zodiac
Kendi kendine bırakın beyler

• JFL
  • +1
Reactions: menas, Ashoimex, angrybirds and 4 others
hellomylove, zodiac isimli elemanlar ve bunlarin klonlariyla dolmus ortam. Eskiden ben, jackreacher52 ve sladekilic gibi adamlar malarda ve starboi gibi looksmin merchant orospu evlatlarini bastirirken bu yeni greyler buna karsi hic bi bok yapmamis. Bu gidisle hepinizi catir cutur gotten sikerler.
O sırada boneking,mezo,maarda,elemanzelvadre,dosto,menas,emirmax,temelyeteliliktest,heatmiserin oldugu dönemler Türemeler kendini oldgen ilan etmis

• Love it
  • +1
Reactions: menas, temelyeterliliktest and Deleted member 107033
O sırada boneking,mezo,maarda,elemanzelvadre,dosto,menas,emirmax,temelyeteliliktest,heatmiserin oldugu dönemler Türemeler kendini oldgen ilan etmis
Eski oldgenler artik kalmadi her yer maarda gibi sub3 15 yasindakilerle doldu

• JFL
  • +1
Reactions: iblameparentsxdxdxd, menas, temelyeterliliktest and 1 other person

• +1
Reactions: Zagro
Beni almamıs vay oc

Asıl oldgenler montana,talllooksmaxxer,szo,yuda,toprak,

• Hmm...
  • +1
Reactions: menas and hesaplar_banlı
forumda sadece 10 mesajım var ve maardanın aptl bir oe olduğu kanaatindeyim

• +1
Reactions: TrustMeBro
forumda sadece 10 mesajım var ve maardanın aptl bir oe olduğu kanaatindeyim
guclu icgudulere sahip bireyler hala aramizdaymis

Unuttuklarım var hızlı yazdım seni unutmak saçma olmus haklısın dostum seviliyorsun
benim bu hesabimin katilis tarihi bile heatmiser(aranizdan en eski olan eleman)'dan eski. Malarda gibi oeler doldu diye inaktif biraktim biraz daha indie forumlara yoneldim

• +1
Reactions: Zodiac
benim bu hesabimin katilis tarihi bile heatmiser(aranizdan en eski olan eleman)'dan eski. Malarda gibi oeler doldu diye inaktif biraktim biraz daha indie forumlara yoneldim
indie forumlar?

• +1
Reactions: Zagro
Dusunsene o kadar eziksin ki incel formuna katilma tarihin ile flex atmaya calisiyorsun

• +1
Reactions: menas
Dusunsene o kadar eziksin ki incel formuna katilma tarihin ile flex atmaya calisiyorsun
flex mi atmisim ucube oe. Okudugunu anlama 0 sen bu akilla ortaokul edebiyati gecemezsin

Araya kendini niye yazdin oeospu cocugu

• JFL
Reactions: Zodiac, menas, Deleted member 135809 and 1 other person
Araya kendini niye yazdin oeospu cocugu
1742840788984

• JFL
Reactions: maarda and TrustMeBro

Users who are viewing this thread

Back