forumdaki ucube orospu çocukları hakkında

swaggy

swaggy

faded than a ho'
@FEE denen amınakoduğumunun salağı ve onun aptal arkadaşları
1752150235220

1752150249177

abdest kaçıran femboy hunterın yeni hesabı üsttekini bilmiyorum ama amk aptalının arkadaşı olduğu kesin
siktirin gidin bi hayat edinin looksmax forumunda ne gibi bi eğlence arıyo olabilirsiniz
size acı gerçeği söyliycem
hiç bi zaman ascendleyemiceksin @FEE hayatını bp ele geçirmiş ve arkadaşlarını da dahil olduğun bi görüşte yalnız kalmamak için bu foruma çekiyosun
senin kadar aptal çok az insan gördüm
foruma ilk dahil olduğum zaman gerçekten samimi bi ortam vardı ve senide o ortama dahil biri olarak biliyodum
aptal bi insanmışsın
hayatınız olmadığı için looksmax forumundan aldığınız tepkiler ve yanıtlarla dopamin salgılatmaya çalışıyosunuz beyninize
bunu bunun için yaptığınızın muhtemelen farkında bile değilsiniz ama benzer bi şeyi bende başka forumlarda yaşadım
insanların bana yanıt vermesi tepki vermesi benimle etkileşimde olmaları bana mutluluk veriyodu
aynı şeyi şimdi siz yaşıyosunuz ama çok daha ezik ve aptalda versiyonunu
elinize geçen hiç bir şey yok beyninize salgılattığınız dopamin dışında
forumdaki herkes sen ve arkadaş çevrene nefret kusuyo bu forumda barınabiliceğini düşünüyo musun
kendini düzelt ya da sikik arkadaş grubunla forum dışında başka bi şekilde goonlamaya devam et
böyle devam edersen ne kendine bi şey katarsın ne de bi şey
bu subdan siktir ol git ve sadece lurkla
belki ascendlersin:lul:

Last edited:
  • JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Resistance., femboi_hunter69, Furkan Sarıkaya and 8 others
@menas

• +1
  • Ugh..
  • WTF
Reactions: femboi_hunter69, Furkan Sarıkaya, orbitalover and 3 others
Ztn foruma gelenlerın çoğu çirkin olduğunu dahi kabul edemeden gelıyo amk kendine blackpillci diyenlerin çoğu copepillci zaten hayatında kaç tane insan şu foruma düşer amk:D?

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: kökleyicifallik, femboi_hunter69, Mentally lost cel and 2 others
View attachment 3906008
View attachment 3906010
abdest kaçıran femboy hunterın yeni hesabı üsttekini bilmiyorum ama amk aptalının arkadaşı olduğu kesin
siktirin gidin bi hayat edinin looksmax forumunda ne gibi bi eğlence arıyo olabilirsiniz
hiç bi zaman ascendleyemiceksin @FEE hayatını bp ele geçirmiş ve arkadaşlarını da dahil olduğun bi görüşte yalnız kalmamak için bu foruma çekiyosun
foruma ilk dahil olduğum zaman gerçekten samimi bi ortam vardı ve senide o ortama dahil biri olarak biliyodum
aptal bi insanmışsın
hayatınız olmadığı için looksmax forumundan aldığınız tepkiler ve yanıtlarla dopamin salgılatmaya çalışıyosunuz beyninize
bunu bunun için yaptığınızın muhtemelen farkında bile değilsiniz ama benzer bi şeyi bende başka forumlarda yaşadım
insanların bana yanıt vermesi tepki vermesi benimle etkileşimde olmaları bana mutluluk veriyodu
forumdaki herkes sen ve arkadaş çevrene nefret kusuyo bu forumda barınabiliceğini düşünüyo musun
kendini düzelt ya da sikik arkadaş grubunla forum dışında başka bi şekilde goonlamaya devam et
1752150920104

amk eşşeği yan hesap açmanın ban sebebi olduğunu bilmiyo kendini ifşalıyo
şimdi sadece geçici bi ban değil direkt perma yiceksin :lul:

• JFL
  • Ugh..
  • WTF
Reactions: femboi_hunter69, Ratonnn, Abdest_Kaciran3169 and 2 others
Ztn foruma gelenlerın çoğu çirkin olduğunu dahi kabul edemeden gelıyo amk kendine blackpillci diyenlerin çoğu copepillci zaten hayatında kaç tane insan şu foruma düşer amk:D?
bpnin düzeyleri var
bpi alıp ascendlemeye çalışırsın ve ascendlersin bu sayede bpyi alma sebebine ulaşmış olursun
ama bu aptal orospu çocukları bpyi alıp oturuyo sadece:lul:

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69, Mentally lost cel, Abdest_Kaciran3169 and 1 other person
bpnin düzeyleri var
bpi alıp ascendlemeye çalışırsın ve ascendlersin bu sayede bpyi alma sebebine ulaşmış olursun
ama bu aptal orospu çocukları bpyi alıp oturuyo sadece:lul:
BP almıyorlar çünkü, bp aldıklarını sanıyorlar BPyi cidden almış birinin şu foruma troll için gelme ihtimali yok tamamen lifemaxx odaklı birisi olur zaten asıl amacımız lifemaxx ama hayatımızın iyi olması ıcınde looksmaxx şart ondan yapıyoz zaten amk

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: kökleyicifallik, femboi_hunter69, İNTİKAM VAKTİ and 3 others
dnr de haklısın kral kaçtır ucube ucube tipler geliyo götlerinden sikicem adam olucaklar :ROFLMAO:

• WTF
Reactions: femboi_hunter69
View attachment 3906008
View attachment 3906010
aptal bi insanmışsın
@FEE kanka orospu ananı sustur artık

• +1
  • WTF
Reactions: femboi_hunter69 and orbitalover
BENLE DORU WDUZGUN KONUSUN GOTUNUZU KESERIM ASCEND NE DEMEK

• Love it
dnr de haklısın kral kaçtır ucube ucube tipler geliyo götlerinden sikicem adam olucaklar :ROFLMAO:
Gotten sıkmek nasıl oluyor ordu 566. sokak altınordu gel goster bakım nası olcakmıs o?

• Love it
View attachment 3906008
View attachment 3906010
aptal bi insanmışsın
[

Last edited:
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69 and Abdest_Kaciran3169
ah be hayatsız kardeşim gerçek hayat arkadaşlığı çok yorduğu için kendini tr subforumuna ait görüyorsun ve benim gibi birinin kötü birşey yapmasından çok kalbin kırılıyor anlıyorum 💔 bu arada femboy hunter denen eleman technopat üyesi falan buraya düşman yani benle alakası yok

• +1
  • Love it
ah be hayatsız kardeşim gerçek hayat arkadaşlığı çok yorduğu için kendini tr subforumuna ait görüyorsun ve benim gibi birinin kötü birşey yapmasından çok kalbin kırılıyor anlıyorum 💔 bu arada femboy hunter denen eleman technopat üyesi falan buraya düşman yani benle alakası yok
ASLAN ABIM BE SAHALARA GERI DONMUS

• Love it
Vay be... benden sonra ne kadar ilerlemiş buralar... tebrikler çocuklar

• +1
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69, Arisylva and divisionpanzerfaust
technopatıda sikem kanka senide sikem böyle çatır çutur kanka o arkadaşlarınıda sikeyim böyle kanka ohh

• WTF
  • Ugh..
tüm hayatınız ve arkadaşlıklarınız bu forumda geçtiği için ve benim en ufak trollümde kalbinizin kırılması beni çok içten yaraladı 💔💔💔 bir dahakine şu sikko samimi subforum şeyisini bırakıp düzgün postlar paylaşıp looksmaxx tr temsil etmeye başlarsanız o zaman düzgün bir insan olup bu ortama dahil olurum ama bu yinede benim için önemli olmayacak çünkü gerçek hayat arkadaşlıklarım var ve kendimi insanlara kabul ettirmeye çalışan asosyal bir incel değilim daha çok açıklamaya gerek yok gibi azıcık düşünerek ne söylemek istediğimi anlarsın senin işbirliği yaptığın diyer karadenizli anatolid shitskin mücahitide ignoreledim şuan seni ignorelemicem çünkü ragebait atmıyorsun ve tatlı bir dille konuşuyorsun gibi gibi eğer bu tam tersine dönerse ignore çakarım hiç sorun olmaz çok sikime takmadan sadece önemli bilgileri alıp çıkarım hatta hak etmeye başlarsanız (kendimi üstün görmüyorum ve patavatsız şekilde küfürler yağdırmıyorum) önemli bilgiler verebilirim siz zaten yabancı subforumdan bilgi almaya aciz bir incel kahvehane karışımı bir topluluksunuz ona göre. he bu arada o gün attığım salak şeyler sabahın bi köründe sıkıldığımdan bir kaç şey salladım onca flood atmamı istedi atmadım. iyi günler.

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: Resistance., femboi_hunter69 and Abdest_Kaciran3169
haha bana hayatsız diyen evde rhino yapmak için guide hazırlıyodu
ütopik şeylerle edgy görünmeye çalıştığının sende farkındasın
kötü bir şey dediğin şey görüntü kirliliğinden başka bi şey değil kanka

• JFL
  • Ugh..
  • WTF
Reactions: femboi_hunter69, Arisylva, Abdest_Kaciran3169 and 1 other person
TMB
Vay be... benden sonra ne kadar ilerlemiş buralar... tebrikler çocuklar
SEN MISIN AJQJHİWDuhgigehgieqwdgqhgiqewdghiqewdhgiqewdhgiqehgiwdhigqewdhigqewdhi

• JFL
  • Hmm...
Reactions: femboi_hunter69 and Mentally lost cel
  • Love it
tüm hayatınız ve arkadaşlıklarınız bu forumda geçtiği iin ve benim en ufak trollümde kalbinizin kırılması beni çok içten kalbimden yaraladı 💔💔💔 bir dahakine şu sikko samimi subforum şeyisini bırakıp düzgün postlar paylaşıp looksmaxx tr temsil etmeye başlarsanız o zaman düzgün bir insan olup bu ortama dahil olurum ama bu yinede benim için önemli olmayacak çünkü gerçek hayat arkadaşlıklarım var ve kendimi insanlara kabul ettirmeye çalışan asosyal bir incel değilim daha ok açıklamaya yok gibi azıcık düşünerek ne söylemek istediğimi anlarsın senin işbirliği yaptığın diyer karadenizli anatolid shitskin mücahitide ignoreledim şuan seni ignorelemicem çünkü ragebait atmıyorsun ve tatlı bir dille konuşuyorsun eğer bu tam tersine dönerse ignore çakarım hiç sorun olmaz çok sikime takmadan sadece önemli bilgileri alıp çıkarım hatta hak etmeye başlarsanız (kendimi ğstün görmüyorum ve andaval şekilde küfürler yağdırmıyorum) önemli bilgiler verebilirim siz zaten yabancı subforumdan bilgi almaya aciz bir incel kahvehane karışımı bir topluluksunuz ona göre iyi günler.
TASSSAKLARINI AGZIMDA GARGARA YAPAYIM BE <3

• +1
trustmebro sensın ben anladım
Kanka benim adım hep mentally lost cel , ara cikar zaten cok bilindik biriyim her yerden ban yedim 49 kez fln her forumdan , adminlerin hepsi beni tanıyor

• +1
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69 and swaggy
tüm hayatınız ve arkadaşlıklarınız bu forumda geçtiği için ve benim en ufak trollümde kalbinizin kırılması beni çok içten yaraladı 💔💔💔 bir dahakine şu sikko samimi subforum şeyisini bırakıp düzgün postlar paylaşıp looksmaxx tr temsil etmeye başlarsanız o zaman düzgün bir insan olup bu ortama dahil olurum ama bu yinede benim için önemli olmayacak çünkü gerçek hayat arkadaşlıklarım var ve kendimi insanlara kabul ettirmeye çalışan asosyal bir incel değilim daha çok açıklamaya gerek yok gibi azıcık düşünerek ne söylemek istediğimi anlarsın senin işbirliği yaptığın diyer karadenizli anatolid shitskin mücahitide ignoreledim şuan seni ignorelemicem çünkü ragebait atmıyorsun ve tatlı bir dille konuşuyorsun gibi gibi eğer bu tam tersine dönerse ignore çakarım hiç sorun olmaz çok sikime takmadan sadece önemli bilgileri alıp çıkarım hatta hak etmeye başlarsanız (kendimi üstün görmüyorum ve patavatsız şekilde küfürler yağdırmıyorum) önemli bilgiler verebilirim siz zaten yabancı subforumdan bilgi almaya aciz bir incel kahvehane karışımı bir topluluksunuz ona göre. he bu arada o gün attığım salak şeyler sabahın bi köründe sıkıldığımdan bir kaç şey salladım onca flood atmamı istedi atmadım. iyi günler.
dnr

• +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and pashanimair
View attachment 3906028
amk eşşeği yan hesap açmanın ban sebebi olduğunu bilmiyo kendini ifşalıyo
şimdi sadece geçici bi ban değil direkt perma yiceksin :lul:
slaak orospu evladı sanırım sen adminlerin iplerimizin aynı olup olmadığını göremeyeceğini sanıyorsun cahil göt veren istediğin kadar bu subforumda algı oluştur ban yemediğim sürece birşey olmayacak

• Love it
  • +1
tüm hayatınız ve arkadaşlıklarınız bu forumda geçtiği iin ve benim en ufak trollümde kalbinizin kırılması beni çok içten kalbimden yaraladı 💔💔💔 bir dahakine şu sikko samimi subforum şeyisini bırakıp düzgün postlar paylaşıp looksmaxx tr temsil etmeye başlarsanız o zaman düzgün bir insan olup bu ortama dahil olurum ama bu yinede benim için önemli olmayacak çünkü gerçek hayat arkadaşlıklarım var ve kendimi insanlara kabul ettirmeye çalışan asosyal bir incel değilim daha ok açıklamaya yok gibi azıcık düşünerek ne söylemek istediğimi anlarsın senin işbirliği yaptığın diyer karadenizli anatolid shitskin mücahitide ignoreledim şuan seni ignorelemicem çünkü ragebait atmıyorsun ve tatlı bir dille konuşuyorsun eğer bu tam tersine dönerse ignore çakarım hiç sorun olmaz çok sikime takmadan sadece önemli bilgileri alıp çıkarım hatta hak etmeye başlarsanız (kendimi ğstün görmüyorum ve andaval şekilde küfürler yağdırmıyorum) önemli bilgiler verebilirim siz zaten yabancı subforumdan bilgi almaya aciz bir incel kahvehane karışımı bir topluluksunuz ona göre iyi günler.
bu foruma katılalı 2 3 ay anca oluyo kanka ve bende senin gibi kullanıyodum forumu
trsubforumuna attığım ilk post asian olma guide ve sonrasında nasıl zenci olurum guide
senden çok farklı değilim kafa yapısı olarak
incel olup olmadığımın flexlini yapmaya gerek duymuyorum çünkü incel değilim kendimi biliyorum
aptal arkadaşların görüntü kirliliğinden başka bi işe yaramıyo
yaptığın muhabettlerden vb şeylerden rahatsız değilim
herkesin rahatsız olduğu konu hayatsız arkadaşların
çocuk gece 12den sabah 8e kadar forumda konu açtı
bu bi sidik yarışı ya da bi kavga değil ignorelayıp ignorelamaman da umrumda değil çünkü zaten açtığım konular ve yardım istediğim konuların cevaplarını sende aramıyorum
sadece arkadaşların can sıkıyo(y)

• JFL
slaak orospu evladı sanırım sen adminlerin iplerimizin aynı olup olmadığını göremeyeceğini sanıyorsun cahil göt veren istediğin kadar bu subforumda algı oluştur ban yemediğim sürece birşey olmayacak
sence ben orda senden mi bahsetmişim kanka
birazcık daha dikkatli oku emin ol website ve bu tür şeylerde senden daha bilgiliyim ip adresinin görüp görülemiyeceğinin farkında değil miyim sence

• Ugh..
  • JFL
haha bana hayatsız diyen evde rhino yapmak için guide hazırlıyodu
ütopik şeylerle edgy görünmeye çalıştığının sende farkındasın
kötü bir şey dediğin şey görüntü kirliliğinden başka bi şey değil kanka
siziin gibi lowiq çocuklara ne güzel guide vermişim işte niye yapmadın :lul:

Last edited:
  • Love it
  • +1
in gibi lowiq çocuklara ne güzel guide vermişim işte niye yapmadın :lul:
ve konu sen değilsin konu senin arkadaşların(y) bu yüzden senin üzerine geliniyo
diğer aptal orospu çocuğu kendini kaybetmiş zaten seni yalamaktan ve forumda boş konular açmaktan başka bi sik yapmıyo

• Ugh..
  • WTF
bu foruma katılalı 2 3 ay anca oluyo kanka ve bende senin gibi kullanıyodum forumu
trsubforumuna attığım ilk post asian olma guide ve sonrasında nasıl zenci olurum guide
senden çok farklı değilim kafa yapısı olarak
incel olup olmadığımın flexlini yapmaya gerek duymuyorum çünkü incel değilim kendimi biliyorum
aptal arkadaşların görüntü kirliliğinden başka bi işe yaramıyo
yaptığın muhabettlerden vb şeylerden rahatsız değilim
herkesin rahatsız olduğu konu hayatsız arkadaşların
çocuk gece 12den sabah 8e kadar forumda konu açtı
bu bi sidik yarışı ya da bi kavga değil ignorelayıp ignorelamaman da umrumda değil çünkü zaten açtığım konular ve yardım istediğim konuların cevaplarını sende aramıyorum
sadece arkadaşların can sıkıyo(y)
benim 2 3 aylık üye olduğumu bilip ve sabah akşam flood atıp benşm iki üç troll mesajımdan arkadaşım olduğunu anlayıp neden tüm suçu bana atıyorsun? tabi diğer arkadaşınla 7/24 lol atıp arkada beni nasıl banlayacağınızın muhabbetini yaptığınız için o an beyin reseptörleriniz tam olarak iftirayı nasıl atacağını anlayamamış :lul: yine söylüyorum istediğin kadar algı oluştur adminler sizin gibi incel lowiq değiller ve kimin haklı olup olmadığına karar verirler bu mesela çokta haklı haksız şeyi değil ama kısaca istediğiniz kadar konuşun sorun yok

• +1
  • Love it
ve konu sen değilsin konu senin arkadaşların(y) bu yüzden senin üzerine geliniyo
diğer aptal orospu çocuğu kendini kaybetmiş zaten seni yalamaktan ve forumda boş konular açmaktan başka bi sik yapmıyo
e ignore çaktım ona zaten ne yapayım amk sil threadi benşm elimden birşey gelmeyen konu hakkında ne yapabilirim

• +1
benim 2 3 aylık üye olduğumu bilip ve sabah akşam flood atıp benşm iki üç troll mesajımdan arkadaşım olduğunu anlayıp neden tüm suçu bana atıyorsun? tabi diğer arkadaşınla 7/24 lol atıp arkada beni nasıl banlayacağınızın muhabbetini yaptığınız için o an beyin reseptörleriniz tam olarak iftirayı nasıl atacağını düzenleyememiş :lul: yine söylüyorum istediğin kadar algı oluştur adminler sizin gibi incel lowiq değiller ve kimin haklı olup olmadığına karar verirler bu mesela çokta haklı haksız şeyi değil ama kısaca istediğiniz kadar konuşun sorun yok
subdan 1 kişiyle bile arkadaşlığım yok ortaklığını yaptığım kişi kim ondan bile bi haberim
hayat bu kadar benmerkezci değil uyan
tüm subforum seni nasıl banlatıcağımız hakkında konuşmuyoruz
çokta sikimde senin ban yiyip yememen
ve dediğim gibi konu sen değilsin ama ilgi odağı olmayı sevdiğin için sanırım hala kendi üstüne alınıyosun

• +1
  • WTF
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69, divisionpanzerfaust and Abdest_Kaciran3169
benim 2 3 aylık üye olduğumu bilip ve sabah akşam flood atıp benşm iki üç troll mesajımdan arkadaşım olduğunu anlayıp neden tüm suçu bana atıyorsun? tabi diğer arkadaşınla 7/24 lol atıp arkada beni nasıl banlayacağınızın muhabbetini yaptığınız için o an beyin reseptörleriniz tam olarak iftirayı nasıl atacağını anlayamamış :lul: yine söylüyorum istediğin kadar algı oluştur adminler sizin gibi incel lowiq değiller ve kimin haklı olup olmadığına karar verirler bu mesela çokta haklı haksız şeyi değil ama kısaca istediğiniz kadar konuşun sorun yok
ve dediğin gibi bu olay kim haklı kim haksız olayı değil
seni banlatmak istediğim falan da yok seninle bi derdim yok çünkü evet attığım threadde öyle gözükmüş olabilir ama olayın seninle tek alakası bu aptalın senin arkadaşının olması

• WTF
subdan 1 kişiyle bile arkadaşlığım yok ortaklığını yaptığım kişi kim ondan bile bi haberim
hayat bu kadar benmerkezci değil uyan
tüm subforum seni nasıl banlatıcağımız hakkında konuşmuyoruz
çokta sikimde senin ban yiyip yememen
ve dediğim gibi konu sen değilsin ama ilgi odağı olmayı sevdiğin için sanırım hala kendi üstüne alınıyosun
benim alakamın olmadığı bi olay üerine thred açılırsa tabi üstüme alınırım fazla tepki vermemin nedenide bu çocuk çocuk işlerle muhattabım yok

• +1
ve dediğin gibi bu olay kim haklı kim haksız olayı değil
seni banlatmak istediğim falan da yok seninle bi derdim yok çünkü evet attığım threadde öyle gözükmüş olabilir ama olayın seninle tek alakası bu aptalın senin arkadaşının olması
bu threadi sildirt pm yaz

• JFL
  • +1
Reactions: femboi_hunter69 and pashanimair
amınakoduğumunun

• JFL
  • Ugh..
Reactions: pashanimair and femboi_hunter69