FORUMUN DURUMU

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
jackreacher52'nin banlanmasiyla adam gibi insan kalmadi aktiflik dustu, starboi, malarda ve recai gibi ucubelerin sikko yorumlarina daha da fazla maruz kaldik. Su ucunu iyicene bi sikmek lazim

aynen

• +1
Reactions: Eren151
jackreacher52'nin banlanmasiyla adam gibi insan kalmadi aktiflik dustu, starboi, malarda ve recai gibi ucubelerin sikko yorumlarina daha da fazla maruz kaldik. Su ucunu iyicene bi sikmek lazim
biri özet geçebilir mi kral adamı niye banladılar

Eskiden ogreepilled vardı,yuda vardı,bk 771 vardı,onthewaytotjryarragım vardı angutoid çok daha fazla aktifti user204 arada bi cevap falan yazatdı natture preacher dosto falan neyse ya nostalji bastı tr subforumu son 4 aydır yarra yemiş durumda zaten

• +1
Reactions: Deleted member 107033
Maarda kraldır btw starboide öyle burada herkesle anlaşırım ben jack reacherla kavga etsemde o adamla bile anlaştım ben aq

• +1
Reactions: starboi.
Eskiden ogreepilled vardı,yuda vardı,bk 771 vardı,onthewaytotjryarragım vardı angutoid çok daha fazla aktifti user204 arada bi cevap falan yazatdı natture preacher dosto falan neyse ya nostalji bastı tr subforumu son 4 aydır yarra yemiş durumda zaten
bi canlandiralim bu ibneleri banlatip

Maarda kraldır btw starboide öyle burada herkesle anlaşırım ben jack reacherla kavga etsemde o adamla bile anlaştım ben aq
malarda true ucube

Maarda için over bence direk kendini yok etsin

• JFL
Reactions: TrustMeBro
knk harun abimi uzun zamandır tanıyom kral adamdır keşke bi götümü sikse

knk harun abimi uzun zamandır tanıyom kral adamdır keşke bi götümü sikse
harunun aminakoyim o da ucube isvicreye gitmis got olmus oe

• JFL
Reactions: starboi.